Maja Nilsson Lindelöf

Det är julafton mina vänner och jag har i vanlig ordning vaknat tidigt av min älskling i magen. Känns fint att ha sällskap till kaffet då jag inte ska iväg förrens vid elva. Det blir enligt traditionen, tomtegröt hos kusinen vid lunch sedan kalle och julbord och allt det hos moster. Det blir en mysig och lugn jul i år. Så tills dess tänkte jag bjuda på lite gamla bilder från förra julen, det känns som igår men ändå. Herregud vart tog det här året vägen?

Vi var både min familj och Victors i England. Första julen utomlands för oss och det var mysigt, lite märkligt för alla tror jag, svårt att få till julkänslan, men det var mysigt. Tacksam över våra två fina familjer.Jag önskar er alla en riktigt god jul med mycket kärlek och värme. MYCKET god mat, lite halväckligt julgodis och många kramar. Och lite fina presenter. Med all min kärlek.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer

  1. God jul Maja! <3

    Man blir varm i hela kroppen av att se bilderna från er jul förra året!

  2. God Jul! Önskar dig en härlig julafton och hoppas du kan koppla av ordentligt! ❤️

  3. Så fint skrivet!! Önskar dig och hela din familj en fantastisk jul!! God jul och gott nytt år <3

Skriv en komentar