Maja Nilsson Lindelöf

Min topp från Stockholm ni undrar över kommer ifrån H&M och kostar 199 kronor! Här hittar ni den! (adlink). Skjortan kommer ifrån Zara, jag försöker alltid hitta länk till er men blir skickad till UK-hemsidan och där fanns den inte kvar. Hittar någon länken i Sverige så klistrar jag in den (uppdatering – här är länken)<3.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer

  1. Kan du tipsa om bra och prisvärda brun utan sol? Vet att du använt ida wargs,men har du några andra favoriter? Puss å kram

  2. Jag älskade den grå tröjan med dragkedja du hade när du spelade in videon med Hjärnfonden. Var kommer den ifrån?

  3. Världens bästa och fina Maja. Som du inspirerar!

    Kan du inte tipsa om vinterjackor/dunjackor/dunkappor?

  4. Hej Maja! Är först och främst väldigt inspirerad av din stil och det är på den vägen jag började följa dig och lyssna på er podd (älskar er ironiska humor!!). Jag har själv ett stort intresse för kläder och mode, men får ibland dåligt samvete då jag köper mycket kläder som ibland inte används mer ett fåtal tillfällen, till exempel genom att jag fastnat för en trend som jag sedan snabbt tröttnar på eller för att jag inte får tillfälle att använda plagget. Jag försöker att tänka på saker i vardagen för att värna om miljön men på den punkten samt att jag flyger mycket fallerar jag totalt… Å andra sidan väljer jag alltid närproducerad eller ekologisk mat när utbudet finns. För att kompensera någorlunda liksom.

    Hur ser du på saken gällande konsumtion av kläder? Det ingår liksom i ditt jobb att marknadsföra kläder och andra produkter, och jag antar att du får mycket via bud, samarbeten samt shoppar själv. Använder du endast vissa plagg ett fåtal gånger/aldrig? Eller använder du plaggen mycket men kanske inte lägger ut flertalet gånger på dina sociala medier? Kanske inte så kul för läsarna att se samma outfit hur många gånger som helst liksom hehe. Tycker det hade varit intressant att höra hur du resonerar kring frågan då själva konsumtion av kläder och produkter liksom är ditt jobb. Tack för en inspirerande blogg!! Kram

  5. Hej! Skulle gärna vilja veta vart den glittrig tröjan/tracksuiten (?) var ifrån som du bar på videon med hjärnfonden, och även din vita polotröja. Ser så himla mysig ut! Tack för en super blogg! Kram<3

Skriv en komentar