Maja Nilsson Lindelöf

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer

 1. Du är så mysig, man vill typ bo hemma hos er!! 😉

  Dog av skratt när Victor kommenterade om hönökakan och bullen. Men förstår dig, hönökaka är inte gott!

  • Maja Nilsson Svara

   Hahaha åh BÄSTA komplimangen <3 och nej, hönökaka är inte gott.

 2. Hahahaha alltså känner igen mig i så mycket, underkläderna, stöket, bullen i soffan och hönökakan

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah hade grovångest innan jag släppte denna, tänkte att it´s too much.

 3. Fick höra om en sån himla mysig grej och tänkte på dig Maja! Det var en mamma som till varje jul köpte något nytt till granen till sitt barn, typ från att barnet föddes till att det blev 24 år. För då hade barnet 24 saker att hänga i granen, som har hängt med hela uppväxten!! Så mamman samlade på julkulor åt sitt barn som sen kunde tas med när man flyttade hemifrån. Eftersom barnet fick vara med och hänga upp kulorna varje år så fick de en så fin betydelse och massa fina minnen. Tyckte det lät så härligt och tror man hade uppskattat det när man blev äldre och flyttade hemifrån!
  Så tänkte jag på dig som älskar julen och vill skapa traditioner och minnen kring julen till dina barn i framtiden! Kanske till och med Viktor skulle tycka det var mysigt? Haha
  Kraaamar

 4. Älskar dina vloggar så mycket. Känns lite som att man är din kompis när man följer och tittar. Tack för att du tar dig tid att spela in och väljer samarbeten som blir så himla inspirerande och roliga som detta med FOREO (älskar för övrigt också deras produkter). Stor kram.

Skriv en komentar