Maja Nilsson Lindelöf

Hej från Lund!! Dagen igår flög förbi så jag hann inte skriva till er men nu har jag en kvart eller så på mig att skriva till er. Jag var i Köpenhamn halva dagen igår på möte ju och direkt efter det tog jag tåget hit till Lund och checkade in på det hotellet Sanna hade bokat till oss. Vid sextiden kom Sanna och direkt efter det åkte vi till Malmö och åt middag och träffade upp en kompis till oss och hennes vänner. Vi avslutade kvällen med McDonald´s och musikhjälpen i sängen.

Nu har vi precis ätit frukost här på hotellet och sitter och jobbar lite.

Och vid halv två idag ska vi vara vid glasbusen och vara med i MUSIKHJÄLPEN! Det här ska bli så otroligt roligt och jag hoppas att ni tittar idag och hejar på oss! Och ikväll ska vi ha pyjamasparty i buren. Jag ska vlogga hela dagen hade jag tänkt så ni får hänga på bakom kulisserna! Nu kör vi!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

  1. Är på väg ner till buren nu & är sååå taggad!!! Hoppas man hinner ge er en kram & berätta för er hur grymma ni är! Kramisar

Skriv en komentar