Maja Nilsson Lindelöf

Man får ju drömma och när jag höll på att jobba på mitt kollage med festkläder till er inför julens alla events så hittade jag massa annat fint som jag av impuls bara ville klicka hem. Kom sen på att jag har en mage som inte kommer att bli mindre på ett bra tag så det får vänta. Är verkligen i en period nu där jag saknar the old days och ser framemot sommaren med min gamla kropp. Det handlar absolut inte om hur jag ser ut, inser bara hur mycket jag verkligen gillar mode och att få klä mig som jag vill. Man blir inspirerad på ett helt annat sätt när man inte är gravid när det kommer till kläder (iallafall jag). Majoriteten av kläderna får man ju verkligen inte på sig hur mycket man än vill. Minns när jag inte var gravid och jag tänkte att wow den dagen kommer jag klä mig såhär och såhär och såhär. Nu är man glad om man hittar ett par svarta byxor, då använder man dom till allt.

Byxor H&M / Topp BikBok /  Baddräkt &other stories / Klänning (59 kronor!!!) BikBok / Playsuit H&M (adlinks).

Men jag hittade även en del kläder som passar oss gravida, några grejer klickade jag hem själv! Ni har bett om tips så jag antar att vi alla tycker att det här är lika svårt.

Klänning H&M / Silvriga byxor H&M /  Klänning Lindex / Vida gråa byxor H&M / Byxdress Bikbok (adlinks).

6 kommentarer

  1. Känner igen känslan, känns som jag hade samma 3 tröjor och ett par byxor sista månaden i graviditeten. Längtade så innerligt efter att få tillbaka min stil och inte bara det som gick på. Men nu 8bveckor efter förlossning hänger garderoben oanvänd för nu ska det ammas..?

  2. Hej bästa maja!
    Jag tittade på din två dagars vlogg för någon dag sen och såg då att du hade på dig en silver/glittrig tröja med dragkedja. Har letat som en tok efter denna men hittar den verkligen inte! Vart har du köpt den, behöver verkligen en sån i min garderob!
    Kram<3

  3. Hej Maja! Kan du snälla tipsa om vad man kan ha på sig på ett bröllop i sommar?

  4. Hej! undrar hur du gör dina collage? vilket program och hur du får bort bakgrunden på kläder osv. Ha det bäst.

Skriv en komentar