Maja Nilsson Lindelöf

Jag har fått en del frågor om vad jag hade med mig för böcker hit så jag tänkte tipsa lite. Jag älskar att läsa bok på semestern och önskar och vill verkligen bli en sån som mamma som även läser hemma i vardagen. Är 100 % övertygad om att hela min själ hade mått bättre av att försvinna in i en bubbla med mig själv och en bok någon timme om dagen. Istället för att som en idiot sitta och skrolla sociala medier. För så är det ju när man är på semester, man försvinner. Dag och rum finns inte och när Victor avbryter och ska säga någonting blir jag tokig. Tappar ju fokus.

Hur som helst dessa dagar har jag läst Häxan av Camilla Läckberg. Jag tog med mig en del självutvecklande böcker men jag kände att jag bara behövde få vara lite.

Jag har ju lyssnat på både vardagsmakt och härskarteknik på ljudbok men tycker också om att läsa igen. Jag tar in det bättre då. Sen tog jag även med mig Lär dig leva som jag har fått i present. Den ska jag börja läsa hemma i England.

Tänk vad roligt om jag började läsa mer! Då hade vi kunnat haft värsta bokklubben här inne ju. Ni är många som har gett mig väldigt bra tips när det kommer till böcker för ångest och stress så vi skulle nog alla gilla en bokklubb.

10 kommentarer

 1. Skulle ÄLSKA att ha bokklubb ? läser dock också i perioder, men älskar det!

 2. Emma i Växjö Svara

  Hej Maja! Skulle vilja tipsa om Katarina Wennstams böcker. Dem handlar om samhällsproblem så som läktarvåld, polisvåld samt att de som har mycket makt också missbrukar dem. Hon skriver om detta fast som en thriller/deckarserie. Första boken heter smuts och är fantastisk! Tack för en underbar blogg och fortsätt njuta av livet som blivande mamma!

  • Mats Billmark Svara

   Tack Emelie, det värmer att läsa att du gillar Susans och min bok!???

 3. Hej bästa maja!
  Jag tittade på din två dagars vlogg för någon dag sen och såg då att du hade på dig en silver/glittrig tröja med dragkedja. Har letat som en tok efter denna men hittar den verkligen inte! Vart har du köpt den, behöver verkligen en sån i min garderob!
  Kram<3

 4. Hej!
  Det skulle vara roligt om du kunde göra en smink tutorial och berätta vilka produkter du använder!
  Tycker alltid det är så snyggt, speciellt higlightern!

 5. Åh, vad är det för boktips mot stress och ångest dom du fått? De skulle jag gärna också ta emot.

 6. Mats Billmark Svara

  Hej Maja! Hoppas du får användning av vår bok ”Lär dig leva”. Fint att du tog med den på semestern. Allt gott!?

Skriv en komentar