Maja Nilsson Lindelöf

Här kommer årets första julklappstips i betalt samarbete med Nordic Feel ändå från Dubai. Jag, som ni vet, älskar parfymer och har en hel parfymgarderob hemma hos oss. Victor förstår inte vad jag håller på med. Han har en parfym, som han har haft länge, och så är de med det.

Så nu tänkte jag tipsa om min favoritparfym just nu (och följer ni mig vet ni att jag har haft den i ett år, jag tror detta blir min tredje flaska he he). Så behöver ni julklappstips så kommer det två här!

Till syrran, mamma, svärmor, flickvän eller kompis. Denna från Hugo Boss som heter The Scent är min all time favorite. Om jag ska försöka förklara vad den luktar så antar jag att den är en mix mellan kvinnlig och fräsch. Oftast luktar det antingen för blommigt och ungt eller så luktar man som Agda 85 år. Denna använder jag i vardagen, innan en lunch, efter en dusch eller på gymmet. Jag får ofta komplimanger och frågor om vad jag använder faktiskt vilket jag tycker är kul. Då vet man att man doftar gott.

Till brorsan, pappa, kompisen, svärsonen eller morbror. Victor har haft den här parfymen i nått år och kort och gott skulle jag beskriva doften som man vill ett en man ska dofta. Iallafall jag. Ofta kan det bli för starkt med herrparfymer men denna är precis lagom. Fräsch och ändå sexig. Älskar denna. Den kommer ifrån Versace – Pour Femme (och är alltså en parfym gjord för kvinnor egentligen men jag hade kallat den för unisex) här finns pour homme för dom som vill ha en ännu starkare doft.

Med koden MAJA20 får ni 20 % rabatt på ETT HELT KÖP i 48 timmar hos Nordic Feel så in och shoppa med er. Kan varmt rekommendera dessa två, och om inte annat så vet ni nu hur herr och fru Nilsson Lindelöf doftar.

I betalt samarbete med Nordic Feel.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer

  1. Bob Dylan pour femme släpptes i april så hur har han kunnat ha den i flera år? ?

  2. Hej Maja!! Jag tycker att du har så fin ”semesterstil” tycker själv de är så svårt. Jag ska iväg på en solsemester i början av året och tycker det är så svårt att hitta fina lång klänningar osv den här tiden på året. Du som har lite semesterfeeling just nu kanske kan tipsa om lite fina kläder/accesoarer till semestern som finns att köpa nu! Kram

  3. Åh haha, jag har velat kommentera någon av dina kanaler så länge nu! Men då jag aldrig kommenterar någon offentlig persons medier alls så har det inte blivit av. Har i alla fall följt podden sedan avsnitt ett (hittade den på ”I blickfånget” av en slump) och älskar den och allt annat du gör! Mitt nuvarande mobilskal har jag bl a för att du hade det och jag blev inspirerad, och jag känner igen mig så mycket i din ångest och viljan att få ett bättre psykist mående för Viktors skull så mycket i min och min sambos situation – tårarna har kommit till flera inlägg. Men, till saken då, nu så var jag TVUNGEN att kommentera då jag själv har Hugo Boss parfymen till vardags och Versace parfymen till fest (luktar alltså Maja på dagen och Viktor på kvällen hahah) fick mig ett gott skratt! Hoppas du också får det, och fortsätter precis som du gör nu i många år till! Megakram!

  4. Dylan pour femme kom mycket riktigt i april 2018, jobbar på Åhléns. Så det stämmer inte att han haft den flera år. Gravidhjärnan som hoppade fram kanske det ska stå flera månader!

Skriv en komentar