Maja Nilsson Lindelöf

Victor skadade sig ju förra veckan och har denna veckan sin rehabilitering i Dubai (jag klagar då inte om vi säger så), så nu väntar ett gäng dagar i Dubai med sol och värme. När han tränar och gör behandlingar har jag tänkt att jobba men även ta lite semester. Läsa bok och mysa. Och spela in vlogg till er såklart! Jag trodde inte alls att jag var i behov av varken sol eller semester men när han kom hem och berättade om sina ändrade planer så kände jag hur hela min kropp bara pirrade till.

Så vi hörs imorgon från Dubai! Baddräkterna är packade och långklänningarna lika så. Och böckerna. Åh som jag längtar efter att få läsa en bok under en parasoll.

10 kommentarer

 1. Hej, måste bara fråga vad som hänt med din assistent Elin? Jobbar ni inte ihop längre?

 2. Gud vad underbart! Sol och värme är ju extra välbehövligt denna tid på året ?? Hur kommer det sig att han (Man U) har rehab i Dubai och inte hemma? Nyfiken på hur det funkar!

 3. Hjälp vad underbart, njuuuut! Skulle också tycka det vore spännande och höra varför just Dubai ?

 4. Jag har precis lyssnat på podden med din mamma. Jag grät mig igenom hela avsnittet. Tack för att ni orkar dela med er och berätta. Jag blev otroligt berörd och fick lära mig saker om sjukdomen jag inte visste innan.
  Maja du är fantastisk!! Och hälsa din mamma att hon är detsamma. Och så stark. Wow. Är så imponerad av henne och dig. Vilka förebilder.
  Stor adventskram <3

 5. Hej Maja!
  Älskar dina vloggar och jag älskar Dubai. Vore kul om du spelade in en vlogg när ni är där.
  Du har kanske varit i Dubai förut annars kan jag tipsa om alla barnbutiker i Dubai mall, shoppade ihjäl mig när jag var där och var gravid med min första ? Hoppas ni får de bra på er semester/rehab ?

 6. Hej Maja! Jag undrar verkligen vart det silvriga setet som du har kommer ifrån? Superfint!

 7. Hej Maja!
  Vore roligt om du tipsar om böcker du läser, och har läst. Gärna i kategorin personlig utveckling som jag ser mig skymta i bild!
  Och du, du verkar grym.
  Kram

Skriv en komentar