Maja Nilsson Lindelöf

Jag tänkte att vi skulle kika på vad jag hade för mig för ett år sedan, alltså den 1a december 2017. Det är så häftigt att kunna se tillbaka på det här sättet och jag blir förundrad över hur mycket som har förändrats. En del relationer, mitt utseende, mitt mående och såklart mitt barn. Tänk om man bara hade hade en aning för ett år sedan. Jag brukar faktiskt inte ångra saker i mitt liv men när jag ser dom här bilderna så önskar jag faktiskt att jag visste en del saker redan då, eller snarare litade på magkänslan och gjorde val redan där och då. Min vår och sommar hade varit mycket lyckligare då med mindre sorg. Men men, det är lätt att vara efterklok och det är ju charmen med livet. Att inte veta.

Hur som helst det var första julen i huset och jag som ni vet, vantrivdes. Men jag minns att vid jul så började jag må bättre här i England och kände mig gladare igen. Alla förändringar från Lissabon hade liksom lagt sig och vårt nya liv hade tagit form. Tog en bild, som jag gör än idag, från vårt fönster. Säga vad man vill om huset och att det ofta skrämmer livet ur mig, det är även väldigt vackert.

Jag hade betydligt brunare hår!! Ser nästan ut som en brunett här. Och första advent skulle firas med att köpa julpynt och att dekorera huset. Så här tog jag selfies medan jag väntade på Victor som skulle komma hem.

Såhär såg vi ut <3 spelade förresten in en vlogg den här dagen som ni kan hitta här.

Resten av dagen spenderade vi här, köpte julpynt, julgran och heeela köret. Vi var så trötta efteråt, Trafford Center under jul är inte att leka med. Kaoset är ett faktum.

Sen blev det att klä granen. Jag klädde vår för någon dag sedan (ensam medan Victor spelade Fortnite), ganska så sorgligt men samtidigt så tänkte jag det, att om det är någonting jag verkligen tycker är mysigt och lika gärna kan göra ensam (jag satt på julmusik och fick en stund för mig själv och njöt i min ensamhet) så kanske man inte alltid ska tvinga sin partner att vara med? Jag minns när jag växte upp så var det alltid mamma som pyntade och var lyrisk över julen. Och varför är det något fel med det? Att vårt barn kommer växa upp med att hens mamma skriker högt den första advent och pyntar hela huset på några timmar medan hens pappa spelar playstation eller något annat Victor tycker är roligt. Iallafall, förra året tvingade jag honom och då såg det ut såhär.

Och kvällen avslutades med middag framför tvn. Mysig dag för ett år sedan. Roligt att se tillbaka på.

Idag väntar massa jobb, packning och fix vi åker nämligen iväg ikväll! Mer om det sen!

5 kommentarer

  1. Haha jag pyntar också vårat hem själv medans min kille antingen spelar tv spel eller jobbar ? Känner som dig, lika bra att göra det själv. Bor också utanför Sverige (sydliga delen av Afrika) så tror nog att det är viktigare för mig att känna lite julstämning än vad det är för min kille. Stor kram! ❤

  2. Hva bruker du for sko til lange kjoler nå om vinteren? Du er alltid så skikkelig flotte❣️?

  3. Ååååh, älskar tillbakablickar! Superroligt blogginlägg, mer av sånt!! Kanske en årsresumé vid nyår? PUSS OCH KRAM!

  4. Hej! Älskar din blogg❤️ Min son u drar vad Victor heter på Fortnite?
    Kram kram

Skriv en komentar