Maja Nilsson Lindelöf

Här kommer en lång vlogg från Sverige. Magsjukan ställde ju till det och min kamera gick sönder, men visst blev det någonting trots allt. I veckan tänkte jag spela in en till vecka för vecka och en hårvideo till er! Det känns som om att min prestationsångest har släppt lite och nu kör jag bara på, allt behöver inte vara så fint och perfekt jämt. Hoppas ni tycker att det är roligt <3

Rekommenderade inlägg

40 kommentarer

 1. Älskar dina vloggar! Blir alltid så peppad och på så bra humör av dem ?

 2. Så bra vlogg! ?
  vart är dina kläder ifrån (det silvriga) som du har när du är i stockholm?

 3. Hej fina Maja!! När det kliar på magen betyder det att magen växer så smörj smörj smörj!

 4. Älskar dina vloggar!! Du är så genuin och det känns kravlöst att följa dig. Här går man både in och lämnar med en härlig känsla. Många profiler blir allt mer ointressanta att följa, alla eftersträvar att uppvisa en likadan yta utan att man egentligen vet någonting om dem. Du sticker ut från mängden genom att vara dig själv (hur knäppt det än låter) och du känns ofta som en kompis. Det är ett bevis på att du verkligen lyckas nå fram till dina följare <3

 5. Precis vad jag behövde just idag! ❤️ Har legat i sängen senaste dagarna med djävulsk och helt förlamande ångest. Men du fick mig på bättre humör och påminde om att den här känslan är tillfällig (då jag vet att du också har ångest, men ser ut att må bra i videon)

  Tack, nu ska jag gå en promenad för att köpa blommor och allt jag är sugen på! ❤️✨

  • Maja Nilsson Svara

   Men GOALS. Jag själv får så mycket ångest av vissa vloggar men har hittat några jag alltid tittar på för att må bättre att jag är en sån för dig är så stort för mig! Tack ❤️❤️

 6. Så spännande med ett samarbete med Hjärnfonden! Du är den influencern som använder sin plattform på allra bästa sätt tycker jag <3 Jag tror det betyder mycket för väldigt många att du talar om psykisk ohälsa. Du är grym <3 Kram!

 7. Heeeej Maja!! Du inspirerar mig så mycket på alla plan, du känns så härlig, genuin och öppen. Och jag äääälskar din stil! Alltid när jag handlar kläder så tänker jag ”Skulle Maja Nilsson Lindelöf köpa detta?” (haha).Dit jag vill komma med detta är att jag undrar om du inte skulle kunna lägga upp mer outfitbilder och skriva vart dina kläder kommer ifrån?
  Ha det bääääst!!!
  Kramkram

  • Kom på en till grej! Kan inte du göra en video ihop med Sanna på din youtube? Typ en challenge eller nåt? Hade varit så kul att se!! Ni är så skojiga! :)))

  • Maja Nilsson Svara

   Jo såklart kan jag göra det!! Sån fin kommentar, tack!! ❤️❤️❤️❤️

 8. Du är den genuinaste i influencer världen, man vill bara hänga med dig varje dag!

  Sen råkar du också ha drömmarnas hårfärg, snälla kan du fota & lägga upp bilder på din hårfärg och vilka hårprodukter du använder?! Ska till frisören i veckan!

 9. Maja du strålar verkligen!! 🙂 Kan du inte lägga upp en vlogg på din vardagssminkning och berätta vilka produkter du använder? Framförallt, vilket läppglans använder du!?

   • Näääär? :):):):) Så nyfiken! Ska själv ha bebis snart och går i samma tankar. Och jag älskar din inställning och syn på allt!

 10. Hej fina Maja!
  När är Livepodden och vilken tid?
  Är så taggad på att komma och lyssna! såå kul!
  Vill gärna veta så jag kan ta ledigt från jobb.
  Kram!

  • Maja Nilsson Svara

   25e januari!! Vi släpper biljetter nästa söndag! ❤️❤️❤️ Kram

 11. ???Det vlog så fint. Jag älskade det, TACK SÅ MYCKET MAJA!!! Älskar dig, du är bäst. ???

 12. Hej Maja,
  Så otroligt trevlig video. Vilken fantastisk härlig energi. Du strålar!! ?

  Tycker i stort att du är så modig som delar så mycket om dig själv på ett så genuint och fint sätt. Både i text och i video.

  Kram

 13. Helt orelevant fråga i detta inlägget men undrar vilken foundation du använder och vilken nyans? Tycker alltid du ser fräsch och naturlig ut och ser ut som att vi har samma nyans i hyn.. stor kram <3

Skriv en komentar