Maja Nilsson Lindelöf

Godkväll på er och tack för alla fina fantastiska ord här inne och på alla mina sociala kanaler om Victor och hans pris. Det värmer verkligen och är så himla fint. Tack.

Dagarna bara springer förbi här i Stockholm, möte efter möte och emellan det så blir det mys med barnen och restaurangbesök. Älskar att vara hemma såhär. Njuter verkligen av kylan, staden och mina nära och kära. Och att få jobba såhär. Däremot så blir dagarna så långa och ikväll gick luften ur mig. Efter en dålig natt med Nellie bredvid och en lååång dag så har vi äntligen slagit oss ner i sängen (eller Sanna nattar barnen men jag lägger här nu och ska plocka fram lite choklad). Unna mig att få ta det lite lugnt nu. Imorgon väntar möten från 08.30 men på kvällen har jag bokat in middag med tjejerna vilket jag längtar till. Får vila upp mig på fredag i Västerås, imorgon ska jag njuta av puls och mycket att göra.

Utanför rullar bussarna förbi och människor spring runt i varma rockar och mössor. Så mysigt att vintern är här. Nej nu stänger jag ner, det svider i ögonen, så trött är jag. Godnatt på er <3

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

  1. Hej Maja!! Älskar din youtube! Älskar att se dig i videoformat, din humor kommer verkligen fram, såå roligt! När kommer ny video???

Skriv en komentar