Maja Nilsson Lindelöf

Godkväll mina vänner. Lördagkväll och jag har äntligen landat i soffan efter en lång dusch med skrubb, hårinpackning och rakning. Skönt efter en svettig dag, älskar att duscha av mig dagen. Victor sover borta idag igen så jag tänkte lyxa till det, tända ljus och beställa hem mat. Imorgon flyger jag hem till Sverige så jag tänkte även börja packa och dona. Det är ju dags för landslag igen så jag åker hem i en vecka, det blir hotell och sen Västerås till nästa helg. Mysigt, är det kallt förresten där hemma? Alltid så svårt att packa, antingen har jag för varma kläder eller för kalla kläder med mig.

Här kommer iallafall en ny vlogg! Denna gången pratar jag om några av mina favoritprodukter just nu! Ni är många som har frågat mycket om skönhet så jag tänkte sätta igång och vlogga om det. Ha en fin lördagskväll och om någon där ute tänkte dricka lite bubbel ikväll så kan ni väl ta ett glas eller två för mig. Drömde om vin en hel natt häromdagen.

Marc Jacobs Drops / Parfym Elisabeth Arden / Ansiktsborste Foreo / Foreo Espada / Urban Decay Highlight / Isadora Glow Drops / Ansiktsolja Elemis / Energising cleanser Elemis / Bodymist & Other Stories (adlinks).

32 kommentarer

 1. Varmt i Västerås just nu men man vet ju aldrig i vårt land 😉 Oavsett temperatur är du varmt välkommen hem Maja!

 2. Detta kanske är en dum fråga men kan man använda highlightern från Marc Jacobs ovanpå puder om man inte använder foundation? <3

 3. ”Varmt” men regnigt i Västerås just nu, mörkt hela dagarna. Skulle eventuellt fortsätta hela nästa vecka också om jag förstod det rätt. Riktigt tråkigt, ruskigt och regnigt höstväder alltså ?

 4. Älskar!!! Vill sä gärna ha tips för både hår och make! Tack bästa Maja för att du delar med dig!

 5. Älskar videon och fortsätt på temat!
  Måste även säga att jag gillar att du inte hade putsat produkterna innan och bara var naturlig. Eftersom det egentligen är så det ser ut för alla en vanlig dag. Allt blev så naturligt och ”mänskligt” på något vis <3

 6. Så himla härlig video och bra inspo! Bara roligt allting inte är perfekt, blir mer avslappnat och naturligt då. Kram

 7. Ååh kul att du kommer till Sverige och nej! — det är inte kallt, sitter ute på balkongen med kjol och strumpbyxor och känner mig ”Majig” = känner mig snygg och sexig (haha ska mynta det uttrycket bland mina vänner tror jag). Det är 8+(!!) grader och visst, Sverige är regnigt och grått just nu, men det är också så mysigt och fint!

 8. Och med ”Majig” menar jag givetvis ”som Maja” hoppas det framkom hahah! Du är grym!

 9. Linnéa Falkhage Svara

  Du är så otroligt fin!!!!!! Fortsätt med youtube!!!! puss och kram

 10. Måste bara påpeka hur roligt redigerad denna video är. Skrattar till med dem olika detaljerna och in-zoomningarna osv. Vet inte om det är du som redigerar eller en redigerare, men det höjer humorn i videon, tycker det gör mycket med alla små detaljer. Samt du är så jävla vacker!! Kyss!

 11. Ja fler sånna här videos!! Så bra och roliga. Du är fantastiskt vacker och duktig!!

 12. Hej Maja! Jag har sett dig två gånger på stan här hemma i västerås men jag ÄR SÅ RÄDD för att gå fram å ge dig beröm för din blogg och framgång. Uppskattar du att man kommer fram eller tycker du att det är jobbigt? Kram finaste du!!

 13. Hej Maja!

  Älskar din blogg, så mysig att följa!

  Jag och min kille ska åka till Lissabon i januari och skulle vilja ha lite tips om vad man kan göra och vad man inte får missa! Vart vill ma helst bo nånstans, i vilket område? 🙂 Kraaaaaaam <3

 14. Du är så härlig! Fortsätt med videos fina du! Älskar att du är så äkta och avslappnad <3

 15. Älskar Dina vloggar! Och det jag älskar mest med dom är att dom INTE är superflashiga, jätteredigerade eller förberedda. Det gör dig helt enkelt.. mänsklig 🙂 Fortsätt så!!! Kram!<3

 16. Satan vad hormonell du är i senaste podden Hahah, typ 20 minuter av att du är svinförbannad och sanna vågar knappt säga emot pga du kommer explodera Hahah. Älskar det /också gravid och hormonell

 17. Kul med en vloggis! Mera, mera, mera?? Du verkar vara en så härlig och snäll tjej. Inspireras verkligen av dig maja, så cool är du ❤️

 18. Kan inte du göra en sminkvideo? Jag vet att du alltid skiftar produkter, men ungefär vad det är du brukar använda. Du har sånt jäkla glow och jag ÄLSKAR det!! Du är en fantastisk människa!

 19. Fler såna här videos!!! Älskar den:) Kan du inte berätta lite mer om ansiktsborsten från Foreo? Vad är det den gör? Finns det något annat märke du kan rekommendera?

 20. Du är verkligen så vacker!! Hade varit så uppskattat om du hade velat gjort en sminkvideo och lärt mig (och alla andra) hur man gör för att få till ett sådant glow! ♥️

Skriv en komentar