Maja Nilsson Lindelöf

Ni vet ju att jag är så selektiv med mina samarbeten och att jag tackar nej till nio av tio fall men äntligen så har jag återigen ett samarbete med Wakakuu vilket jag är väldigt glad över. Jag handlar väldigt mycket där i vanliga fall så när jag fick förfrågan tackade jag självklart JA! Wakakuu är ju en webbshop som säljer handplockat highfashion med kända varumärken som ni kanske vet, så som Ganni, Acne Studios, Filippa K, By Malene Birger osv osv osv. Jag köpte flera klänningar från Rodebjer på Wakakuu i somras och mina nyinköpta acne sneakers som ni har frågat om är därifrån.

 

Så i ett betalt samarbete med Wakakuu så har jag nu äntligen införskaffat mig nya vinterjackor. Jag skrev ju för ett tag sedan om att jag var ute efter den perfekta vinterkappan, den där man kan ha år efter år. Och i riktig Maja-anda så råkade jag välja tre istället för bara en. Men nu har jag ju så det räcker och blir över. Ingen annan passade ju faktiskt så jag förtjänade lite nytt, och nästa år bär jag dom som oversize helt enkelt.

Den här bruna fluffiga fina jackan från 2ndday har jag tänkt på sedan jag såg den för första gången. Den är helt magisk. Och stor. Jag kan tycka att jackor ser så exklusiva ut när dom är stora, håller ni med? Jag vet även att denna från Stand har blivit jättepopulär så jag stod i valet eller kvalet mellan dem båda, dom är ju så lika varandra men Stand jackan är lite mörkare. Åh nu kanske jag ångrade mig. Oh well.

Sen hittade jag den mest perfekta från Ganni som ni hittar här. Några av er tipsade faktiskt om den här, den tidlösa jackan som alltid finns kvar i garderoben. Jag älskar den och den passar alla tillfällen. Har haft den både till gymmet och till Old Trafford när det är dags för match. Mix match hit och dit hela tiden. ÄLSKAR denna.

Och så unnade jag mig en likadan i vit….. Så fin och tidlös även den. Jag minns att Malin hade en vit kappa för några år sedan och jag blev helt förälskad då det såg så lyxigt och unikt ut. Alla vallar fram i mörka kappor och jackor och där stod hon ut som en ängel. Ända sedan dess har jag varit på jakt efter en vit jacka och här har vi den. Här hittar ni den!

Förutom jackor så klickade jag även hem höstens trendigaste skor från Inukii. Jag valde svarta simpla som jag redan har burit varje dag sedan dom kom. Matchar till både träningskläder, mjukiskläder och jeans. Tightsen från Toteme är även dom en stor hit, jag klarar ju inte av tajta kläder längre förutom tights och det kändes finare att använda dess än vanliga svarta.

Med koden Maja20 får ni 20 % rabatt på ALLTING (inte kombinerat med andra erbjudanden) och gäller till den 13/11! Skriver ni upp er på deras nyhetsbrev får ni förresten första tjing till Black Friday (bara jag som älskar att få det? blir så stressad annars).

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer

 1. Fina maja! Jobbar du inte med Elin mer? Hon som hjälpte dig. Hoppas du tar hand om dig <3

  • Maja Nilsson Svara

   Hahha ÅH NEJ, förlåt. Hoppas du fick bra rabatt med koden iallafall..

 2. Den ganni-kåpen er så perfeksjon! Jeg hadde en lignende i grå som jeg kjøpte for noen år siden, men du vet når man drikker for mye cava på et utested uten garderobe så har man ingen ganni-kåpe lengre. Det er det en annen heldig jente her i byen som nå har 🙁

  • Maja Nilsson Svara

   ÅH NEJ jag hade blivit TOKIG! Karma säger jag bara… Kram <3

  • Maja Nilsson Svara

   Ja! En tjej i laget hade den svarta hela förra vintern här i England så då ANTAR jag att den pallar en vinter men dock så är det ju betydligt kallar i Sverige än här he he! Jag använde kappan igårkväll på middag och då var den för varm för vädret just nu här! <3

 3. Fina Maja!!!

  Jag har beslut ångest över något enkelt som vilken mobil jag ska ta då mitt abonemang går ut i slutet av november.

  iPhone XS eller Huawei p20 PRO?

  Har iPhone nu och det är de ja är van vin, men samtidigt, vem vill inte ha bra kamera?

  Udda kommentar ? såhär gör jag jämt på frågor som jag inte vet, frågar någon bara sådär!

Skriv en komentar