Maja Nilsson Lindelöf

En av höstens trender är ju LEO! Himla härligt tycker jag och jag har både det ena och det andra med leotryck i min garderob. Jag har skannat nätet åt er och har lite tips!

 Gina Tricot / Zara / Gina Tricot /MyTheresa / Bikbok/  Asos (adlinks)

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

 1. Hej!
  Min fråga är kanske lite konstig. Jag vet inte ens om det är en fråga men du kanske har känt eller känner så ibland och har nå bra svar.

  Jag har under 2018 fått extrem ångest i perioder, jävligt dåligt självförtroende och en allmänt pissig självbild. Har gått upp rätt så mycket i vikt och liksom tappat det utseendemässigt. Jag som person är väldigt bra på att hålla masken och inte visa osäkerheter jag gråter liksom inte framför någon eller pratar om känsliga saker förutom då med min underbara pojkvän. MEN problemet blir ju att när jag känner mig som värst så är det han och endast han som får se detta… Sen kanske inte allt men det lilla jag kan släppa ut får endast han ta del av. Jag har världens tur i att han är omhändertagande, en god lyssnare och liksom endast ser det fina hos mig och lyfter mig. Han älskar mig mer än vad jag älskar mig själv och han fattar oftast inte vad jag menar, känner eller hur jag mår men han lyssnar och stöttar. Nu till min fråga hahah…

  Jag kan känna att jag blir ”svår” att älska och typ oförtjänt. Att vår relation hade varit så mycket enklare och ”dramafri” om jag bara inte va så jävla upp och ner hela tiden? Jag kan ligga och tänka på hundra anledningar till varför han har rätt att göra slut med mig. Jag kan liksom förstöra många gulliga moments t.ex som när han ger mig komplimanger. Då kan jag hånskratta och säga ”sluta nu” eller ”så säger du för att du måste” vilket jag vet att han inte gör och det sårar såklart honom men just i stunden känns det så. En sån enkel sak som att skicka en bild på mig själv slutar upp i att jag försöker och 150bilder & 30 minuter sedan blir jag ba ledsen och ångestfylld vilket bidrar till en helt förstörd dag för oss båda. Sen är det inte alltid så men när de väl är något är det 99% av gångerna pga min ångest.
  Har du nå tips plzzz

  VAD FAN SKA JAG GÖRT!?

 2. Alltså du är så jäkla snygg. Älskar stilen. Älskar podden. Längtar ihjäl mig tills din kollektion med daisy grace ???

 3. Hej! Funderade på var Elin har tagit vägen. Jobbar inte ni ihop länge? Och varför isåfall 🙂 verkade som att ni trivdes väldigt bra ihop. Du är skitbra och grattis igen till bebis

 4. Julia Törnqvist Svara

  MAJA ❤️ Försöker hitta jumpsuiten från Zara på den svenska sidan men hittar den inte?? Vet du om den finns kvar? SÅ GULLIGT med svar ❤️ÄLSKAR DIN BLOGG ❤️

Skriv en komentar