Maja Nilsson Lindelöf

Så pen! Hvor er kåpen fra? 

Tack tack tack! Jackan verkar vara en hit! Den kommer ifrån Topshop och jag älskar den, däremot är det isblått foder i den som jag tycker förstör lite. Kan vara bra att veta om man är sugen på en väldigt basic och användbar jacka, däremot kanske det bara är jag som kan störa ihjäl mig på sånt. Här hittar ni den!

Hej!
Var kommer din gul mobilskal ifrån? Blev helt kär i det!

Jag beställde det på Caseapp! <3

En fråga om något helt annat. Hade ni både fotograf och filmare under bröllopsdagen? Om inte, är det något ni ångrar att ni inte hade? Vi kan inte riktigt bestämma oss för om det är värt det! Kram!

Vi hade två fotografer och en filmare och vi är SÅ GLADA över det. Herregud att få se tillbaka på den bästa dagen i våra liv är magiskt. Det är helt klart någonting man aldrig någonsin skulle ångra. Just nu ser jag det som det mest dyrbara vi har. Kör på det!! ABSOLUT! Du kommer att ångra dig annars…

Hur gjorde du pizzasalladen? 

Jag strimlade vitkålen tunt, blandade med 1 dl rapsolja och 2 msk vitvinsvinäger och så blandade jag med salt och svartpeppar! Så gott!

Kan du inte ha en question answer snart? Undrar hur lång du är!

Jag är 1.62!! <3

Hur berättade ni för Sanna och John om att du blivit gravid?

Haha det är sååå många som har frågat samma fråga! Jag vet inte varför men ALLA vill veta just Sannas reaktion, väldigt roligt faktiskt. Och fint. Och svaret kommer faktiskt i veckans avsnitt av Livet på läktaren på söndag! Så lyssna då så får ni veta hur dom fick reda på bebisen.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

 1. Var kommer den rosa & lila kudden ifrån som ni har i er soffa i Västerås?

 2. Jag undrar hur du/ni har det i England när det kommer till att bli igenkänd på stan osv? Är det samma där som i Sverige? Och hur mycket märker du av det som skrivs om Victor i media osv? Har skrivit det förut men gör det igen, tack för en rolig, inspirerande och genuin blogg! Kram

 3. Hur ofta åket ni tillbaka till Sverige?? Verka som ni kommer ofta vilket såklart är roligt, klaga inte utan är nyfiken!!

 4. Hej bästa maja!
  När kommer den efterlängtade sminkvideon? Vill ha ditt glow! 😉

 5. Hej Maja,

  Älskar din blogg och hela din personlighet. Känner igen mig i så mycket som du skriver om dina tankar, din ångest och egentligen hela din emotionella sida. Du verkar vara en fantastisk människa med fötterna på jorden.

  Jag har en fråga som kanske är konstig men jag själv lever i en relation med en man som har det mycket bättre ekonomiskt än vad jag har och vi ska också gifta oss snart. Jag undrar hur ni/och Victor tänkte med allt det ekonomiska när ni gifte er? Hade ni något äktenskapsförord eller delar ni på allt? 🙂

  Som sagt, kanske en konstig fråga men hade varit spännande att höra hur ner ser på det. Stor kram till en av mina favoritbloggerskor som ger en ärlig bild av livets ups and downs 🙂

Skriv en komentar