Maja Nilsson Lindelöf

Hej Maja! Vart är din vita t-shirt du hade på dig till dina randiga pyjamasbyxor för någon vecka sedan? Ser ut som den mest perfekta t-shirten! Kram 

Den hittade jag på BikBok och är väldigt säker på att det är den jag har länkat här nedanför (annars finns det inte online), har hittat några andra perfekta baströjor till er! Happy shopping!

BikBok / Gina Tricot / Gina Tricot / Acne / Saint Laurent (innehåller adlinks)

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

  1. Har följt din blogg ett tag och tycker du känns både vettig och stark i dina åsikter! Min fråga rör inte inlägget specifikt, men ändå lite. FN släppte sin klimatrapport för några dagar sen med tydliga budskapet att det inte ännu, men snart, är försent att rädda vår planet. Tänker att ni som influencers kan göra så stor skillnad där, påverka följare till att faktiskt minska konsumtionen på allvar (det kommer inte hålla att vi ska uppdatera garderoben för varje säsong), resa mindre, ja helt enkelt göra en stor insats för planeten. Jag har själv fått en riktig tankeställare senaste åren och dragit ner ordentligt på allt från shopping till flygresor och köttätande. Skulle vara kul att höra hur du resonerar runt det här! Vill avsluta med att jag inte menar något illa mot dig, utan hoppas att vi alla tillsammans ska kunna göra något för att få stopp på klimatförändringarnas framfart. Kram.

Skriv en komentar