Maja Nilsson Lindelöf

Jag och Sanna har gästat Cafékampen! En podd som släpps om två veckor! OTROLIGT roligt koncept och vi skrattade oss igenom timmen. Podden är en frågesport med Simon Said där han varje vecka utmanar nya par som tävlar mot varandra! In och lyssna! Påminner såklart om när vårt avsnitt finns tillgängligt.

Vi har ju även en tävling med Vitamin Well och Livet på läktaren dessa två veckor! Ni vinner en månadsförbrukning av deras nya dryck Vitamin Well Zero OCH två matchbiljetter till Sverige-Ryssland i November! Ni kan läsa mer på vår instagram Livet på läktaren.

Jag och Sanna var sugna på stuvade makaroner och falukorv häromdagen så det blev det. Finns ingenting godare i världen.

Jag och Mason skickade en selfie till Victor där vi skrev att vi var trötta. Älskar honom hur gullig är han?

Jag har hängt med Tovis och Vickan <3333333 vi åt först ost i tre olika former på Un Poco innan vi tog tunnelbanan hem till Vickan och hennes kille Jeppe.

Vi tittade på TV och gjorde varma mackor! Vickan gjorde med makrill i tomatsås men jag briljerade med varma mackor mina föräldrar alltid gjorde på söndagar när vi var små.

Stekt ägg med falukorv, tomat, senap och ost. Fick fem av fem i betyg av både Tove och Jeppe. Vickan ville inte erkänna det men jag tror att hon gillade det. Hade så mycket lycka i kroppen när jag åkte därifrån. Känns fint att vi går in i en ny era också, vi pausar våra vinkvällar med varma mackor och bebissnack istället.

Skickade en selfie till Victor när jag var påväg till en visning! Det går sådär förresten om någon undra. Målet är såklart att ha en lägenhet redo och klar innan Bebis April 2019, får se hur de går :))

Och så har jag varit på mötesmaraton bland annat hos Perfect Day! Kollektionen för Daisy Grace är i rullning OCH en annan jätterolig grej som jag bara vill ska bli klart så jag får berätta. Idag väntar ytterligare några möten och lägenhetsvisningar sedan ska jag åka hem till Västerås, längtar efter lägenheten nu.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer

  1. Åh maja var kommer din kamelfärgade kappa ifrån som du la upp på instagram?? SÅ FIN ?❤️

  2. It can be dangerous for your baby to eat mozzarella/burrata cheese or any kind of soft cheese while you are pregnant! <3

    • No, it’s not dangerous to eat mozzarella while pregnant. It’s so unnecessarily to comment and point out what’s dangerous and not. Every pregnant woman knows, and if they don’t – they look it up. There is already so much pressure to all the moms to be, and those who already is a mom. So please, stop it. I bet Maja knows what she can eat and not.

Skriv en komentar