Maja Nilsson Lindelöf

WOW vilken respons! Jag känner mig helt överväldigad av all kärlek! Herregud jag trodde att kärleken från alla nära och kära hade gjort sitt men era ord har verkligen fastnat hos mig och jag har blivit rörd flera gånger. Tack från botten av mitt hjärta, även om majoriteten av er är främlingar så känns det, precis som många av er skriver att vi på någotvis känner varandra och att ni har tagit er tiden att skriva och gratulera mig gör mig varm ända in i själen. Och era lyckoönskningar och fina ord om att vi kommer att bli bra föräldrar gör mig så otroligt glad, verkligen. Och det känns så fint och tryggt att ha er på andra sidan skärmen hela den här resan. Resan mot att bli en liten familj.

 Så tack, återigen. Är så otroligt bortskämd som har så fina läsare som ni.

Och nu vet jag inte hur vi ska gå vidare haha, jag har så mycket att berätta för er samtidigt som jag inte bara vill bomba er med barnsnack nu. Men jag tänkte att ni såklart vill veta lite mer just nu och sedan kör vi på som vanligt, den enda skillnaden blir äntligen mer outfitbilder och gravid-uppdatering vecka för vecka!

Just nu är jag i vecka 14. Tiden fram till vecka 12 var så olidligt lång. Jag fick reda på att jag var gravid redan efter en vecka (är även övertygad om att jag kände när det hände). Så vi hade varit hemma från Grekland i en vecka och det var lördagmorgon. På fredagkvällen hade vi varit ute och ätit med Victors familj och varken vinet eller fisken gick ner. Jag och Victor fick tillochmed gå hem tidigare för att jag var så illamående. Tanken slog mig såklart att jag kanske var gravid men det kändes inte heller realistiskt, vem får reda på det så tidigt tänkte jag då jag hade ägglossning bara veckan innan.

Morgonen därefter åkte Victor iväg och spelade tennis och jag mådde ganska så dåligt faktiskt. Jag ville spy av lukten från min parfym och kaffet smakade beskt. Så jag sprang ner på stan och köpte tre graviditetstest och en liten body med texten ” I <3 Dad” på. Ni som har lyssnat på podden vet ju att jag alltid tror att jag är gravid men den här gången var det annorlunda. Jag kände på en gång att jag hade en liten bebis i min mage.

Jag kissade på alla testen, två vanliga och ett från Clear Blue där det skulle stå exakta veckor. Dom två första stickorna visade ett starkt streck och i den andra rutan var det vitt (där det ska dyka upp ett streck om man är gravid), jag tänkte att det var lika bra att även testa det tredje testet utifall att. Ett timglas dök upp i rutan på det sista testet och där satt jag på toaletten och väntade. Sakta men säkert började det dyka upp svaga svaga streck på de två första stickorna och med hög puls satt jag och väntade på timglaset som laddade. Jag har aldrig varit så pirrig i hela mitt liv.

Gravid 1-2 veckor. Där stod det, svart på vitt på det sista testet. Det var som att alla tre svaren dök upp samtidigt på alla de tre testerna, att det den här gången verkligen låg en bebis i magen. Alla känslorna kom på samma gång men återigen var det just kärlek och lycka som var grundkänslorna. Allting var så overkligt bra.

Victor kom hem en timme senare (kändes som ett år) och jag fick äntligen berätta. Samma dag berättade vi för min familj och Victors, även om det var så tidigt så kändes det omöjligt att inte kunna berätta för dem. Och sen gick det såklart snabbt innan jag berättade för dom närmsta, att jag kan hålla på någonting såhär stort utan att ventilera finns ju inte på världskartan.

Det har var alltså den 28e juli så sedan dess har vi svävat på moln och vetat om det här, det har känts som en evighet och tiden fram till vecka 12 var ganska tuff. Men nu flyger veckorna förbi och jag har börjat må bättre, tänkte sammanfatta allting i en vecka för vecka till er som är intresserade! Och nu kör vi på som vanligt.

Maja är tillbaka från dom döda med ny energi och betydligt lyckligare!

Rekommenderade inlägg

63 kommentarer

 1. Alltså åh… jag började gråta när jag såg bilderna på instagram. Är så taggad på er lilla bebis. Känns som att jag är gravid med dig och 100% delaktig i graviditeten haha. Ni kommer blir de finaste föräldrarna. Det märker man på hur ni är med Nellie och Mason ❤️

 2. Gud jag vet inte vad det är med mig, men jag gråter varje gång jag har gått in på din blogg de senaste dagarna. Så himla fint, grattis!! ❤️❤️❤️

 3. ? tror att vi måste ha bf typ precis samma dag! Jag tog dock inte ett test så tidigt utan fick veta efter 2 veckor, exakt på dagen då jag skulle fått min mens. Så hade sista mensens första dag 7/7 och måste ha blivit gravid typ 21a juli, plussade den 4/8, alltså en vecka efter dig. Ska bli så spännande att följa din resa ?

 4. Alltså wow, jag är så otroligt glad för er skull!! Grattis och ser fram emot poddarna framöver med ombytta roller 😉 ett bröllop och en graviditet <3

 5. ALLTSÅÅ!!! Jag blir så lycklig och glad i hela kroppen för er skull<3 ni kommer bli SÅ bra föräldrar och jag längtar efter att få följa med på er resa och läsa om allt. Detta ska bli så kul!! Grattis till fina ni<3

 6. Blir så lycklig av det här & som du säger känns det verkligen som man känner er. Ska bli så himla roligt att följa detta!!!! Stor kram

 7. Lyssnade på en låt – Dian Fossey med Säkert när jag såg att du var gravid på insta. Tänkte att den passade in lite på dig (fast jag inte känner dig så lite creepy). Men den är i alla fall en väldigt fin låt som handlar om när hon fick barn och att mycket av hennes ångest försvann i samband med det, ”jag bryr mig inte om nått, bryr mig inte om nått annat än dig”. Hoppas att det som tynger dig känns lite så nu❤️

 8. IIIIIIHHHHH! Exakt så är mina känslor haha!
  Vågar knappt tänka efter hur många gånger jag gått in på din blogg sen ni droppade bomben? Ser verkligen fram emot uppdateringar och få se hur magen växer! ?? Det är så märkligt, men det känns typ overkligt, för mig som är så utomstående man kan bli hehe! Kan inte ens föreställa mig hur du känner, så glad för din skull ☺️❤️

 9. Jag började gråta av rubriken på inlägget där du berättade att du är gravid, och nu när jag läser hur du plussade så kan jag inte hålla mig heller! SÅ himla fint! Precis som resten så känns det som att jag känner dig och därför blir jag så glad för er skull, och jag tror verkligen att du kommer bli världens bästa mamma! Stort grattis ännu en gång, så roligt! <3

 10. DU KOMMER BLI VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! Vill ha massa uppdatering om resan dit?

 11. Wow, Maja, så himla stort!
  Jag är övertygad om att, efter att ha ”lärt känna dig” genom din blogg och podden, kommer att bli en fantastisk mamma.
  När jag läste den här texten satt jag och log för mig själv men när jag såg bilden så blev jag rörd till glädjetårar. Man kan verkligen se hur mycket känslor som exploderar inom dig!
  Jag önskar dig och Victor världens största grattis och lycka till med allt! <3

 12. ALLTSÅ!!! ÅÅHH är så obeskrivligt glad och taggad på att höra mer, tror jag vart inne här 50 ggr sen ni outade graviditeten. Bästa Maja, du kommer bli en sån fin mamma <333

 13. Men Maja, vad underbart!! Jag är så glad för din skull, försöka nu att ta in den här tiden och bara unna dig att vara lycklig <3 Alltså jag tror alla vill veta allt om graviditeten, va inte rädd för för mycket bebissnack 🙂 Dela med dig av det du känner dig bekväm med…PUSS PUSS! Ni kommer bli fantastiska föräldrar!

 14. Åh! Jag blir verkligen rörd av att läsa detta inlägget. Är så otroligt glad för er skull! Önskar er all lycka ❤️

 15. Nej men åh!!! Är så lycklig för eran skull!! Kan inte vänta på att få veta mer och följa dig under denna resa ❤️❤️❤️

 16. Detta kommer bli så otroligt roligt att följa eran resa! Ni kommer
  bli så bra föräldrar. Känns som att vi alla här inne (och Sanna naturligtvis) är en liten (stor!) Livet på läktaren familj som ska få tillökning ❤️

 17. Du får gärna skriva massor om detta, haha ? så kul att läsa om!!! ❤️

 18. Åh jag blev verkligen lycklig när jag först läste om att du var gravid! Ska bli såå kul att följa med dig på resan ❤ jag är själv i v 10 med mitt första barn så jag känner igen mig i mycket ? all lycka till er ?

 19. Det hade varit så kul att få höra Victors reaktion, eller det kanske är för privat? Men det hade ändå varit kul haha

 20. Emma Daisley Svara

  Nä nu kom tårarna igen, detta ÄR så vackert <3 Du är så otroligt duktig på att formulera dina tankar Maja. Det känns precis som att vi är tillbaka där i slutet på juli och får veta allt i samma ögonblick som dig. Det brast totalt när jag såg bilden och blicken i dina ögon, mitt i en av dina lyckligaste stunder i livet, än så länge. Och jag kan inte ta in hur berörd jag faktiskt blir.. detta är verkligen ett kvitto på att du når ut till varenda människa som läser och lyssnar på det du gör, sluta aldrig med de <3
  Lycka till och grattis ännu en gång! Stor kram till er alla tre! <3

 21. Nu börjar jag gråta när jag läser det här ? jag själv har två barn och jag blir så känslig när jag läser hur fint du skriver! Ni kommer bli fantastiska föräldrar ❤️ Lycka till på den finaste resan i livet. Kram

 22. Stort grattis fina fina Maja, och Victor! Ska bli spännande att följa detta. Har följt dig sen första inläggen på femme, minns att jag tyckte det var kul att följa någon som också var västeråsare och bloggade från någon annanstans i världen! Jag har en fråga som jag skulle uppskatta så mycket om du svarade på..

  Jag undrar hur det har gått med snuset? Jag längtar själv ihjäl mig efter att bli gravid, och snusar väl en halv-en dosa om dagen. Jag tror inte att det kommer vara något problem då man förmodligen får en helt annan inställning till livet och sin hälsa i det läget man plussar, men ändå. Det kanske inte är lätt för det. Så skulle uppskatta om du ville svara hur det gått för dig :-* STOR KRAM och LYCKA TILL!

 23. Hej Maja! Du minns förmodligen inte mig men jag pratade lite med dig om podden på Zara i Knightsbridge, London, för ett tag sedan. Som du skriver känner vi inte alls varandra men är så genuint glad för er skull! Ska bli enormt kul att följa dig i denna nya del av livet och er unge kommer bli ursöt!!! Du är en sån inspiration till oss unga tjejer som har valt att flytta utomlands! Keep on going ?

 24. Men åh vad fint, jag ser ungefär ut som du på bilden när jag läste inlägget. <3

  Blir så glad för eran skull!!

 25. ÅHHH Största möjliga grattis till er!!!! Jag och mina vänner blev helt till oss under vår middag häromdan när vi såg bilderna på instagram!! helt otroligt hur glad man kan bli för någon man inte känner!!<3 ALL LYCKA <3 <3 <3

 26. Maja maja maja!!❤️❤️ Började gråta när jag fick veta för är så himla glad för eran skull. Känns verkligen som att min syster eller bästis skulle få barn även om vi int känner varandra haha. Men gud ni kommer bli världens bästa föräldrar!!<3<3

 27. Men du måste ju berätta mer! Var det planerat? Vill ju minnas att du minsagt påpekat att ni inte vill ha barn riktigt än.

  Och hur berättade du för Viktor?

 28. Så oerhört fint! stort grattis till er båda, älskar bilden och dina fina texter <3

 29. Så stort grattis Maja, ni kommer bli fantastiskt fina föräldrar ❤️ Ska bli så kul och spännande att få läsa om allting ❤️ Kram ❤️

  P. S Bilderna ni la upp när ni berättade om graviditeten var så himla fina, blev tårögd ❤️

 30. Åh så roligt! Kan inte bli för mycket gravidsnack! ? stort grattis igen ❤️

 31. Men alltså, detta är så jävla spännande!! Ser fram emot allt du har att berätta om graviditeten, älskar det här så mycket<3

 32. Grattis Maja (och Victor)! Det här är ju beyond fantastiskt ❤️ Är så glad för er skull ?

 33. Wooow! Kommenterar aldrig men nu måste jag när jag såg att du plussade den 28 juli- min födelsedag!! Känns som att om ni fick veta att det ska komma en liten Nilsson Lindelöf bebis till världen den dagen så kommer det alltid fortsätta att vara en bra dag för mig också haha! ❤️ Så ORIMLIGT glad för ett par man inte ens känner ❤️❤️❤️❤️

 34. Såå roligt att följa eran resa under graviditeten! <3 och som de andra säger, det kan inte bli för mycket gravidsnack! Jag är själv gravid i vecka 20 och längtar efter all inspiration! Ni kommer att bli fantastiska föräldrar!

 35. Älskade Maja! Du kommer bli en såå bra mamma ?❤️ Är så nyfiken, hur var Viktors reaktion??

 36. Åh, på våran bröllopsdag ❤️
  Vi planerade bröllopet på 9 dagar och se att ni plussade på den dagen. visste att det var en bra dag. STORT GRATTIS ❤️

 37. Åh så himla underbart för er! Älskar också att du la med bilden på dig när du plussade, sån rå lycka och chock! Mänskligt och ofiltrerat, helt fantastiskt! Ska bli så kul att få följa er resa. Och tack för att du förmänskligar så många olika känslor, allt ifrån ångest, till sorg, lycka, förvirring med mera. Det får ens egna känslor att ”make sense”, om du förstår! Vi är fler här ute som åker på denna känslosamma bergochdalbana, och jag skulle inte för en sekund vilja kliva av! För tänk vad mycket extra lycka man kan känna och höga ”highs” jämfört med andra! De bästa som finns!

 38. ❤️❤️❤️Wow! Jag tycker att det är omöjligt att inte gråta i dina ord. Dina ord berör mig så mycket!
  Maja Jag är helt säker på att du kommer att bli den bästa mamman i världen !!!
  I själva verket när jag hörde att du var gravid kunde jag inte få leendet från mitt ansikte, så mycket lycka.
  Det kommer vara så bra att följa den här nya fasen av ditt liv. Jag hoppas det går bra. Du förtjänar det. Jag önskar er allra bästa. Stor kärlek till dig och din baby också.❤️❤️❤️

 39. Så glad för er skull – ni verkar genomsnälla och fina med fötterna på jorden!
  Det kommer att gå bra för er!

 40. Alltså!! Jag gråter nu. Wow! Det känns som om min bästa vän väntar sitt första barn. Det ska bli så så så kul att följa med på er resa! För min del kan det ALDRIG bli för mycket bebis/gravidsnack. Kör på, så länge det känns bra för dig förstås! ?❤️

 41. Åh detta är så kul! Grattis igen och igen!❤️ Bilden på dig, så fin, rena lyckotårar. Blev en lyckotår hos mig också. Ska bli så kul att följa er resa.

 42. Stort grattis till er! Wow, vad ni förtjänar detta! Har länge sagt att ni två skulle bli helt underbara föräldrar den dagen ni blir det, och snart så händer det!! Så glad för er skull! Har alltid följt er och kommer alltid göra<3<3 Grattis bästa ni<3

 43. Jag blir helt varm i hela kroppen av att läsa detta! Jag är verkligen så genuint GLAD för eran skull!! Tårarna som bildades i mina ögon när jag såg bilden du la upp när du fått reda på att du faktiskt är gravid är verkligen underbar. Du kommer att bli en fantastiskt mamma, Maja!

  Konstigt att man blir såhär glad över någons framgångar när man inte ens känner personen, men åhhhh vad glad jag är. Vill ha massa bebisinlägg, jag längtar SÅ mycket tills April och ser fram emot att få följa din graviditet och eran resa!

  Undrar även om ni kommer ta reda på kön innan eller ska ni låta det bli en överraskning? Grattis ännu en gång finaste Maja!❤️

 44. Alltså jag blir så genomlycklig av att läsa detta. Jag tror verkligen på att du och Victor kommer bli såna fantastiska föräldrar. Är nästan nära till tårar när jag läser inlägget, är på riktigt lycklig för eran skull. Är det inte fantastiskt hur mycket man kan känna för människor man aldrig har träffat? All lycka till er två! Grattis <3

 45. SÅ MYCKET KÄRLEK!! Fan vad glad jag är för er skull.
  Ni kommer bli fantastiska föräldrar. 100% säkert
  Gud jag kan inte förstå vilket pepp jag känner för någon jag inte träffat men ni är så värda detta! Ska bli så kul att få följa er resa och lyssna på kommande poddavsnitt!!! Grattis grattis grattis!!

 46. Men alltsååååå. Jag blir så så glad. Jag pratade med en kompis om din och Sannas podd en minut innan jag såg ditt inlägg på instagram där du berättade. Tyckte ändå att det var sjukt på något sätt! Det känns som att man känner er, så mina allra största lyckoönskningar till er!! Blir extra mysigt med bebisprat i både blogg och podd! Kramaaaaar

 47. Nu gråter jag igen haha!!!<3 är så glad för er skull, ska bli så så SÅ kul att följa din resa <3

 48. Så sjukt kul att du är gravid. Jag är också det!!!!! Ligger nog typ exakt en månad efter dig. Helt chockad över att din mage redan syns i vecka 14!? Hoppas min också kommer göra det <3 Hade varit kil att höra mer om hur du har mått mellan plusset och vecka 14, både fysiskt och psykiskt. För mig har det varit värre psykiskt eftersom jag har en del ångestproblematik.

  Stort grattis hur som helst! Ska bli så kul att följa din graviditet <3

 49. Stort grattis och en så fin historia!!! Förstår så väl att ni berättade så tidigt. Det är är ju en sådan lycka och så vill man ju kunna prata om det med nära vänner och familj hela vägen!

 50. Emelie Andersson Svara

  Stort stort grattis till er! Ni kommer bli världens bästa föräldrar! Sjukt att man kan bli så glad för någons skull när man inte känner varandra, ska bli väldigt roligt att följa din graviditet! Lycka till med allt❣️

Skriv en komentar