Maja Nilsson Lindelöf

Äntligen så kan jag berätta för er att jag och Victor ska bli föräldrar i april (nu gråter jag igen).

Det är så stort och fantastiskt det här att vi knappt kan ta in det vissa dagar. Samtidigt som det är så stort så känns det som om att vi har vetat om det så pass länge nu att chocken har lagt sig och att det känns helt naturligt. Att vi ska bli föräldrar är den enda verkligheten jag kan tänka mig just nu. 

Mixen av känslor är total och den ena dagen är annorlunda den andra. Lycka, rädsla, skratt, tårar. Jag kan inte bestämma mig. Den enda känslan som är större än allt annat är kärleken. Jag älskar redan min bebis så mycket att det ibland verkligen värker i mitt hjärta. Min älskade lilla bebis. Som jag ska få bli mamma till. Och Victor pappa. 

Jag är bara så lycklig (och trött) och det känns så fint att äntligen få berätta för er om det som har tagit upp all min tankeverksamhet de senaste två månaderna. 

Tänk, att jag ska få bli mamma. Till en människa som är hälften Victor. Samtidigt som jag bara vill snabbspola framtiden till våren så vill jag stanna den, för jag har nog aldrig varit så lycklig som jag är precis just nu.

Rekommenderade inlägg

396 kommentarer

 1. Jag sitter hemma i min säng och gråter som aldrig förr. Fina fina fina ni, jag blir så lycklig och om det är några som kommer bli världens bästa föräldrar så är det ni. Stort lycka till, jag längtar redan efter att få följa graviditeten och bebisen när den kommer till världen. Stor kram

 2. Så otroligt glad för er skull! Stort grattis!! Ni kommer bli världens bästa föräldrar!!!! <3 kram

 3. Stort grattis! Ni kommer bli underbara föräldrar. <3 Njut av den här tiden. Kram

 4. DETTA ÄR DET FINASTE SOM HÄNT!!!!!!! HERREGUD, GRATTIS????❤️❤️❤️❤️

 5. Åh blev alldeles tårögd när jag såg bilden på din instagram, STORT grattis till er två! Hoppas du pratar massor om det här i nästa podd! <3

 6. Nu gråter jag! Är så lycklig för eran skull!!! Kommer bli världens sötaste bebis! STORT GRATTIS TILL ER!

 7. Blir så glad så jag grinar, finaste ni! Stort stort stort grattis till er båda, ni kommer blir helt fantastiska föräldrar ❤️

 8. Herregud vad sjukt! Satt och tänkte tanken i förrgår att Maja kanske är gravid. STORT GRATTIS!

 9. MEN JAG GRÅTER som en liten bebis. Stort stort grattis till er båda. Så otroligt roligt för er!!! ❤️❤️❤️

 10. Världens största grattis! Lyssna precis på er senaste podd och när du sa att tiden gått så fort sen sommaren tänkte jag att du ev var gravid (hur sjuk tanke? Haha!) Men Jättegrattis – de är världens häftigaste resa! Kram fr en 3barns mamma

 11. Men så underbart!!! Stort stort grattis till er ❤️ Jag och min man väntar också vårt första barn, en dotter ? 3 dagar kvar till BF. Hoppas att du har mått bra i graviditeten hittills och att resten av tiden går bra ❤️ Stor kram och lycka till!

 12. Wow blev SÅ glad!! Ni kommer bli otroligt fina föräldrar, och Maja: att barnet får ha dig som mamma och förebild. Wow. Du är så vettig och klok.

  ALL LYCKA önskar jag er!!

 13. Wooooow? har verkligen trott på dig i podden om att ni inte är redo än! Super stort grattis till er❤️

 14. Därför inga outfits kommit upp på sistone och inga vin/ öl glas ??
  Stort grattis
  ❤️❤️❤️

 15. STORT GRATTIS till er båda! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar. Önskar er all lycka!❤️

 16. Det är så konstigt hur lycklig och berörd man kan bli, för någon som man aldrig har träffat!
  Men det känns som jag känner dig, din blogg är på riktigt bland det viktigaste i mitt liv – tack för att du öppnar upp dig som du gör, och låter oss bakom skärmarna få lära känna dig <3
  Det är nog därför jag sitte här hemma nu, och på riktigt gråter av lycka! FINA FINA MAJA & VIKTOR, ord räcker inte till, men stort stor grattis! WOW

 17. Åh vad fantastiskt!!!! Blev helt tårögd när jag läste! All lycka och stort grattis till er fina fina du!! ?❤️

 18. Wow. Det är inte bara du som gråter nu. Så fint skrivet. Ert barn kan skratta sig lyckligt som får er som föräldrar, så fina människor med så kloka värderingar och så mycket kärlek att ge (iaf du, det hör man i podden och förstår här, får dock samma uppfattning av Victor på sättet du pratar om honom). Stort grattis och lycka till, ni kommer att bli de absolut bästa föräldrarna ert barn hade kunnat få.

 19. Skrek rätt ut i falsett ”Näej är det sant?!” ❤️❤️❤️ Grattis!!!

 20. Men grattis finaste Maja!!! Är så glad för er skull❤️ Önskar er all lycka ❤️❤️❤️

 21. Men åhhhhh, grattis!!! Att man skulle bli så glad för någon man inte egentligen känner visste jag inte men blev alldeles sådär ”gråt-glad” av att läsa detta ❤️❤️❤️❤️

 22. Wooow!! Grattis fina ni!! Tyckte du såg gravid ut på en bild i träningskläder häromdagen, men sånt ska man ju aldrig kommentera.. hoppas du kmr få må bra kommande månader <3

 23. GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Så underbaaaaaart!!!!!! Är såååå glad för er skull!!! Känner inte er men VET att ni kommer bli världens bästa föräldrar!!!

 24. Inte för att du inte brukar beröra men det där var på riktigt förmodligen det finaste jag läst! Stort stort stort grattis!

 25. Så fint! Blir verkligen genuint lycklig för er skull. Världens största grattis, du förtjänar all lycka. KRAM <3

 26. Det är så ologiskt och märkligt men grät när ni gick ut med graviditeten på instagram.
  Genom att lyssna på livet på läktaren känns ju du (och sanna) som mina kompisar!
  Önskar dig och Victor all lycka och ser så fram emot att följa er resa ?

 27. Men asså GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!!!!!!!!! Är typ gråtfärdig och helt exalterad och jag känner inte ens er??? Det är helt sjukt haha. Men lycka till och du kommer bli en fantastik mamma <333333333333

 28. Jag vet att jag inte känner dig men av det man ser här på bloggen, Instagram och hör i podden så känner jag bara att du är som gjord för att bli mamma! Jag gråter såna sjuka glädjetårar. Du och Victor kommer bli världens bästa föräldrar. Önskar er all lycka! Kram på er.

 29. Jag skrek rakt ut när jag såg ditt inlägg på instagram!!! Har följt dig så himla länge nu och inget gör mig gladare än detta just nu! Ni kommer bli världens finaste föräldrar och du kommer bli den bästa tänkbara mamman, det är jag helt övertygad om! Tänk att ni ska bli tre, att du ska bli mamma!!! Nej jag kan inte smälta det här!!!!! Stooooort grattis och massa kramar till er!!!!?

 30. Stort grattis till er! Att bli förälder är det mest fantastiska som finns! Ni kommer att bli underbara föräldrar ??

 31. Näe!! Efter bilderna på Instagram och nu ditt inlägg, nu kommer tårarna!! Grattis, grattis, grattis!! Så kul!! Och fint?❤️❤️❤️❤️

 32. SÅ HIMLA FINA NYHETER! Grattis till er! Ni kommer bli världens bästa föräldrar ❤️❤️❤️❤️

 33. Nu börjar jag gråta. HERREGUD VAD UNDERBART❤️ Min pojkvän sa en gång, om Maja blir gravid så kommer du bli typ lika glad som om de vore din egna syster som blev det och fel hade han ju inte!!!! Haha❤️ DU OCH NI ÄR BÄST❤️ Grattisgrattisgrattis❤️❤️❤️

 34. WOOOW!! Att någon annans lycka kan göra en så glad. GRATTIS!!! Ni kommer bli sånna fantastiska föräldrar <333

 35. Jag blir verkligen så så glad för er skull! ? Stort megagrattis, det kommer bli underbart! Kram❤

 36. Herregud jag älskar att du är gravid! Det här ska bli så jävla amazing att följa! Är också gravid, hemligt fortfarande och hoppas allt ska gå bra. Har oroat mig för att inte ha några sunda personer att följa som är gravida samtidigt och så ser jag det här och nu börjar fan jag gråta!!! GRATTIIIIIS ❤️❤️❤️

 37. GRATTIS!! Är övertygad om att ni kommer bli fantastiska föräldrar! Vill ha den typ av relation ni har❤️ STORT stort grattis!!

 38. Grattis! Vad roligt. Jag bor själv i Manchesterområdet och gick en NCT föräldrargrupp när vi var gravida i Hale. Kan verkligen rekommendera det då man träffat en grupp med andra föräldrar som bor i närheten och ska ha barn samtidigt. Var verkligen guld värt att ha den gruppen i början när man kände sig lite ensam och vilsen. Lycka til med allt!

 39. detta må verka konstigt, men det kom glädjetårar när jag såg bilden på din Instagram!! Du kommer bli världens bästa mamma, miljoner grattis till er två❤️

 40. Stort grattis till er!!!! Så glad för eran skull, ni kommer bli världens bästa föräldrar ❤️❤️

 41. Men wow, stort stort grattis! Blir sååå glad för er skull, ni kommer bli fantastiska föräldrar <3

 42. Sjukt att man kan bli så glad för någon man inte känner!!!? världens största grattis till er❤️??

 43. Ni kommer bli världen föräldrar! Har följt dig sen du började blogga och på Instagram och Twitter innan de. Blir alldeles varm och tårögd när jag läser detta, du är en fantastisk förebild och kommer bli en grym mamma. Stort grattis och all kärlek till er!

 44. STORT GRATTIS!!!!! Wooooow!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Kärlek!

 45. ÅÅhhhh Grattis Grattis Grattis!!! Blev så rörd av detta!! Så himla glad för er!!

 46. Det här är helt fantastiskt!!! Sitter och stortjuter för detta är så otroligt fint! Er bebis kommer få de bästa föräldrarna, utan tvekan!! Alla grattis i världen till er! Detta är så fantastiskt! Wow!

 47. Jag vet att jag inte känner dig. Men av det man får se här på bloggen, på instagram och höra i podden så känner jag bara att du är som gjord för att bli mamma. Du har det i dig! Jag gråter såna lyckotårar. Du och Victor kommer bli världens bästa föräldrar. Önskar er all lycka! Kram på er.

 48. Grattis grattis grattis är allt jag kan säga, fina Maja! Ligger i sängen och tokgråter!

 49. Gud brukar aldrig kommentera något nånsin men JAG DÖR jag gråter, va glad jag blir för er och eran bebis skull!!! Massa lyckönskningar och tagga Nilsson Lindelöf bebis? *dör o gråter igen*

 50. Åhh!!! Gråtfest! Ställer mig i ledet med alla andra och skickar världens största grattis till er, ni kommer bli helt grymma föräldrar. Längtar sååå att få följa detta.

 51. ASSÅ JAJAJAJA!!!!!!!! Åh! Är så lycklig för er skull! Grattis!!! Ni kommer bli världens finaste familj ❤️❤️

 52. Skrek precis rätt ut så min sambo trodde det hade hänt något allvarligt. ? Så glad för er skull! Herregud vad mysigt ❤️ Grattis till er båda!

 53. WOW. Började gråta när jag såg era instagrambilder. Följt podden sen dag 1 och läst din blogg sen dess. Kan inte önska er annat än stor lycka. Grattis grattis grattis❤️❤️

 54. Alltså woooow!!! Så sjukt att man kan bli så glad för några man inte ens känners skull? all lycka till er, så otroligt roligt!?

 55. Grattis!! Har misstänkt detta av någon andledning!! Ni kommer bli så fina föräldrar

 56. GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAJA!
  jag gråter så glad jag blev!! en tråkig plugg måndag blev plötsligt till en fantastisk kväll . så glad för er skull <3
  all kärlek till dig
  /ditt största fan

 57. Stort grattis till er! 🙂 En fantastiskt glad nyhet. Jag är själv gravid och väntar mitt första barn i April! Har hela denna tiden gått och tänkt ”Vad synd att Maja inte också är gravid så jag kunde få lite klädtips”. Stort stor grattis!

 58. Wow, att man sitter här och gråter fast man inte ens känner er!! Så glada för er skull! Ni kommer bli fantastiska föräldrar ❤️❤️

 59. Åh det här är ju helt fantastiskt! Fick tårar i ögonen och blev verkligen genuint glad när jag läste detta. Och ett stort grattis till er lilla bebis som har dragit vinstlotten när det gäller föräldrar.

 60. Wow! Så stort och så fantastiskt. Helt säker på att ni kommer bli världens bästa föräldrar<3 Grattis!

 61. Alltså jag grååååååter så fina ni är!!!!! Åhhhh ni kommer bli världens bästa och SNYGGASTE föräldrar!!!!! Sååå glad för er skull!!

 62. Åh så glad jag blir. Stort grattis till er ❤️❤️❤️ ni kommer bli otroligt fina föräldrar tillsammans!

 63. Wow!!! Stort grattis! Blev helt varm i hjärtat när jag såg era instagrambilder! Ni kommer bli så himla fina färldrar
  ❤️❤️❤️❤️

 64. Oj, oj, oj jag är SÅ glad för er skull! Vad fantastiskt! Vad fint att en liten människa ska få uppleva den tryggheten som måste komma av att växa upp i en familj som är skapad av den kärleken ni har till varandra. Kramar!

 65. Olivia Hansson Svara

  OMG GRATTIS GRATTIS FINASTE NI!!!!! Jag är så fruktansvärt glad för din skull och ni kommer bli världens bästa föräldrar!! Men när vi tänker efter är de ju inte så konstigt… du har ju inte snackat nått om bubbel på ett tag i podden 😉 Miljoner kramar till er <3<3<3

 66. Nu gråter jag, så fint!!! Så underbart!!!! Ni kommer bli fantastiska föräldrar!!!! All kärlek till er!!!!!!!!!!!!!!

 67. Emma Eleonora Svara

  Ååååh! Jättestort grattis till er! Va vacker du är ? Blev alldeles tårögd när jag läste det här! Ska bli så mysigt att få följa din resa både här och i podden!

 68. Helt seriöst så rös jag precis i hela kroppen och blev rörd av att se detta- jag blev lika glad för er skull just nu som jag tex hade blivit för en nära vän med samma nyhet, då jag följt dig/ er så länge nu! GRATTIS och åter igen grattis, ni förtjänar detta oändligt mycket! <3

 69. Stort grattis ❤️ Blir löljligt berörd av det här fast jag inte känner er. Och så fint du skriver! ?

 70. Wow!! Helt fantastiskt! Är så glad för er skull!! Grattis grattis grattis!!

 71. MEn åh, GRATTIS till er! Ni är så fina tillsammans och kommer få en fantastisk liten minimänniska, som kommer få växa upp med massa kärleksfulla personer runt om sig <3

 72. Jag känner inte dig. Men följer er podd och din blogg och jag började bokstavligen gråta när jag såg ditt och Victors inlägg om att ni ska bli föräldrar!! Stort grattis till er och all lycka i din graviditet. Kram ❤️

 73. Åhh grattis!!! Blev så otroligt glad för er skull när jag läste det! Ska bli så kul att följas åt, väntar själv mitt första barn i maj? så känner verkligen igen mig i dina känslostormar????

 74. Så underbart, stort grattis! Har också bf i April (någon gång mellan den 11-14e) så det ska bli så spännande att följa er resa ?

 75. Det är konstigt att jag kan bli så glad och lycklig över detta när jag inte känner dig. Men på ett sätt känns det som att jag ändå gör det. Sitter med tårar i ögonen och ler som en galning. GRATTIS TILL ER!!!!! ❤️❤️❤️

 76. Såååååå himla kul! Och så himla mycket grattis till er båda. Ni kommer bli fantastiska föräldrar ?❤️

 77. Massa massa grattis??❤️ så sjukt glad för eran skull trots att jag inte känner er ??

 78. Alltså jag gråter också!!! Ni är mitt favoritpar och att bara kunna läsa och ta in detta är svårt för mig för det är så otroligt underbart. Så otroligt glad för er. Ni kommer bli världens bästa föräldrar och eran bebis kommer vara den sötaste. Stort grattis, är lycklig för er! Hoppas att du och bebis mår bra

 79. Kan inte fatta att jag grinar när jag inte ens känner er men oj vad glad jag är för er skull, önskar er allt gott och all lycka till!

 80. Åh nämen nu grät jag en skvätt. Dom i huset blev nog också lite rädda när jag skrek rakt ut, stort grattis!!!??

 81. Detta gjorde min dag!!!!! Såå underbart och spännande! Jag måste bara säga att jag verkligen älskar er, detta gjorde mig så himla lycklig! Ni kommer bli fantastiska föräldrar!!

 82. GRATTIS!!!!!!! Har verkligen haft detta på känn ett tag! Är SÅ glad för er skull, ni kommer bli världens finaste föräldrar!!!!

 83. Alltså vilken lycka!! Blir alldeles tårögd, har väntat så på denna dagen. Då vi får följa er resa till att bli föräldrar, äntligen. Älskar såklart att följa ditt liv med bubbel också, för du är så jäkla rolig. Men detta ska bli så mysigt. STORT GRATTIS till er båda. Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar och bebben kommer bli överöst med kärlek <3

 84. FY attans jag ryser i kroppen så håren står RAKT UT faaaaaan vilken lycka grattis finaste finaste ni <333 du kommer verkligen bli världens bästa mamma och det ska bli så underbart kul att få följa er i detta.
  Fina fina ni<3

 85. Grattis! ❤️❤️❤️
  Du kommer att bli en otrolig mamma. All lycka till er!

 86. Näe asså detta är de finaste jag har sett Maja! Förstår ni hur fina föräldrar ni kommer att bli? Detta känns så fantastiskt rätt, att just ni ska få en liten bebis! Jag är så lycklig för er skull. <3 Nu ska jag torka mina gäldjetårar.. Grattis kära ni!! <3

 87. Assså grinar!! Har följt dig sen twittertiderna och blir så lycklig av att se detta! Hoppas du får må lika bra i graviditeten som du förtjänar!! Ska bli så kul att följa detta steg i ditt liv!! Stort lycka till❤️

 88. MAJAAAAAAA ❤️❤️❤️ Blev så glad för er skull att jag nu ligger och gråter. Herregud!! ❤️❤️

 89. OMG!!! DU KOMMER BLI VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!! finaste ni, denna nyheten gjorde hela min kväll ???
  världens största grattis ❤❤❤

 90. Gick in på instagram & så kom din bild upp som förstabild, satte andan i halsen och började böla!
  Blev så glad för eran skull jag önskar er all lycka ?!
  ( ser oxå fram emot alla gravid outfits)
  Stora kramar ??

 91. Åh!! Alltså, jag orkar inte!! Så kul!! Hur kan man ens bli såhär överlycklig för några man inte känner?? ??Stort grattis och all lycka till er! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar! ❤

 92. Stort grattis till er båda ❤️❤️Ni kommer bli de bästa föräldrarna❤️❤️ Blev tårögd när jag såg bilderna på insta❤️Grattis igen❤️

 93. Åhhhh!!!! Grattis i massor!!!! Ska bli så himla roligt att få följa er resa under graviditeten och sen som föräldrar?

 94. Så glad för er skull, vet inte vart jag ska ta vägen!!! Grattis och stort lycka till ?

 95. Detta var verkligen den finaste nyheten på länge! Fällde precis en glädjetår för er! Ni kommer få världens finaste bebis med dig som mamma och Victor som pappa, wow! GRATTIS <3

 96. Alltså stort stort grattis! Jag känner inte er men är så jäkla lycklig för er skull! Ni kommer bli världens bästa föräldrar! <3

 97. Så himla roligt för er Maja! Stort grattis! Ni har en magisk tid framför er ♥️

 98. Tyckte väl att du inte pratat om alkohol på ett bra tag i podden! Skämt och sido❤️❤️❤️ Nej jag är så glad för din och victors skull, har längtat efter den här dagen, kram på er ni kommer bli världens bästa föräldrar❤️

 99. Ååhh ?❤️ stort grattis till er ?? Ni kommer bli så himla fina föräldrar ❤️ wow wow wow!!

 100. STORT GRATTIS! Mina ord räcker inte till för att beskriva glädjen kring detta, och då känner jag inte ens er?! Men wow. Ni kommer äga! Lycka till <3<3

 101. Åhhhhh börjar ju också gråta :’)
  Har följt dig så länge och blev lika glad när du berättade att ni skulle gifta er! Det är sjukt hur glad man kan bli för en person som man inte ens känner, hoppas att du känner den energin! Du kommer att bli VÄRLDENS bästa mamma, finaste maja❤️❤️❤️

 102. Men herregud så himla glad jag blir, stort stort grattis!!! ? ni kommer bli såna fina föräldrar❤️ Tänk att man kan bli så glad för någons skull som man inte känner, men på ett sätt känns det ju som jag känner dig genom den fantastiska podden och bloggen. Wow, stor kram och lycka till er!!

 103. Har väntat på den här dagen!!?? Jag är så himla glad för eran skull! Trodde inte jag kunde bli så här glad för någon jag inte känner❤️❤️❤️ Det här är så stort!! Ska bli så roligt att följa eran resa ❤️❤️

 104. Alltså wow!!!
  Stort grattis till er!!
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Ska bli så spännande att följa denna resa med er och bebis!!?

 105. Olivia Dahlman Svara

  GRATTIS FINASTE NI <3 Ni kommer bli så bra föräldrar! Är så glad för eran skull <3 <3 <3
  Kram bästa du

 106. Alltså wooow, jag blir såå glad för er skull! STORT GRATTIS!
  all lycka till er!!<3 KRAM

 107. GRATTIS FINA NI!! drömmer så att man får uppleva den fina kärleken ni har någon dag ❤️❤️

 108. Jennifer Jensen Svara

  Stort stort grattis till den största gåvan man kan gå här i livet!
  Att bli förälder är något av det coolaste, härligaste, största man kan bli…

  Du och Victor kommer att bli sånna otroligt fina föräldrar till världens finaste bebis❤️

  Ni är helt fantastiska!
  Grattis grattis grattis!

 109. Vilka fantastiska nyheter!! Ni kommer bli underbara föräldrar.
  Stort stort grattis till er Maja! ❤️❤️❤️

 110. Världens största grattis till er! Ni kommer att bli toppen föräldrar! Önskar er stort lycka till och skickar en stor kram ❤️

 111. Åhhhhh detta gjorde hela min kväll, började gråta när jag såg inläggen på Instagram!!! Ni kommer utan tvekan att bli världens bästa föräldrar!! All lycka till er, finaste Maja och Victor <3

 112. Men gud så roligt! Berättade precis för min lilla syster eftersom vi båda ÄLSKAR podden och vi båda började typ hajpa som om det var en av oss som skulle få barn! ??? Grattis grattis och längtar tills poddavsnittet när du berättar de där!

 113. Jag har aldrig träffat er, men bara vet att ni kommer bli fantastiska föräldrar. Er unge kommer vara väl marinerad i spf50 av sin pappa, och ha en mamma som jag anser vara en av Sveriges modigaste. (och roligaste, låt oss vara ärliga) Och nä, allting blir inte perfekt alltid kanske, (fr. en perfektionist till en annan) men det enda man kan göra är sitt allra bästa, och ni är ju båda fantastiskt bra. ALL lycka!

 114. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️WOW MAJA! Our Maja is pregnant!!!!!!!!!
  Jag är så glad för dig, allvarligt, jag är super glad. Att vara en mamma är en oförklarlig känsla! Det måste vara otroligt att känna att något bland oss växer.
  Det är frukten av kärleken mellan dig och Victor.
  Jag önskar er allra bästa från hela världen, att din baby kan växa väldigt bra och med stor hälsa. Skickar all kärlek i världen till dig ahhh och till din lilla bebis också. Stor kyss❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 115. Men alltså WOW!!! Stort stort grattis till er!! Ni kommer bli fantastiska föräldrar ❤️❤️❤️❤️
  STOOOORT GRATTIS!!!!! ⭐️⭐️⭐️

 116. WOW!! Såå stort grattis – är så glad för er skull och ser fram emot att följa din resa som mamma ?

 117. Men WOW, STORT STORT GRATTIS till er Maja! Vilken lycka, jag blir så himla glad för er skull och sitter här med tårar i ögonen. Tänka sig, att man kan bli så glad för några man inte känner personligen 🙂 Graattis igen, ni kommer bli fantastiska föräldrar!! <3 <3

 118. Stort grattis! Hade en känsla av att de kunde vara så 🙂 väntar också mitt första barn under nästa år. Ska bli kul att följa er resa.
  Kram

 119. Att man kan bli så glad för två människor man inte ens känner. Ni kommer vara såna fantastiska föräldrar!!! Grattis till er❣️

 120. Ett jättegrattis till dom blivande föräldrarna. ❤️ Så kul att höra, ni kommer bli så jäkla grymma föräldrar!!

 121. Åhhhh stort grattis finaste ni!!!! Är så himla glad för er skull❤️❤️❤️

 122. Stort grattis finaste Maja till dig och Victor. Så glad för er skull. Önskar er verkligen all lycka! ❤️

 123. Maja!!!!❤️ Stort stort grattis till er. Blev så himla glad att tårarna kom. Ni kommer bli världens bästa föräldrar.

 124. Kommenterar (tyvärr) aldrig din blogg även fast jag verkligen vill ibland, men kan inye hålla mig nu!! När jag såg era bilder på insta blev jag så lycklig så de är helt sjukt att man kan bli de för 2 personer man inte ens känner eller träffat… Men asså nej detta är den bästa nyheten för veckan, och det är bara måndag!!!! Ni kommer bli otroliga föräldrar<3

 125. OMG!!! Kan ej fatta att du och Victor ska blir föräldrar. Gråter nu för er skull. Men GRATTIS!! Maja och Victor. Ni kommer att blir bästa föräldrar

 126. Men asså!!!! Största grattis till er?? Du o Victor kommer bli livets föräldrar❤️❤️❤️

 127. Hurra och stort GRATTIS! ❤️ Ni har verkligen nögot helt fantastiskt att se fram emot ? ser fram emot att höra mer om graviditeten! Hoppas du fått må bra hittills!

 128. Wow! Att man kan bli så glad för två personer man inte ens känner! Ni förtjänar det absolut bästa!!! ETT STORT GRATTIS!

 129. STORT grattis till er!! Åhhh blir lycklig av er lycka! ❤️ Ni kommer bli bästa föräldrarna! Kram

 130. OMG!!! Blir så glad för er skull. Ni är så magiska och kommer bli helt fantastiska föräldrar. Du måste besvara alla frågor (om du vill såklart). Var det planerat? Hur bestämde ni er för behålla det? Hur berättade du för Victor? Vill veta allt??????

 131. OMG Grattis till er två!! Ni är så sjukt fina tillsammans! Det här gjorde min kväll, kan inte sluta le för er skull❤ Jag önskar er all lycka i framtiden!! ❤❤

 132. Ni kommer att bli dom finaste föräldrarna!!! Grattis grattis grattis! Önskar er allt fint i livet! Kram<3

 133. Ååhhh! Så lycklig för er skull!! Stort stort grattis! Vilka fina föräldrar ni kommer bli! <3

 134. STORT GRATTIS!!! Att man kan bli så jäkla glad för någons skull som man inte ens känner! Du kommer bli en fantastisk mamma. Önskar er lycka till med allt!!

 135. Stort grattis!! Tvekar inte en sekund på att ni kommer bli helt underbara föräldrar och de allra bästa föräldrarna ert barn kan tänka sig!

 136. Men neej vad kul!! Är så himla glad för er skull! Ni kommer bli fantastiska föräldrar <3

 137. Stort grattis till er båda!❤️❤️ Trots att jag inte känner er eller träffat er blev jag så galet glad över denna nyhet! Ni kommer bli dem bästa föräldrarna!❤️❤️

 138. Grattis maja!!! Ni kommer bli dom bästa föräldrarna! Är så glad för eran skull❤️❤️❤️

 139. Helt orimligt att börja gråta för att någon man inte känner ska få barn ? Men det är så fantastiskt ju så man får det ändå ❤️ är helt besatt av er podd, den är grym och har på många sätt gjort mig lite modigare, vågat testa lite nytt ta hand om mig bättre. Så glad för eran skull! Ni kommer bli fantastiska föräldrar. Hoppas allt går bra och att du får må bra. Finaste bästa du (Och Viktor med såklart. Fatta, han får både dig och bebis, lyckost) ❤️❤️❤️❤️

 140. Åh GRATTIS! Så fantastiskt fint och stort. Tänk, nu blir ni tre❤❤❤ Är så glad för er skull!

 141. Sjukt att man kan bli så glad trots att man inte känner er, men ni kommer utan tvekan bli världens bästa föräldrar!! Grattis!!! ❤️❤️❤️

 142. Grattis Maja!! Alltså du strålar och ni kommer bli så fina föräldrar!! <3 wow!

 143. STORT grattis!!!! Nu fick du även mig att gråta. Detta är så fint så jag smäller av. Du kommer bli en fantastisk mamma på alla sätt och vis, grattis återigen<3

 144. Jag får gåshud, stort stort grattis till er!!❤️ Ni kommer vara med om det bästa här i livet!! För nästa exakt ett år sedan var det jag och min sambo som fick reda på att vi väntade vårt första barn och nu sitter man här med en sovande 3,5 månaders son som är helt perfekt och har gjort våra liv så jäkla mycket bättre.❤️? Ska bli så kul att följa detta!? All kärlek till er!!

 145. Såå roligt, stort grattis till er!!! Det är det bästa som finns att bli förälder ♥️

 146. Ååååh vad kul! GRATTIS!! Såå glad för er skull! Ni kommer bli de bästa föräldrarna! <33

 147. Heja heja vilka UNDERBARA nyheter, fantastiskt!!! Ett stort grattis till er allihopa ❤️❤️❤️

 148. Bästa nyheten!! Stort grattis, så glad för er skull, ni kommer bli så bra föräldrar!<3

 149. ASSÅ!!! ❤️?❤️ Stort grattis till er, så stort att man själv blir tårögd ju! ?

 150. Åh wow!! Grattis❤️ Vilka fantastiska föräldrar lilla bebben kommer att få❤️

 151. Jag brukar aldrig någonsin att kommentera men det här är för bra för att vara sant nästan, alltså jag är så otroligt lycklig för er skull!! När man lyssnar på din och Sannas podd så känns det som att man verkligen lär känna er på djupet och det känns verkligen som att ni är ens vänner så det är därför som att jag blir så otroligt glad när jag fick reda på detta. En miljon grattis till er, tänk på alla fina bilder och videos med er lilla unge och Mason och Nellie!! Jag gråtre lyckotårar :’) <3 <3 <3

 152. Antagligen inte heeeelt rimligt att börja gråta av en sånhär nyhet för någon som man inte känner (men känns ändå som man känner lite ju haha), min pojkvän blev sur och bad mig skärpa till mig hahaha fullt förståeligt i hans värld att säga så till mig, inte min, HELVETE vad kul det blir att följa dig och er genom denna resan då. Ni är fan bra fina ni två! GRATTIS

 153. Finsate ni!!! GRATTIS! blev tårögd när jag läser. Ni är definitionen av goals<3 Ert barn kommer ha de bästa föräldrarna<3

 154. WOOOW vad lycklig jag blir!?? Stort grattis!! Ni kommer bli fantastiska föräldrar❤️

 155. Wow wow wow wow!!!! Kan inte med ord beskriva hur glad jag blir över detta, trots att jag ju inte känner er (fast det känns ju lite grann som det via podden och bloggen, haha). Men jävlar alltså vad glad jag är!!! STORT grattis finaste underbara ni, jag är övertygad om att ni kommer bli fantastiska föräldrar ?❤️❤️

 156. Blev, precis som många andra ovan, helt tårögd av era inlägg på instagram?
  VÄRLDENS STÖRSTA GRATTIS!!❤️❤️❤️❤️

 157. Stort grattis till er, ni kommer utan tvekan att bli fantastiska föräldrar ?❤️

 158. Asså detta är typ det finaste jag någonsin sett. Ni kommer bli världens bästa och SNYGGASTE föräldrar. Världens största grattis till er. Ni är LYCKA ♡♡♡♡♡

 159. Stort grattis! Att man kan bli så glad för två personers skull som man inte ens känner! <3 Ska bli så kul att följa er resa!

 160. Men åhhhh vad glad jag blir för eran skull!! Ni kommer bli fantastiska föräldrar!! Massa kärlek till er❣️ ❣️ ❣️

 161. ÅHHHHH!!!! Grattis till bästa er, ni kommer bli så bra föräldrar! ❤️

 162. WOOAAAW!!! Såååå kul, stooort grattis till er!! Kommer bli världens finaste o härligaste familj, helt underbart!!

 163. Men åh vad fint!!! Jag ska vara helt ärlig och säga att jag fick en tår (glädje) i ögat när jag läste detta! Har följt dig ganska länge och lyssnar slaviskt på din och sannas podd, så pass mycket att det känns som jag känner er nästan och blev så genuint glad nu!
  Så himla fina!??

 164. Nä!! ? Vilken helt fantastisk härlig nyhet!! Ni är så lyckligt lottade som ska bli föräldrar ? Blir typ tårögd nu?! ? Tänk, snart har du en liten bebis i famnen, magi! ? Är själv gravid i v37 och kan knappt förstå att jag är mamma? Stor kram tlll er båda!!
  (Och på ett ytligt plan, hur mycket mer kommer jag älska podden nu? Med bebissnack kommer den gå från really great till really, really great! Haha)

 165. Stort, stort grattis till er! ❤️ Ni kommer bli fantastiska föräldrar ❤️ Kramar

 166. Grattis Grattis Grattis! Fina ni. Vilken lycka för er! Så roligt och genuint glad för er skull. Wow! Fina människor.

 167. Så himla fint! Blev så glad av att läsa denna text, du är en stor inspiration på så många sätt Maja och är verkligen så glad för din och Victors skull! Kram <3

 168. Världens största grattis!!! ❤️❤️❤️ Ni kommer bli fantastiska föräldrar!

 169. Julia Törnqvist Svara

  NI KOMMER BLI BÄSTA MAMMAN OCH PAPPAN till er bebis ❤️❤️❤️❤️ SÅ glad för er, kärleken er två emellan är vackrast ❤️❤️❤️❤️

 170. Grattis! Så kul, jag lät av glädje när jag såg detta efter gymmet så att min kompis undrade vad det var som hade hänt. Jag förklarade att det känns som om jag känner dig och Sanna då jag lyssnat på alla era avsnitt denna sommar, Haha! All lycka till er ?

 171. Stort grattis!! Så otroligt underbart. Önskar er all lycka<3 Blir helt varm och lycklig av all er kärlek!

 172. Stort grattis!! Wow. Er lilla familj tillsammans med Sanna och Johns fina familj också. Herregud. Nästa nivå av drömgäng! <3

 173. ÅH!!! Stort grattis! Ni kommer bli världens bästa föräldrar ❤️❤️❤️

 174. Elin Andersson Svara

  Ååhh, grattis och blev så glad när jag fick höra att ni skulle bli föräldrar. Ni kommer vara de bästa föräldrarna!!❤️

 175. Är sååååå glad för eran skull, ni förtjänar all lycka i världen!! ❤️❤️❤️

 176. Åhhh Grattis ?❤️ Har faktiskt haft det på ”känn”. Vet inte varför men jag hade rätt ? Lycka till ni har nåt så fantastiskt framför er ❤️

 177. Alexandra Sundin Svara

  Hej Maja! Jag är en typisk sån som aldrig kommenterar, men nu har jag både skrivit grattis på din Instagram och skriver nu här. Det känns som att en bästis ska få barn! Jag är så glad för er skull!

 178. Så ORIMLIG person nu som började gråta av att läsa detta. Åh GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Många kramar!

 179. GRATTIS världens bästa par! Blir rörd även om vi inte känner varandra, finaste gåvan i livet! Du kommer stråla ännu mer Maja! VAMOS Lindelöfbebis 2019!❤️

 180. Åååh har följt din resa sen du bodde i Portugal! Blir så glad för din skull fina! All lycka till er ❤

 181. ÅH!!!! Det här gjorde mig så glad. Kan inte förstå hur man kan glädjas så mycket med någon man inte känner (även om det känns som att du är min kompis haha). Du kommer att bli världens bästa mamma, och ni världens bästa föräldrar. STORT GRATTIS till er Maja! Du är utan tvekan den coolaste, klokaste och mest jordnära tjejen jag vet. Lova att du njuter ordentligt av den här tiden. Och bli inte stressad över att vi kanske får vänta någon dag med nytt inlägg på blogg och insta, vi förstår dig och väntar. Fokusera på dig och det du behöver. Massor av kramar ❤️❤️

 182. Ah, sa underbart! Stort grattis till er bada 😀
  Jag hade det lite pa kann faktiskt. Du har fatt den dar harliga lystern i ansiktet, som bara blivande modrar far 🙂
  Det kommer att ga sa bra, och du kommer att bli en fantastisk mamma.

  Varm kram,
  Anna i London

 183. ????WOWOWOWOW!!!! Stort grattis, så galet vad glad man kan bli för sådana här nyheter trotts att man inte känner er haha!!

 184. Ååå, for en gledelig nyhet❤️ Blir helt rørt❤️ Jeg venter selv i mai, og ser frem til å finne mye støtte og tips her hos deg fremover ☺️ Du klarer alltid sette ord på følelsene -og jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver ❤️

  Masse lykke til videre i graviditeten ?

 185. Jag började gråta när jag såg det här! ?❤️ Du kommer bli världens bästa mamma Maja, med din underbara personlighet, power & helt jävla fantastiska värderingar! Stort grattis till er & grattis till er kiddo som får er till föräldrar ???

 186. Åh vad fint!! Hoppas jag blir lika lycklig när jag själv får reda på att jag är gravid och det hoppas min kille också… Ni kommer bli fantastiska föräldrar och tänk vad kul med ert barn, Nellie och Mason!!

 187. SÅÅÅ himla glad på deres vegne!! ❤️❤️❤️ Dere kommer til å bli helt fantastiske foreldre! Tenk så heldig den lille er som får akkurat DEG og Victor til foreldre ??? Glede meg til å følge deg i graviditeten og selvfølgelig videre i livet også! Du ser helt smashing ut, Maja ?? Stor klem❣️

 188. Gråter av lycka. Så glad för er skull. Ni kommer bli de bästa föräldrarna?❤️❤️❤️

 189. Men alltså gud så glad och rörd jag blir nu! Har haft på känn att nåt är på gång hos er men ett sånt här mirakel ? känns verkligen typ som att en bästis ska få barn och jag är så lycklig för eran skull Maja och Victor! Ni kommer vara enastående föräldrar och du kommer bara stråla ÄNNU mera än vad du gjort innan ? ett stort stort stort grattis till er ❤️

 190. Ååh grattis!!! Blir som alla andra så rörd av detta utan att ens känna er, så häftigt! Kommer ju bli världens coolaste unge med bästa föräldrarna❤️❤️ All lycka till er!

 191. Alltså tårarna bara rinner!!! Så sjukt känns som om det är någon man känner ska ha barn! Ni kommer bli världens bästa föräldrar!!!! Grattis❤️

 192. Fina fina ni!!! Ni kommer bli världens bästa föräldrar. Stort grattis❤️❤️❤️

 193. Tårarna började rinna bara av rubriken. Att man kan vara så engagerad i någons liv fast man inte känner personen är sjukt, men i stunder som dessa helt underbart. Kan inte tänka mig några bättre föräldrar, och önskar er, och ert barn, en fantastiskt framtid ❤️

 194. STORT GRATTIS!! Följt både din blogg och lyssnat på podden sedan starten och kan verkligen säga att det gjorde mig SÅ GLAD att se detta!!! Brukar aldrig heller kommentera men vill verkligen önska er all lycka och kärlek i världen! Stor kram❤️❤️

 195. Är så INNERLIGT glad (lycklig) för er skull – inte trodde jag att en sådan rubrik skriven av en människa jag aldrig träffat skulle få mig att börja grina på ett hostelrum på andra sidan jorden…. Grattis grattis grattis!!?

 196. Åå, grattis till er båda!
  Lycka till på vägen och i framtiden med det lilla knytet, du är en super woman och kommer att bli en jättebra mamma det vet vi alla! Är så lycklig för er skull…..wow alltså!
  Glöm inte njuta av den specialla tiden själv med Victor tills du får barn….den kommer aldrig igen!❤❤❤❤❤
  Största kramen,
  Albertina

 197. JAG DÖR!!!! Följt dig slaviskt sen femme-tiden, känns ju som man känner dig? Som om en nära polare ska ha barn (lite creepy förlåt). Grattis grattis grattis ❤️❤️❤️❤️

 198. Jag får tårar! Alltså woooooow stort grattis, har haft lite aningar & jösses så kul för er! Känns som vi är
  Vänner eftersom jag följt dig så länge & du är så äkta. Det ska bli sååååå kul att följa er resa i detta❤️❤️❤️❤️❤️

 199. Men åh grattis! Ni väntar det bästa i livet helt klart. Tusen grattis till er, ser fram emot att följa graviditeten och livet med bebis ?

 200. Åh maja började gråta! Stort grattis till er så underbart ❤️❤️ Det absolut finaste som kan hända?

 201. Stort grattis fina ni!!! Ert barn kommer ha de finaste och coolaste föräldrarna någonsin! All lycka till er ❤️

 202. Men alltså, detta är det finaste jag har sett! Efter att ha knarkat eran podd så känns det som att det är en vän som är gravid så här sitter jag och grinar, haha! TUSEN MILJONER GRATTIS!❤️❤️❤️

 203. Grinade såklart när jag läste det här. ÅH GRATTIS MAJA OCH VICTOR! <3 Världens lyckligaste bebis! <3 Herregud vad jag längtar efter podden nu!

 204. Men åh! Grattis, grattis, grattis!!! ❤️
  Känns konstigt att man kan bli så glad för någons skull trots att man inte har någon relation. Du verkar vara en så härlig person med fötterna på jorden och jag tror verkligen att ni kommer bli så himla fina och bra föräldrar! ?
  All lycka till er!

 205. Så himla fint och underbart – jag har vaknat inatt och tänkt på detta! Stort grattis fina du!

 206. Grattis till er! Och med Sanna och John som förebilder kommer det bli huuuuuur bra som helst 🙂 Så himla glad för er skull 😀

 207. Wow maja! Grattis grattis grattis! Ni kommer bli världens bästa föräldrar! All lycka till er ❤️

 208. Men åhhh! Grattis till er, ni kommer blir sååå bra föräldrar ❤️❤️❤️

 209. Alltså wow! Åh vad mysigt. Jag är glad för er skull, varmt lycka till och stooort grattis!!! ❤️

 210. Sååå kul, grattis!!! Kan du inte börja vlogga? Hade vart så kul, speciellt nu under graviditeten och efter ?

 211. Men ååååå!! ? Grattis fina fina Maja!!!❤️❤️ Ni kommer bli fantastiska föräldrar!

 212. Alltså WOW!!! Jag säger som många andra, det känns som att en bästa vän precis gått ut med sin graviditet ❤️❤️ Jag är såååå glad för eran skull! Genuint lycklig, för man har liksom märkt på dig hur du längtat och nu så äntligen ?? du är och kommer vara den vackraste av gravida kvinnor! ??? STORT STORT grattis till er båda!!! ❤️

 213. Skrek rätt ut i luften när jag såg bilden på din Instagram!! Började nästan gråta, har följt dig från start och är SÅ glad för er skull❤️. Sjukt att man kan bli så glad för någon man inte ens känner. Ser fram emot podden på söndag! Du är bäst Maja!

 214. Alltså jag trodde inte man kunde bli så glad för någons skull som man aldrig ens träffat, men du verkar vara världens härligaste person som är svår att inte tycka om! SÅ GLAD för er skull stort grattis. Vilken lycka! Och tack för att just du delar med dig av dig själv till oss. Stor kram till er Maja.

 215. *måste bara tillägga att du är så fin! Du kommer ju vara den vackraste som finns gravid

 216. Stooort grattis!! Började storböla och skicka snap till flera vänner att maja & lindelöf skulle ha bebis ♥️♥️

 217. Herregud vad mäktigt!!!! Blev så rörd och glad för er skull. Ni kommer bli världens finaste föräldrar. <333333333

 218. Megastort grattis! ? Har haft detta lite på känn, så blev såå glad för er skull när jag såg att ni ska få en liten bebis! ?????
  Har följt dig och Sanna i podden sedan i somras, och nu längtar jag efter varje nytt avsnitt! Jag och min 1,5-åring lyssnar till er podd varje måndag när han ska vila middag, funkar lika bra varje gång! ?
  Tack för att ni är den bästa duon, och för att ni gör världen lite bättre!

 219. Åhhh sååå stort grattis!!! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar och ert barn kan vara lycklig över hur mycket det kommer få uppleva och hur mycket kärlek den kommer få känna från er och era nära och kära!! Njut av lyckan och graviditeten Maja! Du är så sjukt vacker!

 220. Jag instämmer med alla andra kommentarer – det är så knasigt men samtidigt så fantastiskt att en kan bli så glad för någon en aldrig träffat. ALL LYCKA OCH VÄLGÅNG TILL ER <3

 221. Stort stort grattis till det bästa som finns❤️❤️ Fick vår lilla knodd i juli o även att man river sitt hår vissa dagar när allt bara går åt skogen, räcker det med ett litet leende från den lilla varelsen för att man bara ska smälta igen o att livet ska kännas helt helt underbart❤️ Stor kram

 222. Gratulerer så mye!! Såå glad på deres vegne, skal bli så utrolig fint å få følge deg og dere på denne reisen! <33

 223. Grattis Maja! (Och Victor!)

  Som alla andra i kommentarsfältet så rann det en eller två tårar när ditt instagram-inlägg kom upp i mitt flöde. Det kändes så nära(?) och äkta(?) som om det var någon jag kände som skulle få barn. Herregud vilken lycka!

  Ni kommer bli fantastiska föräldrar, hör av er om ni behöver nanny i framtiden 😉

  VAMOOOOOS

 224. Gud såå kul! Så glad för eran skull! Kan inte du vlogga nu när du är gravid, hade varit så kul! Puss!! <3

 225. Grattis finaste ni!
  Ni kommer bli magiska föräldrar, hälften Maja och hälften Victor. Nä men det är så fiint!❤️

 226. Sååå kul, så glad för er!! Du kommer vara helt självklar som mamma! Stort grattis??

 227. Wow! Stort grattis till er. Så himla roligt. Få människor jag följer på sociala medier och bloggar som jag är lika engagerad i som er. Blev genuint glad när jag såg nyheten igår. Min sambo tyckte jag var lite knäpp men sen såg jag att han satt och läste samma nyhet fast på hans vis – sportbladet 😉 Så kul att får följa dig och Viktor.

  Stor kram och grattis!

 228. GRATTIS! Är så glad för eran skull, ni kommer bli fantastiska föräldrar!!

 229. Man blir ju SÅÅÅ glad. <3 Lyssnar på podden varje vecka så det blir lite lustigt sådär, det känns som att en känner er. Grattis, all kärlek och lycka till er!

 230. Att man kan bli så glad för någon skull som man inte ens känner ?? faaasiken va kul! Grattis❣️❣️

 231. Grattis finaste!!! <3 Sååååå glad för er skull, ni kommer bli fantastiska föräldrar.

 232. Grät sekunden jag såg ditt Instagram inlägg, sjukt att man kan bli så glad för en person man inte känner! Men GRAAATTIS!!!!!! <333333

 233. GRATTIS MAJA OCH VIGGE!!!! Är så fruktansvärt glad över att du jämt påminner om vad som är viktigt i livet!!! Du är verkligen en av de få personer som fått mig och så många andra att uppskatta och ta vara på det som borde betyda mest! Jäklar vilka förebilder ni är och kommer vara för så många och ert barn!!! Massor med kramar och kärlek till er❤️❤️❤️❤️❤️

 234. Men alltså wow grattis!!!!! Blir orimligt glad över detta och skäms inte det minsta!!!

 235. Tänk att jag blivit en sån som jag förr skrattade åt och tyckte var töntig. En sån som gråter när människor jag inte känner går ut med att de är gravida, haha. Men är så glad för er skull, verkligen. Stort, stort grattis.

 236. Ett stort, stort grattis till er!! All lycka på vägen och till er framtid, njut av den här tiden. Kram på er

 237. Blev så otroligt glad när jag såg detta! Ni kommer bli fantastiska föräldrar! All lycka till er, kram.

 238. Skulle berätta för min kille (vi båda lyssnar på er podd) och grät så mycket så han var tvungen att lugna mig innan jag kunde berätta. Grattis! Ni kommer bli helt fantastiska föräldrar <3

 239. Stort Grattis maja o Victor Tror ni kommer bli grymma föräldrar! massa kärlek till er! 🙂

 240. Så jävla fantastiskt! Grattis! Orimligt glad över detta. Hoppas du och bebis mår bra! ❤️

  Så bra av dig att ta tag i livscoach innan också, att ta ansvar för att vara lite mer i balans till bebisens ankomst. Sånt funderar jag mycket på när jag planerar barn. Heja!!

 241. SÅ HIMLA MYCKET GRATTIS!! ? Det ska bli så himla kul att följa dig på denna resa, jag går själv in i v.13 imorgon och att få följa någon som är så nära i tiden känns så kul!!

 242. Underbart! Så mycket grattis till er! Ni kommer bli bästa föräldrarna någonsin!!! <3

 243. Kan bara instämma med alla andra här, blev så otroligt glad när jag läste det på din Instagram häromdagen. Man ser verkligen hur lyckliga ni är på bilderna och det gör mig varm i hela kroppen. Stort grattis till er och den lille/lilla krabaten i magen, vilken lycka att få födas in i er familj. All kärlek till er <3 Kram!

 244. Finaste finaste Maja!! STOOOORT grattis till dig & Victor!! Blev så himla glad av era jättefina instagraminlägg. Lipar ju en aning när jag läser mer nu på din blogg. Wow du verkar vara en så himla genuin människa. Fylld av kärlek, värme, omtanke, glädje & spratt! Jag tycker att det är så fint att du har så nära till tårar, och att du visar din kärlek så öppet till alla i din närhet (extra svag för kärleken till Nelly & Mason). Att få växa upp med dig i sin omgivning tror jag kommer göra ett barn tryggare än någon annanstans. Du verkar verkligen bekräftar & överösa alla i din närhet med kärlek, skratt & 100% närvaro. Och trygghet måste väl vara det finaste man kan ge en annan människa. Och för att inte ens prata om alla dina bra värderingar du har att föra vidare. Jag tror verkligen du kommer bli en fantastisk mamma!! Alltså vererkligen!! Stort grattis till er! Victor blir säkert minst lika bra pappa han men han ”känner” jag ju inte på samma som jag fått en bild av dig. Så himla glad för er skull! Ert barn kommer bli en fantastisk varelse & göra världen gott, med er som föräldrar. <3

Skriv en komentar