Maja Nilsson Lindelöf

Hallå från tåget från Västerås till Stockholm! Herregud dagarna har flugit förbi och jag har legat efter med precis allt. Men till Sverige kom jag och nu är allt mer eller mindre under kontroll!

Vi flög hem igår tillsammans, Victor har ju landslag den här veckan och då åker jag också hem i vanlig ordning för jobb och mys med nära och kära.

Vi flög hem redan vid nio så landade redan vid 13 svensktid. En halv dag i Västerås väntade med Viggis. Det finns knappt någonting bättre i hela världen. Att få komma hem till vår lilla lägenhet och slänga av oss väskorna och beställa hem svensk pizza. Dessutom är vi så bortskämda så våra mammor alltid har bäddat och köpt blommor. Så otroligt fint.

Vid 17-tiden åkte vi hem till min svärmor där alla brödet med respektive väntade. Vi bara mös i timmar, åt hemlagad mat och tittade på gladiatorerna. Så tacksamt att man lyckades gifta in sig i en sån underbar familj.

Nu sitter vi på tåget påväg till Stockholm, jag och Victor ska iväg på visningar nu under lunch och senare idag så ska jag och Sanna medverka i en podd! Så KUL!

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Var är den beige/kamel-färgade kappan från som du har på din senaste instagrambild? Dör för den och har sånt ha-begär!! Du är bäst! Kram

Skriv en komentar