Maja Nilsson Lindelöf

Jag har känt mig lite krasslig så en dag låg jag i sängen en hel dag och tittat på serier och åt choklad, sprang ner till köket då och då och hämtade en frukt eller lagade mat. Dag blev till kväll och jag somnade redan vid 10, Victor sov borta så jag hade hela sängen för mig själv. Jag tände ljus i hela sovrummet och pratade med flera vänner i telefon i flera timmar. Det var en fin kväll för mig själv så jag tog kort för att föreviga det.

Jag har tränat med Ali och köpt min favoritsmoothie återigen efteråt. Livet är sig likt här i England vill jag lova. Jag gillar det ändå, nu på söndag flyger vi ju till Sverige igen så det känns skönt att dagarna blir lite lika när vi väl är här hemma.

Häromdagen var det Champions League som jag och Kenan åkte och tittade på, såhär såg jag ut! Dress från Zara som ni alla har frågat om!

Heja heja!

Häromdagen såg jag den här texten och tog en printscreen på den. Fin tyckte jag, passar in i alla livets relationer.

Häromdagen hade jag jobbmaraton men tog en paus här över lunchen, simmade och efter det låg vi i spat jag och Kenan en stund. Till lunch blev det sushi som vi åt med Victor. Himla mysig dag.

Igår såg jag ut såhär! Har förresten bestämt mig för att klippa av mig håret igen, jag avskyr den här längden och vet ju om att jag faktiskt trivs bäst i mitt korta hår.

Min familj landade på morgonen och var iväg på vift hela dagen men vid 17-tiden kom dom hem tills oss så jag hade förberett lite chark och vin innan jag började fixa middagen. Jag fick fina blommor som ni ser där i bakgrunden <3.

Till efterrätt bakade jag vitchoklad kladdkaka! Tips tips tips! Jag personligen har tröttnat på den vanliga kladdkakan och fått någon grej för vitchoklad så det är ett hett tips! Här är receptet. Min storebror blev helt förvånad över att jag kan baka, då skröt Victor om min bakkunskaper ;).

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer

 1. En sak jag inte hängt med på. Du pratar ofta om Kenan. Men vem är det egentligen?

 2. När min pojkvän frågar vem jag helst i hela världens hade velat träffa och jag svarar ”Maja Nilsson”. Du är sån förebild!

 3. Vart är din beiga kappa ifrån som du har på dig på din senaste instagram bild? Såååå snygg

 4. Maja, är bröllopsinläggen slut nu? Eller kommer det något sista om slutet på kvällen och dagen efter? Kram!

 5. Hej Maja!

  En helt annan fråga. Jag och min man ska till Manchester i mars och undrar om du har några restaurangtips? När vi var där sist så var vi på Tattu och San Carlo som vi älskade! Gärna lite bra brunch och lunchställen också! ?

  Kram Sarah

 6. Saffranskladdkaka!! Ojojoj… kanske lite mer åt julen men ändå, också med vit choklad och saffran.. gör minst 10st under december månad, och minst än 4-5st under resterande del av året..
  Bästa receptet är på recepten.se, tips verkligen!!

 7. Hej Maja! Kan du inte lägga upp ett kollage på lite juldekorationer?
  Kram

 8. Åh den rödvita skjortan?? Where from?
  OCH GRATTIS TILL BEBIIIIIIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Hahah okej du kanske inte menade så men ”bakkunskaper ;)” tolkar jag enbart som bun in the oven

Skriv en komentar