Maja Nilsson Lindelöf

Godmorgon måndag!! Jag tog lite helg den här helgen vilket kändes välbehövligt, jag känner mig lite halvrisig och trött just nu men det är ju så när sensommaren går över till höst. Igår när vi var ute kom det rök ur munnen och barnen behövde ha på sig vantar. Så himla mysigt. Vi kikar på lite bilder från dagarna som har gått!

Vi var ute på en långpromenad i lördags precis där vi bor. Vi hittade en jättemysig sträcka med hästar och ett springspår i en mullig skog. Det såg nästan ut som sagan om ringen så vi får se om jag vågar springa där ensam eller om det bara får bli där man promenerar när gäster är över. Mysigt var det iallafall. Och skönt att få röra på sig.

Vi har bakat chokladbollar som vi ut ute på gräsmattan i solen!

Såhär såg Nellie ut när det var slut.

Vi har haft morgonmys med barnen. Kanske är det den bästa stunden, morgonen när man har småbarn. Dom är extramysiga och luktar extragott.

Igår tog vi oss ut till en park i närheten av oss, gungade och sprang efter ekorrar. Här åt vi kex i en sekund innan Nellie sprang iväg.

Efter en kall timme tog vi oss till Piccolino och beställde in förrätter och väntade in Victor. Vi åt pizza och pratade om att vi borde bli bättre partners till våra män. Ibland kommer vi på bra saker jag och Sanna.

Sen kom Victor och varmrätten. MUMS! Dock så kan jag rulla mig fram efter den här helgen, känner mig ju trött så ska försöka äta ganska grönt nu så min energi kommer tillbaka.

Sen kom vi hem och mös och tittade på Johns match på tvn innan vi började förbereda kvällen.

Vi åt hamburgare och mös framför tvn innan jag som sagt somnade. Hela huset sover nu och jag ska göra mig en kaffe. Ska jobba idag, träna och fixa här hemma. Sanna och barnen flyger vid lunch så först ska det mysas de sista timmarna.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

  • Jag undrade också det! Så fin och höstig.

   Jag var aldrig en sån som läste bloggar tills jag hittade din fantastiska blog Maja!

   Många kramar!

 1. Hej! Jag skulle gärna vilja ha dina tankar kring att stötta sin livskamrat som periodvis har mycket ångest.
  Det gäller min man, vi har varit ett par i 9år och han har mer eller mindre alltid lidit av ångest, och för drygt 5år sedan började han få rena panikångestattacker som han fick gå i terapi för och dessutom började han äta antidepressiv medicin. Vissa perioder mår han okej, andra perioder blir han som förlamad av sin ångest och vill knappt prata med någon, knappt ens med mig. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och jag vill verkligen hjälpa honom på alla sätt jag kan, utan att på något sätt vara påträngande – det är så svårt att stå bredvid och kanske inte alltid bli ”insläppt” i den bubblan som han går in i när han mår som sämst. Min fråga är hur Victor hjälper dig när du mår som sämst? Kanske kan jag få något tips. Jag tycker det är så viktigt och stort att du är såpass öppen med din ångest, det värmer själen att veta att det finns fler par som går igenom samma sak när man ibland känner sig ensammast i hela världen. Kram!

 2. Hej! Undrar lite hur din träning ser ut nu efter bröllopet? Följer du något speciellt schema eller har du något vidare mål med träningen nu? Kram!

Skriv en komentar