Den här veckan snackas det om allt möjligt! Vi pratar om historier ni har skickat in angående inställda bröllop och jag berättar om en av de mest pinsamma stunderna i mitt liv. Sen snackas det presenter och sexleksaker. Det är så roligt att podda nuförtiden, det blir ju extra härligt när podden växer vecka efter vecka och ni är fler och fler som hör av sig och skriver till oss. Dessutom är jag och Sanna i ett så himla bra flow, nästan för bra flow för många har efterfrågat mer djupa avsnitt. Nu skrattar vi oss ju nästan igenom varje timme.

Hur som helst, jag ville bara påminna er om att lyssna på podden. Ni hittar den här! Och tack för att ni lyssnar! Det är så roligt.

11 kommentarer

 1. Älskar när ni skrattar er igenom podden, det smittar liksom av sig och känns så himla äkta! Tack för världens bästa podd, vilka härliga förebilder ni är. <3

  • Maja Nilsson Svara

   ÅHH TACK IDA <3 Fantastiskt att läsa såhär på morgonen.

 2. Hej! Lyssnade på er podd första gången igår när jag var ute och tog en PW…Började gapskratta och tårarna rann…De som såg mig tittade helt konstigt på mig haha! Tack för en grym podd och att ni bjuder på er själva ? Nu har jag många avsnitt att lyssna ikapp ??

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah ÅH så roligt <333333333333 Välkommen till Livet på läktaren <3

 3. Hahahaha alltså jag skrattade så jag grät när ni berättade historien från flygplanet. Det är bland det bästa jag hört. Och era skratt smittar av sig! Tack för att ni vecka efter vecka gör söndagar till något att längta efter och för ni levererar varje söndag. Ni är fantastiska & två enorma förebilder!

  • Maja Nilsson Svara

   Hahah ÅH SÅ UNDERBART att höra!!! Tack för att du tog dig tiden och skrev, jag blev himla glad <3

 4. Sååå kul med livepodd! Hoppas ni släpper biljetter så lyssnarna kan köpa 🙂 tack för en grym podd!

  • Maja Nilsson Svara

   Så roligt att ni är intresserade!! Såklart kommer vi att släppa biljetter så att lyssnarna kan köpa!! Stor kram <3

 5. Ni är fantastiska! Sån girl power på er båda och man känner sig stärkt och inspirerad och redo för måndag, varje söndag! <3

 6. Älskar podden! Brukar alltid gå på promenad i skogen med min hund när jag lyssnar på er, och tur är väl det med tanke på att jag skrattar och gråter om vartannat, haha! Ni är så bra och fantastiska. Tack för att du och Sanna förgyller en timme av min vecka <3<3

 7. Ni är en av höjdpunkterna på veckan!!! Får nästan tona ner smilet när man är i offentliga sammanhang, men det är så SVÅRT – ni är för roliga!!

Skriv en komentar