Maja Nilsson Lindelöf

Igår var Victor ledig hela dagen och började inte träna med laget förrän sent idag så han stannade kvar i Stockholm med mig i ett dygn. Vi checkade in på Nobis och sen checkade vi av lite ärenden på dagen.

Vi fikade. Förresten så stod en present på sängen efter matchen som jag fick av min fina man, det är den ni ser i bakgrunden……. älskar överraskningar och älskar honom.

Vi valde ut säng hos Hästens som ska skickas till England, mötte upp Kenan och åt kebab och så gick vi på lägenhetsvisningar. Jag har mentalt redan flyttat in i en lägenhet vi kikade på och jag håller tummarna att det kanske blir den…

Efter en dag på stan tog vi oss till hotellet. Jag duschade och hoppade i en morgonrock innan vi beställde upp massa mat. Vi satt på Idol på tvn och sen mös vi i timmar. Jag är återigen nykär i den där mannen och jag tänker på honom mest hela tiden. Jag säger ju det, att vara ifrån varandra är så viktigt för kärleken. Räknar ner dagarna tills jag flyger hem nu.

Nu ska barnen nattas sen vankas poddinspelning!

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

  1. Första tanken när jag såg näst sista bilden, är Victor som dig när det gäller sockarna? ?

    (Mysig dag låter det som! ?)

  2. Du pratar ofta att nyckeln till ett ”lyckat” förhållande är att vara ifrån varandra då och då. Lyssnar varje vecka på er podd då du även nämnt detta. Min fråga till dig är,för alla som inte har det som dig ( vilket är måååånga) som lever vanliga samboliv, ska vi slänga ut våra partners då eller? Man jobbar som vanligt på dagarna, tränar osv, man ses varje dag ändå. Har du några tips till oss då? Och kom gärna inte med de vanliga ” lyxa till vardagen med dejter osv”.

    • Vill inte vara tråkig men för mig och min sambo som ses varje kväll eller sover tsm varje natt iaf så är verkligen en nyckel till lyckligare förhållande att gå på en dejt oavsett om den är spontan eller planerad, det gör så mycket för oss båda! En annan grej är också att bara han och jag är hemma en hel fredagkväll och myser i soffan. Jag jobbar väldigt mycket och min kille pluggar och har en hel del fritidsaktiviteter så äter inte middag så ofta ihop så då är det verkligen lyx och superhärligt för just oss att köpa med oss mat hem eller gå ut och äta! Hoppas det kan hjälpa lite iaf! 🙂 <3

    • Alltså man behöver inte ”slänga ut sin” partner för att kunna vara ifrån varandra. Ta en helg då ni gör saker på varsitt håll, träffar vänner, åker till släkten osv.

Skriv en komentar