Maja Nilsson Lindelöf

Sitter på tåget tillbaka mot Stockholm efter en långfika med Strand nu på morgonen. Idag ska jag äntligen få fira Nellie som har fyllt 2 år och ikväll så väntar ju match. Och ikväll får jag sova med Victor, så mysigt. Planen var att flyga hem imorgon med honom men hans schema är helt galet närmsta veckorna så jag stannar kvar i Sverige, känns skönt att inte behöva stressa mig igenom dagarna här hemma. Men men, nog om det, nu kikar vi på bilder från min telefon!

En dag förra veckan såg jag ut såhär! Den berömde skjortan alla har frågat om kommer ifrån Zara! Jag har varit på så himla roliga möten närmsta tiden. Handlar det inte om skönhet så är det om en tv-serie eller min Daisy Grace kollektion. Om ni inte har tröttnat på mig än så är det så mycket mer som ligger runt hörnet, stay tuned!

Längtar tills mina plagg hänger där!

I torsdags vankades tjejmiddag med Vickan, Tove och Sanna och jag såg ut såhär! Nyklippt och allt! 

Både Tove och Vickan jobbar på Farang och jag har hört talas om denna fantastiska restaurang hur länge som helst så nu var det äntligen dags. Vi åt avsmakningsmeny och tryckte totalt 15 rätter :)))))))

Det avslutades med TRE desserter VAR. Vi rullade där ifrån men oj så gott det var. Tips om ni ska till Stockholm!

I fredags träffade jag Victor i totalt 15 minuter. Vi pussades och så innan jag hoppade in i en taxi till centralen för att ta tåget till Västerås.

Väl på tåget såg jag hur Victors kompis la upp en fin bild som jag tog printscreen på och tänkte att jag allt har tur som fick gifta mig med just Victor.

Direkt efter tåget åkte jag hem till mamma för där väntade fredagsmiddag! Det är någonting magiskt med att få åka hem till henne, jag får alltid samma känsla av lugn. Och hon är en sån mysig värd dessutom, det är tända ljus lite överallt och det finns alltid kallt krispigt vin.

Till förrätt serverades kantarellsmörgås och löjromstoast :))))

Och sen blev det massa räkor.

Efter vin och spel så blev jag trött och bestämde mig för att sova kvar där istället för att åka hem till lägenheten. Så mysig känsla att få somna med familjen pratandes utanför dörren och i mammas lakan, och på väggarna finns mina gamla tavlor från första året med Viggis. Och med bilder på mig och Albin innan han blev sjuk. Samma månad som han blev sjuk träffade ju jag Victor, om det inte är ödet så vet jag inte vad.

Sen var det lördag och jag sprang milen och efter det köpte jag hem färska blommor från torget!

Och Tove kom från Stockholm <3333333 Vi fixade oss och snackade skit i timmar.

Jag tog selfies.

Och bad Tove ta bilder på mig. Jacka från Asos och klänning från Zara! Efter det åkte vi taxi ut till Tillberga där det vankades 25årsfest.

Och igår gjorde jag frukost till oss som vi åt framför Nyhetsmorgon där det pratades om valet.

Och veckans podd släpptes som jag faktiskt tyckte blev väldigt rolig! Jag gråter i vanlig ordning och Sanna sågar John <3.

 

Och några timmar senare fick jag det här skickat till mig av Victor, den som lyssnar på podden fattar ;). Det var min lilla fantastiska helg i bilder.

 

24 kommentarer

 1. Hej. Tack för bra blogg och podd 🙂 vart är de svarta ”ankelstövlarna” ifrån? Så fina!!
  Ha en fin dag och njut hemma
  Jessica

 2. Alltså er podd är så fantastiskt bra! Jag skrattar så jag får tårar när ni pratar om era förhållande och sågar era män! ❤️

 3. Cassandra Svara

  Fina Maja – så mysigt & härligt inlägg. Blir glad över att du delar med dig så mycket, stort som smått. Du är en stor inspiration för mig, ser mycket fram emot din kollektion! 🙂

  Undrar vart den rutiga jackan/kavajen är ifrån, den du hade på tjejmiddagen? Tack på förhand och stor kram till underbara dig!

  • Ja, jag vill också veta var kavajen är från! Ursnygg ju!?

 4. Hej Maja, jag började läsa din blogg i somras och fastnade direkt. Jag skulle vara intresserad av att få mer en klar bild av din klädstil eftersom den är så fin. Skulle uppskatta jättemycket fler outfitbilder och klädinspiration inför hösten! Kram

 5. Julia Törnqvist Svara

  Älskar din helg i bilder och dina dagliga inlägg med mycket bilder! Bästa maja ❤️❤️❤️

 6. Du är SÅ SNYGG!! Älskar denna typen av inlägg, så mysiga och personliga på nåt sätt.

 7. hahah, skrattade som vanligt så jag grät till podden. Den här gången hemma, så ingen kunde titta märkligt på mig 😉

  Tokgillar ditt hår och färgen, du passar så bra i det!

 8. Haha asså ni är såna stjärnor! Skrattade så jag grät när jag lyssnade på senaste podden. På jobbet dessutom ?

 9. Är det playmakers som är tv-serie? Hoppas det!! ? vore hur kul som helst att få följa dig där!

 10. Hej Maja,

  Är också intresserad av var de svarta bootsen är ifrån på balkongbilden? Så fina!

  KRAM

 11. Hej Maja,
  Vart kommer dom svarta ankel-bootsen ifrån?

  Kram!!!

 12. Hej! I din senaste vlogg hade du på dig ett orange plagg med mönster som såg så fint ut! Vad är det och vart kan jag hitta? Blir så inspirerad av din stil till att våga mer och bära mer färg <3

 13. Haha, skönt bild som Victor skickade. Han lyssnar alltså på podden:)

 14. Kan du inte tipsa om bra/mysiga restauranger i Manchester? & några roliga barer där man bara kan sitta & ta en öl? 🙂
  Kram!

 15. ❤Maja, du är så inspirerande.
  Så ängslig för sin egen samling kläder!!!

  Var köpte du dina sandaler som du tog till din väns födelsedagsfest?

  Jag tittade bara på videon av dig och Nellie där ni dansar till låten ”Baby Shark”!??
  Så kul.

  Du är bäst.❤

 16. Älskar att titta in på din blogg! Tycker man får en så mysig känsla och du verkar vara en härlig tjej. Och er podd, vet ju inte hur många gånger jag faktiskt skrattat högt för mig själv ute på promenader. Tack och lov har ingen (vad jag vet) sätt mig än.

Skriv en komentar