Maja Nilsson Lindelöf

Godkväll vänner. Vilken helg jag har haft, och söndag. Jag spenderade halva dagen med Tove, min fina Tove. Det kanske ni inte visste men när vi lärde känna varandra i Oslo var vi inte alls så nära utan vår relation har vuxit efter det att jag flyttade till Portugal, idag är hon en av mina bästa vänner och jag är väldigt glad att jag har henne. Efter att hon åkte tillbaka till Stockholm tog jag en promenad hem till min svärmor och hängde där med henne och Victors bröder i någon timme innan det vankades släktmiddag. Mamma serverade rådjursgryta med pressad potatis och till efterrätt annans med glass. En dag med kärlek. Börjar nästan gråta när jag skriver det här och jag vet inte varför. Jag har nog bara insett att jag är så lyckligt lottad med mina människor i livet. Får jag inte vakna bredvid en bästa kompis så hinner jag krama om min fantastiska svärmor för att sedan äta middag med min släkt. Det är verkligen inte alla som har den lyxen.

Jag gick förbi hemköp påvägen hem från mamma och köpte nya värmeljus, riskakor, leverpastej och nötter. Dukade upp lite snabbt och tände alla ljus i hela lägenheten. Ni vet när man bara MYSER och vill föreviga det i en bild men så ser det inte i närheten av så mysigt som det faktiskt är? Så är det nu.

Just nu skulle jag kunna pausa livet. Fina trygga lägenheten <3 och tid med mig själv. Har inte varit ensam på 11 dagar så jag behövde få komma hem ensam och andas lite, som den känslomänniskan jag är.

Jag tog en snabb dusch och la en ansiktsmask och nu sitter jag här i min ”Bride to be” t-shirt och tittar självklart på valvakan. Snart ringer nog Victor också, som pricken över i:et. Önskar er alla en trevlig söndagkväll, och jag önskar verkligen att det här blir ett val att vara stolt över. Dessvärre tror jag att så mycket är förgiftat redan men man kan alltid hoppas, och vi alla vet ju att i slutändan så vinner ändå alltid kärlek. Oavsett vad. Imorgon kommer min helg i bilder förresten! Kika in då <3

4 kommentarer

  1. Linnéa Boström Svara

    Finns inget genuinare än att läsa din blogg. Fortsätt som du gör!

    Och är även en trogen lyssnare till er podd. Och ville bara säga det att du var så himla vacker på er bröllopsdag, tro aldrig något annat! Jag och mina tjejkompisar skrek rakt ut när vi såg de första bilderna på er från er bröllopsdag på sociala medier.
    Kram.

  2. Hej Maja! Älskar din stil! Kan du tipsa om snygga ryggsäckar? Alltså typ i läder, som man kan ha till vardags till jobbet, ha datorn i osv. 🙂

Skriv en komentar