Maja Nilsson Lindelöf

God morgon vänner <3 Här kommer den första delen av min bröllopsspecial! Det blev himla långt så den kommer i tre delar. Hoppas ni tycker att det är kul och tack för alla frågor, ni är fantastiska!

23 kommentarer

 1. Så underbar video! Tänkte bara fråga om du skulle vilja göra en housetour när ni har fixat klart i huset? Hade varit roligt att se hur allt blir, om ni vill såklart! Kram

  • Maja Nilsson Svara

   Förstår att ni vill se!! Vet inte om vi vill det men liiiite kan jag ju visa iallafall <3 KRAM

 2. Jag ska också köra 3 ringar inspo dig!! Vem bryr sig vad ”reglerna” säger liksom, jag tycker det är så jävla fint!!!!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh tack tack tack!!!! kör påååå <3

 3. Var är blusen/skjortan ifrån? Såååå himla fin!!!

 4. Cykelställ Svara

  Hej Maja!
  Gud vad jag känner igen mig i det du säger om att inte kunna kolla på bilderna i efterhand för att man liksom inte får frid i sig själv med hur det blev och hur man såg ut. Jag gifte mig förra sommaren och har liksom ältat vad jag borde valt annorlunda med hår/klänning/make-up ungefär 7 miljoner ggr. Ett tag sökte jag internet upp och ner med klänningar som jag borde ha valt istället. Känns så sorgligt på nått sätt för jag tror att ingen annan tänker så och för att det liksom var en så fin och maxad dag på massa andra sätt… tack för att du var ärlig kring detta, att veta att andra känner som en själv gör/gjort gör det hela lättare att bära. Och. Inte för att det gör någon skillnad i om jag säger det eller ej men du såg helt magiskt vacker ut!!!

  • Maja Nilsson Svara

   Men åh så SKÖNT att höra någon annan säga samma sak! Vi måste vara lika som personer och ALLA i min närhet har sagt att jag hade känt likadant OAVSETT hur jag hade sett ut. Påminner mig själv om hur lycklig jag var den dagen och fokuserar på det istället, för det viktiga är kärleken inte en jäkla klänning!! Stor kram <333

 5. Varför gör din blogg reklam för kristdemokraterna? Så som du visar upp dina värderingar och åsikter på din podd och dina sociala kanaler så måste jag ju säga att de strider emot det som kristdemokraterna står för. Ett parti där de tycker att genusfrågorna har gått för långt, att feminismen har gått för långt, det är väl allt annat än det du och Sanna står för er i Livet på läktaren… Mycket märkligt val av sponsring..

  • Det är inte reklam baserat på vad du själv sökt/klickat på tidigare? Jag ser ingen politisk annons alls. Bara bindor och hårfärg ?

  • Maja Nilsson Svara

   Jag väljer inte mina banners utan det är UI som gör det och den brukar baseras på ens egna sökhistorik! När jag klickar mig in nuförtiden ser jag bara reklam för soffor och fåtöljer :).

   • Aha! Sorry att jag dömde, måste vara det att jag läst mycket om politik på senaste tiden! Men såg verkliigen ut som spons.. skönt att höra att det inte var det ?

 6. Ååååh känner också igen mig i det där med hur man såg ut på sitt bröllop så TACK för att du tog upp det!!! En stor sten föll från mina axlar när jag insåg att jag inte är den enda som får lite ångest av bilderna ?

 7. Maja, tack för att du gör en ärlig Q&A!!!!!
  Alla dina ord var uppriktiga och rörande.
  När allt är kärlek är viktigare än en klänning !!!<3333

  Jag var glad att märka nästan allt från Q&A, bara några ord misslyckades men redo!?

  Maja, du kan göra en handledning på din smink, jag skulle gärna se det!
  Eftersom din smink är så cool!

  Tack för allt!❤❤❤

 8. Jag har också tre ringar, tycker det är så snyggt! Förlovningsring och vigselring utan stenar (ville ha lika som min mamma) och sen designade min man en ring med sten till mig i födelsedagspresent som jag har mellan de andra två. Tycker det är coolt skulle inte vilja ha det på nåt annat sätt. Tack för världens bästa blogg och podd! ❤️

 9. Så kul att köra Q/A i videoformat! Jag har dock suttit i 16 minuter och stört mig på att den ena tavlan bakom dig hänger snett.. Antar att det är likadant i de andra delarna eftersom du lär ha spelat in allt samtidigt, så jag får tänka bort det sen 😉

 10. Så härlig du är!? Jag blev förälskad i tavlorna som syns i början utav klippet. Vart är de ifrån?? KRAM

  • Maja Nilsson Svara

   TACK! Typ den tredje positiva kommentaren om min video ?? dom ingick i huset så jag har ingen aning……. står ingenting heller (jag kollade). PUSS

Skriv en komentar