Maja Nilsson Lindelöf

Idag har jag haft en lång dag och jag skriver det här med en gäsp på ingång. Dels så har jag vloggat hela dagen vilket tar väldigt mycket energi, jag har jobbat med två olika samarbeten, organiserat här hemma och haft möten i huset. Dagen har gått i ett så nu när klockan blev sju tappade jag andan. Jag som stannade kvar här och hoppade modeveckan i Stockholm för att ”ta det lugnt” och ”komma i ordning hemma”. Ett blogginlägg sen är jag klar för idag, och så ska jag bara avsluta vloggen. Ni är många som har frågat om en ”vanlig” vlogg så det är vad jag gjorde idag. Jag förstår ju det, jag själv tycker att de absolut bästa vloggarna är just dom som i princip bara spelas in hemma en hel dag. Det är någonting mysigt med det. Kanske är det för att man inte själv får så mycket prestationsångest när man tittar då man oftast ligger hemma ensam sliten i soffan och tittar på youtube, hur kul är det då att titta på någon uppstyrd människa som åker runt på events eller modevisningar. Eller någon som släpper en kollektion eller precis har kommit in på sin drömutbildning, vissa dagar blir man ju såklart motiverad men vissa dagar vill man ju bara gräva ner sig själv.

Mjukisset från ett märke som heter Womens Secret! Och tofs som många har frågat om från Ganni!

Hur som helst jag har lovat Victor kycklingenchiladas till middag men jag orkar inte laga mat ikväll. Det får bli hämtmat och Idol i soffan istället. Och vi hörs imorgon <3

21 kommentarer

 1. Hej Maja . En fråga ang dina ringar, du har två alliansringar, hur valde du?
  Har du kanske gjort den delen ifrån bröllopet men missat:(

  Hälsningar ifrån en som håller på klura på sina egna ringar!
  Kram T A C K för en toppen blogg/vlogg/Instagram och bäääästa podden

 2. Såg att du gjorde kycklingchilidas ändå, vill du dela med dig av receptet? <3

 3. Har aldrig kommenterat, men ville egentligen bara säga FAN vad skönt med en bloggare som är ärlig och skriver äkta om hur livet faktiskt är!! Livet är inte alltid på topp, och varför låtsas som att det är det? Fortsätt med det du gör!!

  • Maja Nilsson Svara

   TACK för din kommentar <3333 jag blir superglad.

 4. Åh skulle du vilja dela med dig av receptet påkycklingenchiladasen? Såg så himla goda ut på din insta-story!

 5. Du är grym! Älskar allt material med dig, sä äkta och genuin. Och tack för att tar dig tiden att visa vart du står mot SD.

  Fortsätt gärna med mer recept! Inspirerande. Sen undrar jag när Q/A du la upp förut kommer upp?:)

  En annan önskan vore vlogg på hur du sminkar dig.
  Kram!

 6. Hej hej!
  Jag skulle verkligen vilja se dina vigselringar på nära håll och höra dig prata lite om dom, hur du tänkte och varför det just blev dom? Dom ser såååå fina ut! <3

  Tack för en intressant och härlig blogg och TACK för att du och Sanna gör det absolut bästa podden, i ALLA kategorier. !! <3

  • Maja Nilsson Svara

   Det är med i nya vloggen!! <3 stor kraaam

 7. Hej Maja!
  Jag ska packa för en veckas semester i Kroatien, men känner mig så orutinerad på att packa för sol och semester! Har du några tips? Hur packar du när du ska på liknande resor?? Vilka plagg är viktigast? Vad kan man skippa?
  Kram!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh herregud jag reser jämt med minst 10 kilo i övervikt så jag kan inte ge tips om någonting! Ska däremot försöka börja packa outfits. Typ på måndagen har jag på mig detta osv osv. Lycka till och KRAM

 8. Hej!

  Tack för en superbra blogg, alltid lika kul att läsa!

  Jag undrar över hur du startade din blogg och din kanal? Hur hände allting och vad fick dig till att börja blogga? Något tips för en tjej som vill börja på samma spår?

  Många kramar!

  • Maja Nilsson Svara

   Kan ta upp det i ett inlägg!! Rolig fråga <33

 9. Maja, tack för den fantastiska bloggen, så inspirerande.
  Du är underbar.

  Jag skulle verkligen gärna se mer recept.
  Deras recept är fantastiska, jag älskar det oerhört.

  Men jag hittar inte mjukisset…
  Han är väldigt snygg och jag skulle älska att få honom.

  Stor puss och ha en god natt ❤

 10. Hej Maja! Blev blixtkär i tofflorna!! Vart har du köpt dom? KRAM

Skriv en komentar