Maja Nilsson Lindelöf

God kväll ifrån London. Jag ska precis hoppa i ett bad och dricka ett glas bubbel, snart kommer Victor och då blir det room service och film i sängen resten av kvällen. Som jag älskar livet just nu. Det är en sådan ynnest att få två dagar ledigt och ha möjligheten att kunna åka till London såhär. Ibland njuter jag nästan mer av dagar som dessa än semester med Victor. Det här blir mer kvalité, bara vi två dagar i London.

Jag tog tåget till Leeds för att sedan byta till London. Det gick inga direkttåg idag från Manchester till London vilket var väldigt märkligt men det gick hur bra som helst ändå. Tog en taxi till The Mandrake Hotel. Jag fick tips av en tjej jag har lärt känna i laget som har bott här i många år. Ett väldigt fint och mysigt hotell. Jag försökte boka massage till oss två men tydligen har dom bara en slags massage med musik och små ”trummor”? Kan ni se oss två ligga bredvid varandra och försöka slappna av utan att skratta. Nej.

Jag älskar vackra badrum. Tänk att få designa sitt egna. Det skulle inte vara så långt ifrån detta, älskar den här stilen på bardum.

Kram på er! Nu väntar badat <3

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Hej Maja! Älskar att kika in här, får så mycket inspiration och blir peppad på att leva livet. Tack för det <3

  2. Åh, jag hittar alltid inspiration här:)
    Just idag tar jag med mig badrumsinspo, eftersom jag just nu är mitt uppe i renovering av 2 st. Och beslutsångesten är inte nådig?

Skriv en komentar