Maja Nilsson Lindelöf

Det är lördag och jag sitter återigen ensam i soffan och blickar ut över skogen bakom huset. Dricker mitt morgonkaffe och googlar ”sofa beds”. I dagarna ska vi välja hus, om vi bor kvar eller flyttar in i ett annat hus i ett annat område som vi verkligen gillar. Huset kan dock vara lite för stort och jag vet inte om jag vill riskera sömnlösa nätter. Jag har ju verkligen insett att det här med min rädsla för mörker, spöken och inbrottstjuvar är ett handikapp. Däremot är jag ju ytterst sällan rädd här hemma längre och därför känns det ganska logiskt att bo kvar. Anlita en inredningsdesigner som hjälper oss med de viktigaste grejerna och sen göra fixet själva. Tanken att bo kvar slog mig även häromdagen när jag somnade i soffan och en timme senare störde mig på Victors ljud på tvn, jag gick upp på en minut och utan att vara rädd. Det andra huset hade krävt två trappor och att jag skulle lägga mig ensam i ett gigantiskt sovrum med utsikt över en sjö. Låter ju inte lockande.

Idag åker Victor iväg, han spelar bortamatch imorgon. Jag ska städa här hemma, träna och sen jobba. Jag ska även spela in Q&A-videon till er och packa för imorgon då jag tad tåget till London och möter upp Victor för två dygn där. Har ni tips på London så kör på! Vi har fått en del men det är alltid roligt att få tips från er. Den här gången ska vi testa lite nytt hade vi tänkt. Det känns skönt med London, jag hade en liten dipp igår och kände att livet är i en sån jäkla rutin just nu. Jag har ingenting roligt inplanerat och dagarna bara lunkar förbi. Så att få komma iväg känns viktigt.

Rekommenderade inlägg

16 kommentarer

 1. Q/A frågor

  Hur lång är du
  När träffades du och Victor
  Hur länge har ni varit tillsammans
  Hur träffades ni
  När vill ni ha barn
  Namnsförslag på barn?

 2. Mina tre londonfavroiter som jag alltid återkommer till!
  -Ivy chelsea garden, sitt i trädgården ta in tryffel aranchinin och lite bubbel och njut!
  -Shoreditch house, uppe vid poolen och njut av världens härligaste vibe
  – La famiglia i chelsea för bästa italienaren i stan
  – Sexy fish i mayfair för den bästa asian fusion du kan hitta med härlig vibe och inredning!

  Ha det bäst!
  /27 åring som bor i London o driver bolag med sin pojkvän!

 3. Om ni inte redan gjort det när ni varit i London förut så är mitt bästa tips faktiskt att åka ut till Greenwich. Jag bodde där för några år sen, och det var verkligen min oas när man blev lite slut av alla intryck inne i centrala London. Tar bara ca 10-15 min att åka ut, så det är ingen stor maskin att göra det heller. Är vädret bra och ni på humör så köp lite plock på M&S, och sätt er sen uppe vid One Tree Hill och njut av den bästa utsikten över London. Annars så tar ni bara en promenad upp till Royal Observatory och runt i parken. Det bästa sättet att få London, men ändå lugnet, om än bara för någon timme.

 4. Jag är en ”tjej” på 40år som älskar din och Sannas podd. Jag lyssnade på ett avsnitt och sen var jag fast, så nu lyssnar jag på alla avsnitten ända från start och jag måste bara säga att ni är ju så bra! Vilka härliga och ärliga tjejer ni verkar vara, tänk om alla var så. Fortsätt vara ni och gör det ni gör för ni är verkligen underbara! All lycka till er! ❤
  Kram Cattis

 5. Londontips: När jag bodde i London jobbade jag på ett ställe som heter The Blues Kitchen i Camden, det är helt fantastisk god mat och häftigt ställe om man vill se fräna människor och musiker. 200m från Camden Town station.

 6. Hoppas husfrågan löser sig och att du snart ska känna att du trivs, att det känns som att komma hem ? Ha magiska dagar i London med din man och njut! ? Ett tips är ju Harry Potter världen om ni gillar Harry, hört så mycket bra om det så är bra sugen på åka själv. Komihåg bara att man måste boka biljetter innan. Kram och tack för att du delar med dig till oss. Älskar din blogg och det känns som man tittar in hos en vän när man läser här ❤️

 7. Hejja dig Maja! Jag vill bara tacka dig och Sanna för att ni är ni. Jag är mycket äldre än vad ni är men det är faktiskt ni som hjälpt mig att jag lider av ångest och att det inte är något fel på det! Jag är varken ensam eller har skyldighet att jag ska anpassa mig efter andra när ångesten biter fast. Tack tack tack!!

 8. ❤❤❤Jag har ett tips för dig!
  När du reser till London måste du gå till ett kafé som heter Monmouth.
  Det är en passionerad plats som luktar otroligt bra. Monmouth är förmodligen det bästa stället i London att köpa kaffe och ta hem.
  Killarna är kaffejägare som driver världens besökande gårdar för att ha direkt kontakt med producenterna i Latinamerika, Afrika och Asien och välja de bästa spannmålen.
  Om du vill kan du ta hem de mest varierade och otroliga kornen eller redan pulver, du kan sitta ner för kaffe och äta något.

  Ah en annan cool sak är att om du är i tvivel om vad du kan köpa, kan du begära ett test. De erbjuder en generös dos för att se till att du har ditt favoritkaffe.
  Det är fantastiskt och om du går runt Borough Market kommer lukten att suga dig.

  Jag hoppas att du har en trevlig dag i London!
  Du är fantastisk.
  Stor puss.❤❤❤

 9. Måste börja med att säga att jag verkligen älskar din blogg, youtube, allt, dig!!! Du är en sån stor inspiration för mig och du verkar som en så jävla rolig, underbar och jordnära person och jag älskaaareee!! Undrar bara om du skulle kunna göra t ex en get ready with me, typ där du sitter och pratar och sminkar dig och lockar håret etc? Hade varit jättekul att se!! Pussar och kramaaar

 10. Kan inte du göra en sminkvideo? Då är alltid så himla fin sminkad. Gärna också en när du lockar ditt hår

 11. Sticks n Sushi som finns på lite olika ställen, bla i Covent Garden har supergod mat, går alltid tillbaka dit när jag är i London 🙂

 12. La bodega negra – mexikansk restaurang i London med häftigt utsida och inredning ✨

 13. Åhh perfekt med en massa Londontips då jag också åker till London för första gången imorgon!! Hoppas ni får det jättebra där <3

 14. Hej Maja!
  Har två tips i London:
  – Copita, bästa gin & tonic i London och nice tapas. Instagrammable!
  – Duck & Waffle mitt i natten är riktigt nice !

 15. Hej Maja!
  Har två tips i London:
  – Copita, bästa gin & tonic i London och nice tapas. Instagrammable!
  – Duck & Waffle mitt i natten är riktigt nice !

  Kram

Skriv en komentar