Maja Nilsson Lindelöf

Min jacka jag bar häromdagen kommer ifrån Topshop och jag länkar den här nedan. Jag har även kikat runt internet åt er och hittat andra fina alternativ!!

 

GinaTricot / Junarose / Baum und Pferdgarten / Off-white /TopShop(min jacka)/ Samsoe Samsoe / Mango / Baum und Pferdgarten (adlinks).

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

  1. Maja, skulle behöva din hjälp snabbt!
    Kan inte få in svenska på topshop men vad kostar din jacka i svenska kronor? Jag är sjukt dålig på pengar när det inte står i kronor haha ?❤️

  2. Hej fina! Ett önskemål till bloggen och din youtube kanal; hur du sminkar dig till vardags och mer ”festligare” tillfällen, vilka sminkprodukter du använder osv. Tycker alltid ditt smink är såå snyggt, aldrig för mycket eller för lite. ett önskemål bara =) <3

Skriv en komentar