Det var ju länge sedan jag gjorde en Q&A överhuvudtaget, och så vet jag ju att ni är så många som har frågor kring bröllopet så jag tänkte att vi kör en Q&A i videoform!! Så kör på, jag tänkte spela in i helgen redan.

66 kommentarer

 1. Vad är du mest nöjd med under helgen och finns det någonting som du ångrar?
  Massa kramar till dig <3

 2. Hej fina du!
  Jag undrar hur ni valde vilka som skulle vara med i erat brudfölje. Valde ni innan att ni skulle ha 5 stycken var eller bara ”blev det så”? Var det svårt att välja, hade du haft med din eller victors syster om ni hade någon?
  Kram

 3. Åh vad roligt! Här är några frågor:
  – Din bröllopsklänning var verkligen helt magisk! Men du har skrivit att den inte alls var vad du hade tänkt dig från början. Vad hade du tänkt innan du hittade denna? Och vad var det som fick dig att välja just den här?
  – Vad körde ni för musik på bröllopsfesten?
  – Har du några tips för att verkligen få festen/stämningen att lyfta och bli så bra som möjligt? Man vill ju att ens bröllop ska bli den bästa festen en har varit på (och helst alla andra också såklart?).

 4. Hej,
  Jag undrar lite om ringarna.
  Vad jag kan se på bilder har du tre ringar?
  Har Victor en?

  Tack för en grym blogg och podd.
  Kram

 5. Vill att gästerna ska gå därifrån med ”wow” känsla. Vad tror du är viktigast för att få dagen speciell för gästerna? Tips på låtar som drog igång dansgolvet? Var det någon del av dagen som du tyckte kändes jobbig/svår? Precis som du har jag ångest och är en ”perfektionistprincessa”, hur hanterade du din ångest/stress inför?

 6. Åh vad kul 🙂 jag undrar:
  – Hur satte ni personlig prägel på ert bröllop?
  – berätta om detaljer/pyssel/det lilla extra!
  – vad gav du V i morgongåva?
  – Hur la ki upp vigseln? Var den borgerlig/kyrklig?
  – tips till en som är i full färd att planera?? ? vad får en inte missa/glömma?

 7. Hej bästa Maja.
  – Hade ni musik under vigseln som någon sjöng eller var det psalmer? (vet att ni gick in och ut till musik)
  -Hur drog du gränsen till hur många tärnor du hade? Jag har så många fina tjejer runt omkring mig så skulle blivit kanske 7 st om jag valde de närmsta…
  – Vet att du gjorde spraytan innan bröllopet? Är det något du rekommenderar? Läst att vissa har fått brunt på klänningen osv… Men annars älskar jag spraytan, vill inte vara lika vit som klänningen 😉
  -Om du har något tips med smink eller hår, mirakelprodukt som räddade dagen? Någon produkt du tyckte var extra bra?
  – Hur skrev ni på era save the date och inbjudningskort? Vet att ni kanske vill hålla det lite privat men liknande ”bjuder in till vår bröllopshelg” eller liknande? Hade ni förresten båda två? Hade ni någon hemsida för gästerna där all info var?

  Vill bara säga att du och Sanna är som mina kompisar fast långt bort. När jag är nere eller ensam kan jag lyssna på er och bli glad, ni är mitt sällskap. Sist fick ni även vara med när jag druckit lite för många glas skumpa och skulle fokusera på att vara vaken och ta mig igenom ruset 😉 Livet händer du vet… Kram till dig och hälsa Sanna.

 8. Jag skull vilja se en närbild på ringarna ☺️ Och så skulle jag vilja veta varför/tanken bakom att du har 3 stycken ringar? Tycker det är så snyggt, blir också sugen på en 3e ring när jag ser dina ☺️

 9. Åh vad kul!! 😀

  • Var det någon bröllopspresent som var lite extra fin/rolig? Kan tänka mig att allt ni fick var fint men var det någon present som stack ut?
  • Vad var du mest nervös över innan bröllopet?
  • Beskriv ert bröllop med 3 ord
  • Om du fick ändra på en sak i efterhand…..vad?

 10. Gjorde ni något för att ”kicka igång” festen efter middagen eller blev det naturligt? Jag tänker konfetti eller något liknande som avslut på middagen exempelvis. Kram!

 11. Vad var det bäst med bröllop?

  Kan ej sluta lyssna på para voce den är så bra.

  • Det är jag som äger fptillmajanilsson. För att jag tycker att du är värdens bästa förebild.

 12. Jag ska gifta mig snart och har en nära familjemedlem som valt att inte komma. Hur hanterar man det på bästa sätt för att kunna ha dagen så smärtfri som möjligt?

 13. Jag vill höra tankar kring och bilder på alla dina plagg under helgen! Dvs dagen innan, självklart bröllopsklänningen samt den klänning du hade på dig på festen 🙂
  Kram!

 14. Jag undrar också om ringarna ? Vad är anledningen till 3 stycken? Tycker det ser sååååå fint ut med 3 istället för 2, det sticker liksom ut och inte bara det normala med 2.

  Och så undrar jag om din klänningen. Vad trodde du att du ville ha innan du gick och testade olika? (Jag ville ha motsatsen till vad jag kom ut därifrån med. Ville haft långärmad och chiffong, kol ut med spagettiband och tyll… haha)!

  OCH TAAAAAACK som fan, för en inspirerande blogg och underbar podd!

 15. Hej!
  Vill börja med att säga grym podd och tack för att ni är ni!

  Vill bara fråga om du och Viktor alltid varit på samma plan i förhållandet? Alltså med giftermålet och barn och sånt? Man har ju varsitt liv med jobb och vänner och mål man vill uppnå med sig själv men man har ett liv tillsammans där man behöver ha mål och visioner om vad som ska hända i ERT liv, är ni på samma plan?

 16. Älskade maja ❤️

  Har så många frågor rent generellt men ska försöka hålla mig till bröllopet.

  > Skulle såå gärna vilja se alla dina outfits för hela bröllopshelgen i ett stort blogginlägg med massor av bilder.
  > Hur var er first look? Tankar/ känslor?
  > Blev helgen som ni önskat er?
  > Gärna mer på ringen, älskar den!
  > Vad är den största skillnaden för dig och Viktor med att vara gifta, rent i känslor, kärlek mm. Kan tänka mig att man blev nykär på nytt.
  > Det absolut vackraste minne från ditt bröllop och helgen?

  Maja, finns ingen blogg som är så rolig, mysig och härlig att läsa än din. Älskar sättet du skriver på och inlägg med massor av bilder. Hade varit så roligt med mycket mycket outfits samt tillbaka blickar. Och även en stor tillbaka blick på ert förhållande genom åren.
  Fortsätt alltid vara den jordnära förebilden som du är. Balansen där ingenting är ”farligt” du har hjälpt mig få mig att tänka på ett annat sätt. Man ska leva livet här och nu. Fira med bubbel på en onsdag, eller vad som. Man ska leva livet! Du är underbar!
  Många många varma kramar från Julia ❤️

 17. Hej! Har lagt märke till att en brudtärna fattades efter att du la ut bild på programmen från kyrkan. Jag själv är så himla orolig att någon ”viktig” person typ jag, min blivande man, mamma, brudtärna osv ska bli sjuk och inte kunna närvara att jag knappt kan tänka på det. Hur överlever man den oron??
  För övrigt verkar erat bröllop varit heelt magiskt. Så kul att du delar med dig! Många kramar

 18. Klänningen/linnet+kjolen, som du hade efter bröllopet- dvs på festen. Köpt var??? SÅ fin var du.

 19. Höll ni tal till varandra? Varför/varför inte? Gärna ett separat inlägg om festen också! 🙂

 20. Hej!

  Jag har fått äran att vara toastmadame på min bästa väns bröllop nästa vår. Det jag undrar är vad du och Victor var mest tacksamma över gällande Sanna och Johns uppgifter som toastmadame och toastmaster? Något man lätt glömmer?

  Kram!

 21. Vill så gärna ha en spotifylista med musiken från bröllopet!!

 22. Skulle så gärna vilja veta om era detaljer/pyssel som gjorde att det blev det lilla extra!

 23. Hej! Vill börja med att säga att du är grym och jag hoppas du har en fantastisk höst framför dig.

  Jag ska vara brudtärna på min systers bröllop i höst och vill göra allt jag kan för att bidra till att dagen blir så fantastisk som möjligt. Har du några tips på mindre eller större saker som dina tärnor eller någon annan gjorde för dig, er eller era gäster under dagen som du uppskattade?

 24. ❤❤❤Hej!

  – Vilka delar av äktenskapet kände du mest nervös?
  -Finns det något du vill ändra om ditt äktenskap?
  -Vad var de mest spännande delarna, där du inte kunde hålla tillbaka tåran?
  -Och den första dansen av dig och Victor, vad var känslan och vilken låt valde du?
  -Vilka ord beskriver ditt äktenskap?

  Du är fantastisk, glöm aldrig och tack för att du gör det!
  Ser fram emot att höra Q & A !!!
  Stor puss❤❤❤

 25. Vad tycker du är mest värt att lägga pengar på respektive minst värt att lägga pengar på, på ett bröllop? Om man har en budget, vad ska man satsa att lägga pengar på.
  Visa ringarna och berätta om dem!! Visste Victor hur du ville att förlovningsringen skulle se ut? Hade du berättat/visat det för honom?

 26. Hej maja, äntligen som jag längtat efter detta. Planerar själv ett bröllop och går ofta tillbaka i din blogg för att lösa hur just ni gjorde.
  Jag undrar; när victor friaade – vad de givet med bröllop då? Många är ju ”bara” förlovade.
  Friande han oväntat eller hade ni bestämt det? Kram kram älskar dig!

 27. Hej Maja!

  Jag är så himla nyfiken på hur överens ni var gällande hur ni ville ha det? Fick ni kompromissa mycket eller tyckte/tänkte ni lika på det stora hela?

  Jag och min kille tänker väldigt olika kring bröllop (pga olika kulturer) och jag har så svårt att se att jag ska kunna offra sådant som jag tänkt på sedan jag var 12 år, liksom.

  Ni verkade ha en helt otroligt vacker/fin/rolig bröllopshelg, MEN om det finns något du fick ändra på i efterhand, vad skulle det vara?

  Du är bäst! <3

 28. -Mer om blommorna!
  -Vad önskar du att du visste innan du började planera bröllop? Ex. Risken för att konflikter uppstår, deppen och ångesten när allt är över osv..

 29. Hej!
  Tyckte ni att John och Sanna var bra toastmasters och har ni börjat fundera över hur du och Victor ska göra på deras bröllop?

 30. Hej! Hade inga av bröllopsgästerna med sig barn? Hade ni åldersgräns och hur tänkte ni runt det?

 31. Kan du inte visa bilder på dina ringar?
  Hur kommer det sig att du har 3 ringar 😀

 32. Hur viktigt var det för dig att få så mycket spons som möjligt till bröllopet

 33. Hejj!

  Har en fråga, satt du och Victor själva vid ett bord? Hur kom ni fram till det och hur var det? 🙂

  Var det värt att ha en som planerade bröllopet? Tror du att det hade blivit lika bra om ni inte hade haft det? ( Är i valet och kvalet om man ska ha det eller om man ”Klarar av” att planera det själv, man har ju ingen aning om om hur mycket det blir!)

  kramar!

 34. Gud vad kul ! Nyfiken fråga, visste Victor att du gärna ville bli friad till eller friade han ändå? (Förstår ju att han friade för att han också ville alltså! ) Alltså fick du ”Pika” honom för att få det o hända? haha. Jag pikar min kille hela tiden, men det händer inget här!
  Du är SÅ inspirerande!

 35. Hej!
  Rent ekonomiskt, hur tänkte ni kring bröllopet? Var det något ni kände att ”detta kan vi snåla in på” eller körde ni all in? Bad ni gästerna att betala någon kuvert avgift eller liknande? Tycker alltid att allt sånt där är så svårt….

 36. ? Bordplassering: Hva synes gjestene(par) om å bli delt opp? Jeg har lyst til å gjøre det selv, så man får muligheten til å snakke med noen man ikke snakker så ofte med.

 37. Så fina bilder! Undrar vilka av killarna i landslaget som var bjudna på bröllopet?

 38. Vad kände ni över att byta ”bekanta, gamla vänners” respektive? Alltså en person som man kanske inte träffat så mycket utan mest vet om.
  Kan ju bli lite tjafs osv om man INTE bjuder han/hon?

  Älskar din blogg och har fått så mycket inspiration till mitt egna bröllop!<3

 39. Skulle så gärna vilja se talen ni grät till så mycket inne i kyrkan, är det något du kommer visa eller håller ni det för er själva? Tycker ni verkar vara helt fantastiska och jag önskar er all lycka! Puss

 40. Hur kommer det sig att just para voce är ”er” låt? Finns det någon mysig historia bakom? Blir helt varm i själen av era bröllopsbilder, så vackra och så kära ni ser ut <3

 41. Vill bara börja med att säga att jag älskar er podd och ert bröllop verkar ha vart det drömmigaste!!

  Läst att du skrivit att din pappa valde att inte komma på bröllopet, visste du om det innan? jag frågar för att jag ska gifta mig nästa sommar och är väldigt osäker på om min pappa kommer närvara eller ej. Är lite nervös att man kommer påverkas av det oavsett hur det blir. Har du några tips hur man kan tänka för att inte låta en sån grej förstöra dagen?

  Undrar också hur det va att ha på sig slöja, stördes man av den eller tänkte man inte så mycket på den?

  Älskar dessa bröllopsinlägg!!!

 42. Jag har en fråga som jag undrat såååå mkt på inför mitt och min sambos framtida bröllop. Finns det tips på hur man kan göra så att stämningen inte blir stel? Vi har många olika bekantskaper som inte är speciellt vana att umgås med varandra. Bjuder alla till för att det är bröllop eller finns det aktiviteter eller annat man kan göra för att få en toppstämning där alla bjuder till och ”härjar” utan att man känner varandra?? hur var stämningen på erat bröllop? Det sista jag vill är att ha ett stelt bröllop där folk inte känner att dom kan släppa loss..

 43. Snälla, kan inte du göra en GRWM?? Du är så fin!! Kram

 44. Hej Maja .jag tycker att du e fin tjej.Du o victor e så odmjuka.Jag går in varje dag på din blogg kika❤️.jag har bara en fråga varför valde din Pappa att inte komma på ditt bröllop?Hur hanterade du det.?❤️❤️

 45. – Vart låg herrgården, eller vad man ska kalla det, där ni gifte er? Och vad heter festlokalen? Det såg ut som ett riktigt fint och mysigt ställe! =)
  – Vilken utgift blev du mest förvånad över att det kostade så mycket?
  – Vilket märke är din bröllopsklänning ifrån? den du bar på vigseln. den var sååå vacker!

 46. Kommer du fortfarande släppa kollektionen med Daisy grace och när i så fall???

 47. Hej finaste Maja! Låg herrgården i Västerås eller i Stockholm? Kram

 48. Hej fina maja! Hur tänkte ni när ni valde in och utgångsmusik i kyrkan, samt de låtar som solisterna sjöng? Spelade ni upp från Spotify när de var in och utgång? Tycker de är så svårt att välja vilka låtar man ska ha. Kram!

 49. Hej! Vad använder du för smink? Skulle du kunna göra en video hur du sminkar dig plus hur du fixar ditt hår?

 50. Hade ni många fina tal under bröllopet? Något tal som berörde dig mest? PS. Så otroligt vackra bröllopsbilder!!! Och vilken vacker brud du var❤️❤️

 51. Vilken var den finaste studen under bröllopet? Förstår att det var många underbara stunder men tänkte om det var någon händelse/ ett ögonblick som du skulle vilja berätta extra om❤️Puss

 52. Hej Maja!
  Jag har fått äran att vara toastmadame på min bästa kompis bröllop i vår, superkul!
  Jag ser fram emot att göra allt jag kan för att få dagen så perfekt som möjligt, med lite extra kärlek här och där 🙂
  Det jag mest funderar på är tiden mellan vigsel och middag.
  Vill du beskriva lite vad ni gjorde då och hur Sanna och John uppehöll gästerna när ni var iväg och fotade? 🙂
  Stoort tack på förhand, ser verkligen fram emot alla svar!
  Kram

 53. Hej vackraste Maja! Hur gjorde du med brudklänning och klänning till festen? Bokade du tid hos Lanto för att sy upp din klänning eller hörde hon av sig till dig? Hur var det när du provade din brudklänning? Tack för svar

 54. Hej! Hur tänkte ni angående vilka ni bjöd till bröllopet? Var det vissa som ni kände att ni borde bjuda men inte ville? Hur tänkte ni kring det? Jag har nämligen vissa som borde få en inbjudan pga tsm med mina partners vänner, men vill inte ha de personerna på mitt bröllop. Har du nå tips på hur man kan tänka då? Tror du att ni hade tänkt annorlunda ifall ni inte var lika ”kända” eller hur man ska uttrycka sig? Blev lite oklara frågor kanske men hoppas du förstår vad jag ville få fram, många kramar!

 55. När ni valde ringar, vad fick dig att ta silver/palladium och Viktor rött guld? Tänkte när du annars brukar ha på dig guldsmycken! Superfin blogg Maja, kramar 🙂

 56. Tja Maja! Vad använder du för schampo? Vad använder du för balsam och jag undrar konstigt nog vad du använder för hårinpackning? Skämt åsido, vilka hårprodukter i samband med duschdejt använder du?

  Mvh Jesper

 57. Berätta med ord och bilder om maten ni hade? Vad kostar det att abonnera hela stället en helg? Även vilken prissumma du tror det kostar för ca 60-100 gäster.

 58. Finns det något du skulle vilja gjort annorlunda med bröllopet? Något som du ångrar?

 59. Hur lång ör du
  När blev du och Victor tillsammans
  Haft andra killar innan?
  Vart bor sanna och John ?
  När vill ni ha barn?
  Hur många barn? Namnsförlsga?
  Vem är din bästa vän?
  Hur går det med erat hus?

 60. Hej hallå! Jag har en lite fråga, vi ska gifta oss nästa år och har nu pratat med fotografen, att de ville fota ca 30-45 min vid ” golden hour” å de blir ju ca 9-10 på sommaren i Sverige! Hur gjorde ni? ( tänker att middag börjar vid 18-18.30) ska man bara smita iväg eller hur gör man ?:)

Skriv en komentar