Maja Nilsson Lindelöf

Godmorgon från Manchester. Jag har varit vaken sedan 07 och har jobbat sedan dess. Jag tycker om att jobba på morgonen, dricka mitt kaffe ifred och få saker gjort innan alla andra har vaknat. Jag har några saker med jobbet just nu som gör mig stressad och allt det hade jag tänkt ta tag i idag, dessutom har jag gjort ett beslut som jag idag ska börja jobba med. En stor dröm i mitt liv som jag aktivt ska börja jobba mot, det är ju ingen som kommer att knacka på en dag och säga ”här Maja, här är din dröm inslagen och allt”, nej jag måste börja ta tjuren vid hornen istället. Jag är motiverad, och helt övertygad om att det kommer att gå vägen.

Men jag började iallafall dagen med min nya frukost i livet! Det var nu i Köpenhamn som jag testade för första gången och jag blev hooked. Så enkelt, smidigt och gott.

Igårkväll blandade jag havregryn och mandelmjölk och ställde in det i kylen för natten och nu plockade jag precis fram skålen och adderade bär och nötter!

Havregryn 1 dl
Mandelmjölk 1,5 dl
Chiafrön 1 msk

6 kommentarer

  1. Vad händer med din klädkollektion? Kommer den komma ut eller är det lagt lite åt sidan? Har inte hört så mycket på dina sociala medier efter du gick ut med att du ska göra ett samarbete nämligen 🙂 kram på dig

  2. Hei Maja,

    Må bare si at jeg er stor fan av bloggen din, spesielt din åpenhet om at alt ikke går på skinner alltid 🙂
    Var innom vg isted, og der ligger du helt på toppen med denne artikkelen https://www.tv2.no/sport/10018741/ . Stå på videre!

Skriv en komentar