Maja Nilsson Lindelöf

Vi låtsas att det är torsdag förra veckan och jag åkte tillsammans med Vitamin Well och Malin till Köpenhamn för ett dygn på Fashion Week!

Vi gick upp i ottan jag och Malin, duschade och fixade till oss inför en heldag i Köpenhamn innan vi tog en taxi ut till Arlanda. Väl framme i Köpenhamn åkte vi direkt till brunchen som Vitamin Well hade anordnat. Här var man hungrig efter en tidig morgon. Mumma!

Direkt efter det var de dags för dagens första fashion show med Laerke Andersen. En väldigt bra show, modellerna var i alla möjliga storlekar och det gjorde mig glad.

Direkt efter det var det dags för Designers Remix!

Och efter det var det dags för fotografering med Vitamin Well. Jag är ju ambassadör för dom och det tycker jag är himla roligt! Dessutom var det ett så himla härligt gäng som var med. Det var både ambassadörer från Norge, Danmark, Tyskland och Frankrike med och alla var supertrevliga. Jag brukar ju inte åka på events och jag skulle inte säga att det är någonting jag egentligen tycker om men just det här dygnet var för himla roligt!

Efter en lång dag hade vi någon timme på hotellet, jag och Malin duschade och fixade oss snabbt på rummet innan vi alla svenskar möttes på hotellets rooftop för lite bubbel!

Malin<3

Sen begav vi oss för dagens sista show, Saks Potts!

Och jag såg ut såhär!!

Saks Potts var utan tvekan är bland det bästa jag har sett. Jag blev verkligen så inspirerad och hade gåshud flera gånger. Åkte därifrån med så mycket inspiration och ett jävlar anamma jag inte riktigt har haft hittills.

Efter det så hade Vitamin Well lyckats boka in oss alla på Ostergro som tydligen ska vara en otroligt eftertraktad restaurang i Köpenhamn och jag förstår ju verkligen varför. En otrolig upplevelse att få ta en hiss upp och hamna på en rooftop fylld med växter och dylikt.

Morgonen efter hoppade vi i våra fina nya pyjamaser och fotade vid poolen innan vi alla checkade ut vid tolv.

Tack Vitamin Well och gänget för ett fantastiskt dygn!!!

Rekommenderade inlägg

9 kommentarer

 1. ÄLSKAR att läsa dina inlägg vackraste maja ❤️❤️
  Kan du snälla länka din sååå snygga leopardjacka??? DINA OUTFITS, man vill ha vartenda en ??

 2. Wow, vilken inspiration!<3<3<3
  Du är fantastisk.
  Och den outfit du valde var helt enkelt underbart.
   
  Var är din klänning (den du hade från Saks Potts showen)?
  Du förtjänar så mycket allt detta.
  Stor puss!!!❤❤❤

 3. Helt OT, men hur tänker du kring att det dyker upp reklam för politiskt parti på bloggen? Särskilt ett som inte står för samma öppenhet som jag upplever att du står för.
  Tack för en rolig blogg!

  • Kanske är ute och cyklar men är inte reklamen som kommer upp kopplad till cookies och de sidor du själv besökt/besöker? Så är det iaf för mig!

   • Kanske, men jag blir väldigt förvånad om mina cookies på något sätt leder till KD. Dessutom tänker jag att Blondinbella nyligen legat på UI och Bella och Ebba BT hängde ju en del i ganska genomtänkta inlägg. Ett tag. Inget Bella gör känns ju oigenomtänkt så jag tror sambandet ligger där snarare. KD behöver locka yngre väljare och Bella frotterar sig gärna med de som kan få henne att ses som någon slags maktelit.

 4. Vet du var Malins röda jumpsuit kommer ifrån? ser ut som en jumpsuit iaf 🙂

 5. Hur redigerar du dina bilder till Instagram? SÅ FINA!
  Vilket filter använder du och gör du något mer med bilderna än att bara lägga på ett filter? Kram

Skriv en komentar