Maja Nilsson Lindelöf

Jag vaknade av mig själv för en timme sedan och har sen dess legat i soffan och smuttat på kaffe. Utanför är det ruggigt och grått. Jag skulle nog ändå säga att hösten är här och det känns väldigt bra. Eller, det hade ju känts mycket bättre om vi hade ett hem att boa in oss i men jag försöker att vara positiv och visualiserar att vi om max en månad vet om vi antingen stannar i vårt nuvarande hus eller har flyttat in i ett nytt.

I fredags flög jag hem från Köpenhamn, mer om mitt dygn där senare, och åkte direkt till Old Trafford för att se Viggis första match för säsongen! På flygplatsen mötte jag upp hans lillebror så tillsammans tittade vi 90 minuter och åt mat. Det kändes mysigt att vara tillbaka.

I lördags såg jag ut såhär när vi skulle ut på lunch!

Resten av helgen har vi bokstavligen bara ätit. Herregud jag är fortfarande mätt och det känns bra med en timme med Ali klockan 10.

På eftermiddagen somnade vi alla i soffan och sov i TVÅ timmar (måste vara vädret) och vaknade en timme innan vi hade ett reserverat bord inne i stan :)). Men jag hann fräscha till mig på en kvart, slängde på mig min nya favoritklänning och en oversize jeansjacka.

Och igår åt vi årets brunch innan vi åkte hem och tittade på film i soffan. Dagarna är verkligen mysdeluxe just nu och jag är fortfarande i semestertankar. Jag har inte gjort det minsta för att försöka jobba hårt eller organisera det som jag behöver. Kanske kom min semester nu. Men jag har redan mailat iväg några viktiga mail som kommer att få ordning igen. Ibland är det okej att livet är lite oklart.

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer

 1. Storyn var helt otrolig..och väldigt roligt berättat!
  Många frågar om du kan visa hur du stylar ditt hår. Om en video blir klurigt, kan du inte ta några bilder och berätta, som en turorial? I så fall lovar jag köpa alla produkter om du gör adlinks 😉

 2. Igår lyssnade jag på avsnittet om spöken, och var vaken mellan kl 02.30-05 inatt livrädd för historierna om ditt gamla hus haha! Jag tror ännu mera på spöken nu än vad jag gjorde innan, så sjukt! Kommer göra som Sanna och slänga babymonitorn och hoppas inte Karl hemsöker mig även inatt…

  • Jag DOG inatt när jag låg vaken (igen) och tänkte på spöken, så tändes våra lampor i köket, och vår rullgardin började åka upp i hackande steg.. Tror ni har skrämt mig för livet nu, haha!

 3. Har precis börjar lyssna på Livet på läktaren (lite sen på bollen här…) och sträcklyssnar flera avsnitt om dagen! Ni är såå härliga!!! Använder du fortfarande estelle och thild sminket? Eller urban decay? Du ser alltid så smashing ut så är så pepp att se dina sminkfavvos! Isadoras flow drops på ögonen? 🙂

 4. Hej Maja! Ville bara säga att jag tycker om din blogg väldigt mycket, samt er podd. Kom över ett gammalt inlägg där du skriver om träning, och jag kände igen mig så mycket. Har själv tidigare haft en osund relation till träning och mat, men mår bra idag, och det var fint att se att ens egna tankar också kan finnas hos andra samt att dessa hjärnspöken går att vinna över. Stor KRAM till dig!

 5. Du är fantastisk !!!
  Var kommer dina byxor ifrån?❤
  De är vackra.
  Det jävla huset, hahaha!

 6. Du er helt unik, skjønn, vakker, snill, morsom, nydelig, søt, kul, tøff, kjærlig, ærlig! Jeg digger rett og slett hele deg Majsen. Jeg er fra Norge og har akkurat begynt å lese bloggen din, og høre på podden til dej och Sanna! Dere rocker! virkelig! Gleder meg til flere nye epsisoder og blogginnlegg! stå på finingen!
  Jeg har et spørsmål: kunne du tenke deg å selge klær?
  I Norge har vi en app som heter for TISE, der kan man kjøpe brukte klær. Hva tenker du om det? Du har så mange bra klær, sko, vesker, tilbehør. Måtte bare spørre.

  Klem og kyss

 7. Hej Maja, jag vet att du har YSL-öronhängen och undrar därför om du vet vart jag kan köpa ett par? Hittar inte öronhängena av deras ”logga” på hemsidan eller mytheresa. Väldigt tacksam för hjälp, kram <3

 8. Hej! Vart kommer det du har på dig ifrån på bilderna över? Speciellt solglasögon? Så himla snyggt!

Skriv en komentar