Maja Nilsson Lindelöf

God morgon! Jag och Malin gick upp i gryningen och sitter just nu och smuttar på kaffe nummer tre för dagen. Om en timme går flyget till Köpenhamn och sedan väntar en fullspäckad dag med Vitamin Well! Jag vloggar idag så en vlogg kommer snart, ni är många som har frågat!

Rekommenderade inlägg

11 kommentarer

 1. Finns verkligen ingen vackrare och mer strålande tjej än dig maja! ❤️
  Vet inte hur många gånger per dag jag klickar in här.. hihi ❤️ Fortsätt alltid vara DU! All kärlek ❤️

 2. Vad har du för plånbok? Är ute efter en ny, men kan inte riktigt bestämma mig ☺️

 3. Hej Maja! Jag har försökt leta men hittar ingenting om detta.
  Vart var det ni gifte er? Alltså där ni bodde samt bröllopsfesten hölls.
  Vad tyckte ni och era gäster om platsen?
  Puss, du är grym ?

 4. Jag har en fundering kring ”Maja’s selctions” som finns längst upp på din blogg. Är det någonting som du själv har suttit och klickat i eller är det typ baserat på sånt du själv söker efter eller liknande? ?

Skriv en komentar