Maja Nilsson Lindelöf

Jag landade i tid igår och var på hotellet vid 01 inatt. Väldigt trött måste jag ändå säga, den tvåtimmar långa flygturen är ju inte lång, när vi bodde i Lissabon tog det ju fyra och en halvtimme att flyga hem men även denna lilla turen börjar kännas tröttsam. Kanske för att jag har rest en hel del. Jag är som en robot när jag reser, effektiv som satan men däremot har jag märkt hur människor som hamnar framför mig och inte är lika effektiv gör mig tokig. Flygplatser är inte min grej.

Kom iallafall fram till detta <3333 åt keso med musli i sängen innan jag somnade framför Modern Family.

Och imorse vaknade jag vid åtta som vanligt (vaknar sju varje morgon nu förtiden i England) och gick ner för att äta frukost innan jag spenderade en timme i badrummet med smink och podd.

Om en timme ska jag vara på möte men innan det ska jag göra ett ärende! Vid lunch ska jag träffa Tove och Vickan, LÄNGTAR. Bästa dagen, ingenting kan gå fel idag.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer

  1. Hej Maja!
    Kan du tipsa om snygg vardags skor som man kan ha nu till hösten/vintern?

    • jag tror den ursnygga klänningen är ifrån Zara, såg en liknande där igår i alla fall 🙂
      Ha det underbart i Sverige Maja, Kram

  2. Jag har en fråga som inte alls har med inlägget att göra, men NÄR kommer nästa vlogg upp? Längtar och väntar, haha. Kram

Skriv en komentar