Maja Nilsson Lindelöf

Den här dagen bara försvann! Jag vet inte hur men klockan är redan 19.52 och jag sitter på flygplatsen. Med lite tur så går flyget i tid vilket är om 30 minuter, jag kommer att komma fram till mitt hotell inatt vid 12 isåfall och klockan skulle inte bli allt för sent. Imorgon väntar möte och sen ska jag få träffa två av mina bästa vänner. Jag åkte faktiskt till Sverige bara för det, har abstinens efter dom.

Min man(?!) lagade middag till mig när jag sprang runt som en galning och packade. Aldrig varit så kär i honom som när jag fick i mig mat påväg till flygplatsen medan han körde.

Nu ska jag ladda ner lite poddar innan det är dags för boarding! Vi hörs imorgon ifrån Stockholm.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer

  1. Kärlek att laga mat åt dig! <3
    Nu önskar man ju att resten av världens män läser just den meningen 🙂

  2. Tog typ ett halvår efter att vi gift oss innan jag hade vant mig vid att kalla min man för just det, min man:D
    Trevlig resa, fina Maja!<3

  3. haha karlek!! saker jag gillar att lasa om ar mode, eller mest outfits pa dig kanske.. blir sa inspirerad, inredning, traning, recept pa mat och bak, poddtips, serietips, vardagsinlagg, alskar nar du skriver mycket text i inlaggen, och snalla gor en video dar du lockar ditt har. snyggaste manniskan ever!!
    tack for att du peppar och inspirerar oss varje dag! sa starkt. kramar

Skriv en komentar