Maja Nilsson Lindelöf

Min favoritårstid är snart här! Iallafall här i England, jag har förstått att det fortfarande är väldigt varmt i Sverige men här behövs en hoodie när man åker till gymmet på morgonen och en jacka på kvällen. Jag är så redo för tända ljus, filtar och stickade tröjor. Det här är ingenting jag säger varje år, utan jag njuter verkligen av hösten. Men däremot så blir det ju inte sådär bitande kallt här i Manchester. Det är i princip nästan samma temperatur samt väder hela november, december och januari. En varm jacka räcker. I Sverige kan man ju ibland uppleva att man fryser ihjäl.

När jag kom hem från Sverige nu så gick jag in i min garderob och blev väldigt förvirrad. ”Vem är jag? och vad är min stil?”. Efter att ha gått runt i klänningar i tre månader så behöver man helt plötsligt styla på ett annorlunda sätt. Och den här gången insåg jag verkligen att jag behöver göra en stor stor stor rensning i min garderob. Herregud jag har så konstiga kläder. Jag har på riktigt en ljusrosa klänning med TYLL som hänger bland mina klänningar? Dessutom har jag ett sug att ändra min stil lite, kan ni också få så?

I höst vill jag iallafall bli lite mer cool. Stora hoodies, jackor och tröjor över jeans med ett par kängor till. Köpa snygga mjukisset i jordnära färger som jag kan glida runt i lediga dagar eller till gymmet. Jag vill köpa på mig mer neutrala färger och matcha det med korta svarta naglar och en snygg mössa. Stora oversize kavajer vill jag bära på matcherna med ett par stövlar med klack. Jag vill bli mer less is more den här hösten. Säger jag nu, sen glider jag runt i en knallröd rock eller en gul bomberjacka (beställde tillochmed en från Nike häromdagen).

 

 

Läppglans Estelle & Thild / Jacka Off-White / Jeans Levis / Hoodie Saint Laurent / Glasögon Stella McCartney / Väska Balenciaga / Stövlar Givenchy (adlinks).

Fick jag önska så hade allt detta flyttat in till mig, jag ska rensa nätet år er och hitta massa av kläder som jag gillar. Jag shoppar ju oftast på H&M, Zara, Topshop, Nelly och liknande men det tar alltid väldigt lång tid att göra kollage på deras produkter då dom alltid har en färg i bakgrunden eller en modell som har på sig kläderna. På Asos går det inte ens att spara ner bilder på kläderna. Så att få till ett snyggt kollage tar lång tid. Märkligt att företagen inte har reflekterat över det än med tanke på hur många influencers och bloggare som jobbar med att göra kollage.

Nu måste jag springa! Pt-pass väntar och sedan poddinspelning. Ikväll ska vi nog ut på dejt, vi har liksom gått om varandra här hemma i pyjamas, Victor har spelat playstation och jag har rensat hela youtube så vi var sugna på att göra oss lite snygga och ta oss ut på stan.

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer

 1. åh, drömmen vore ju att få möjlighet att köpa dina utrensade kläder på t.ex. sellpy eller liknande!! ÄLSKAR din stil.

 2. Åh älskar ju din stil! Men oavsett vad du kör på så kommer du ju rocka det som vanligt. Hur gör du dina kollage? Direkt i bloggen eller på en sida? Jag gjorde alltid mina i Polyvore innan, men som jag förstått de så kan man inte göra de längre. Hoppas du får en bra dag! Kram

 3. Jag älskar verkligen din stil! Skulle va jättekul att kunna köpa dina kläder som du rensar ut!

 4. Åh nej, jag älskar ju din stil! Innan jag började följa dig var jag så feg med val av kläder och hade bara svart och vitt på mig. Nu älskar jag färg och de där lite annorlunda plaggen. Tycker att dina färgglada plagg borde stanna kvar i höst, för att pigga upp lite! ?

 5. Tack för ett bra inlägg med inspiration till höstkläder, mer sånt här!

 6. Känner helt igen mig i det du säger! Tänkte också ta tag i att rensa ut min garderob, blir alltid förvånad över hur my let konstiga kläder jag äger haha. Typ leopard, rosa, för korta grejer o sånt jag inte kan matcha överhuvudtaget. Senaste åren har jag försökt köpa mer klassiska plagg typ blazers, t-shirts i grått, svart o vitt, stjortor i vitt o ljusblått osv för att förenkla för mig själv men det kan nu också bli trist.. gillar din stil iaf 🙂 vore kul att få en inblick i din garderob o kanske se dina favorit plagg tex o lite enkla tips hur man kan matcha på ett enkelt sätt.
  Ha en bra måndag! /hälsningar från en V-ås tjej

 7. Maja kan inte du länka eller visa fina mjukesset när du hittar det sen? Vill också mysa runt i sådant nu när skolan börjar igen! Tack för en bra blogg! Kram

 8. Älskar bloggen (och allt annat du gör!!), men tänkte kolla om du kan göra så att dina länkar öppnas i ett nytt fönster? Vill ju fortsätta läsa bloggen utan att omdirigeras till en hemsidan 🙂 Sen vore det så kul om du sålde det du rensar på typ tradera/sellpy.

 9. Har en fråga, eller snarare ett tips på inlägg som iallafall jag skulle inspireras av supermycket nämligen träningskläder/outfits. Låter så ytligt och spelar ju egentligen ingen roll men jag är en sån som blir extra peppad på en nystart med träningen om jag har nya träningskläder, en snygg vattenflaska och ett par shyssta skor t.ex. Vore superkul om du kunde ägna ett inlägg åt lite träningsinspiration, typ visa lite vad du själv bär när du tränar (kanske inte i ett kollage utan mer outfitbild eller sneakpeak på din träningsgarderob). Sen tänkte jag också bara säga att jag älskar bloggen, och om du gör en rensning så vore det fantastiskt om du hade tid och lust att lägga ut det på typ tradera, sellpy eller liknande så att man kunde få en chans att klicka hem några godingar från din garderob :-)))) kram!!!

 10. Jag skulle verkligen rekommendera att se dokumentären ”The true cost” på Netflix, för att få lite perspektiv på fast fashion-industrin! Det är inget fel i att ha lite galna kläder tycker jag, men det är så befriande att känna att där finns en röd tråd i sin stil också.
  Btw, Kul att du ska till KPH! Litta tips: Jag hade rekommenderat Croque Monsieur på Granola, bland det godaste jag ätit ever, och ligger på en riktigt fin liten hipstergata – Værnedamsvej, hehe! Glyptoteket och dess takterass är också ett måste om man inte varit där tidigare! NAKED har två sneakersaffärer för tjejer i stan. Ett generellt tips är att inte gå på Ströget, utan parallellgatorna. Nørrebro är numera en cool stadsdel också! Btw, se upp för att cykla/cyklister, om du inte vill dö ung- deras cykelregler är rätt annorlunda än svenska och folk bara swishar förbi på omärkta cykelbanor heheh. Just det, torvehallerne vid Nørreport är supertrevliga saluhallar där man kan äta, fika och köpa delikatesser etc. Tillykke<3

 11. Vet du var kavajen/jackan på bilden i mitten är ifrån? Superbra blogg förresten =)

 12. Åh kan inte du och Sanna ha en höstpeppspodd? Liksom kläder och vad ni är allmänt taggade på? Vore mys! För övrigt är er podd och allt ni gör geni!

 13. Testa appen polyvore! där kan man göra collage utan att modellen syns eller att det är färg i bakgrunden
  Kram<3333

 14. Hej fina du!

  Skulle inte du kunna tipsa om snygga mjukisset? Alltså som man kan ha på sig både hemma & ute! 🙂

  Älskar din blogg! Kram

 15. Känner exakt som dig och diggar din klädstil. Är själv lite vilsen i min klädstil och funderar verkligen varför vissa plagg existerar i min garderob haha. Har du möjlighet skulle de verkligen uppskattas om du kan tipsa om snygga jackor/ kappor i vinter samt vinterskor? Känns nästan omöjligt att hitta något snyggt :/

  Tack för en mysig blogg o grym podd!

 16. Kan du inte göra ett inlägg med tips på höstkappor/jackor? Behövs lite inspo inför hösten 🙂
  Tack för världens bästa blogg och eran podd!!

 17. Well som alla andra älskar jag också din stil! Känner så igen mig i känslan av att vilja förändra.. jag vill dock också ha tips och veta hur du gör dina kollage. Gör gärna ett inlägg om det- skulle verkligen uppskattas ??? Kram!

Skriv en komentar