Maja Nilsson Lindelöf

Imorse var jag iväg på ytterligare en visning, och hörrni, jag tror att vi kan ha hittat hem. Huset är inte alls 100 just nu, mycket måste målas om och heltäckningsmattan som täcker de två översta våningarna måste bytas ut. Men jag ser potentialen!!! Att kunna skapa ett mysigt hem där vi kan bo många år framöver. Fortsättning följer……….

Oavsett vad så behöver ju jag ett kontor (ska sluta tjata snart). Och här är lite av vad jag har klickat mig in på senaste dagarna! Det är ju stiligt med ett stilrent kontor men jag tror att det passar mig att köra på mer färg och dylikt. Det ska bli lite som min fristad, dit jag går när jag vill vara lite ensam.

 

Tapet – Wayfair / Tavlor – Desenio / Lampa – Collection Kai Linke / Skrivbord – RoyalDesign / Matta – Ellos / Fåtölj – Ellos / Kalender – Åhlens (innehåller adlinks).

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Åh nej Maja. Ingen kaktus :)))

    Håller tummarna för att ni får till hemmet så som ni vill, om det blir i ett nytt hus eller där ni bor nu. 🙂

  2. Hur gör du dessa ”collage”? Använder du något speciellt program eller app?

Skriv en komentar