Maja Nilsson Lindelöf

Glad fredag på er! Jag vet att allting är i ordning och att vardagen är här när jag inte har reflekterat över vilken dag det är. Nu i sommar har det ju varit påtagligt, ”på fredag gör vi det här” eller ”på lördag blir det grillning”, men nu här i Manchester så lever vi ju ett annorlunda liv. Jag har saknat det här livet. Utanför är det lite mulet men det är kvavt i luften, jag har öppnat upp alla fönster mot altanen så jag hör djurlivet från skogen, läskigt på natten men mysigt såhär på eftermiddagarna. Det enda jag ser är grönt.

Idag har jag varit iväg på ärenden, tränat, handlat och kollat på hus. Vi snittar nog en husvisning om dagen men den sista blir imorgon innan vi gör ett beslut tror jag. Det imorgon ser jag verkligen framemot, en mix av det vi har nu men mer praktiskt. Fler rum till annat än bara sovrum. Jag behöver ju ett kontor, Victor ett ”spelrum” och dylikt. Hela vår övervåning just nu består ju av sovrum vilket känns helt värdelöst när vi inte har gäster. Och förresten tack för alla tips!! En röd tråd är ju verkligen att ens egna möbler och egna touch är A och O, så egentligen spelar det nog ingen roll vilket hus vi väljer.

Snart ska jag börja med middagen och lyssna på en podd men först kikar vi på lite snapshots!

Här var jag för några dagar sedan innan en husvisning, skjorta från H&M! Ni är många som har frågat. Jag fyndade den för typ 70 kronor i Västerås.

Jag har fyllt kylen med massa frukt och grönt! Hälsomånaden är här och jag mår redan himla bra. Mycket juicer och mycket bra mat åker in i kroppen nu istället för prosecco. HÄRLIGT! Jag har tillochmed börjat hacka upp frukterna och har det numera i matlådor i kylen, går så smidigt att bara dra fram när man är sugen då.

Jag har ju hängt en del med Viggis <3

Och vi har STORhandlat. Det händer sällan här hemma men vi hade tänkt bli lite mer vuxna så nu handlade vi mat för minst fem, sex dagar. Innan handlade vi varje dag :))

Och vi har testat laxtacos för första gången som Victors bror tipsade oss om. Det var inte alls gott och jag kunde inte ens äta upp min, vet inte om vi gjorde fel eller om det helt enkelt inte var någonting för oss.

När Victor spelade playstation låste jag in mig i badrummet i en timme och la hårinpackning, rakade benen, la ansiktsmask osv osv osv. Känner mig inte alls på topp just nu så jag behövde någonting som fick mig att känna mig liiite bättre iallafall.

Ta daaa!! Hittade en av Victors gamla t-shirtar och mina gamla shorts från 2012. Behöver köpa hem lite mys/lounge/fina kläder känner jag.

Jag har ätit lunch på gymmet några dagar, det här såg ju väldigt snålt ut men det var väldigt gott. En asiatisksallad av något slag, ska försöka mig på det här hemma någon dag.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer

  1. Älskar din blogg, podden och dig och Victor som par. Ni verkar så härliga!!:) Hur fixar du ditt hår? Vilka produkter och borste använder du? Du är alltid så himla fin i både smink och hår.:)

  2. Stort tips om fishtacos! Panera torskfilé och gör en mangosalsa till! Kan röra ihop en guacamole också! Är enligt mig mycket godare än laxtacos!

    • Kan bara instämma! Så jävla gott! Särskilt om man panerar i panko <3
      TACOHEJ!

  3. Älskar din blogg mer än någon annan, den innehåller allt jag älskar, mat, mode, skönhet, resor, tips, snapshots, bröllop (gråter när jag läser om ert bröllop), träning, sa jag mat? Nä men jag blir inspirerad av allt och pepp! Och ja du får gärna visa hur du fixar ditt drömmiga hår. Kram

Skriv en komentar