Nu är det dags för festen. Eller middagen kanske man säger he he. Åh bästa bästa stunden på hela dagen. Chocken hade lagt sig och det var bara KÄRLEK som fanns i hela luften. Det gjorde det iochförsig hela helgen men just här hade man börjat förstå vad som faktiskt pågick. Att vi hade gift oss. Och att livets mening är vår kärlek och alla nära och kära.

Bröllopskoordinator Johanna Kajson, och fotografer Sandra Moreira och Emma Eriksson.

Vi hade bordsplaceringarna i shottglas utanför ladan som alla gäster fick ta.

Ni vet ju att det var ett projekt för oss med bordsplaceringen men det visade sig att alla hade det ”bästa bordet”. Så himla roligt! Sen blir det ju alltid vad man gör det men ändå.

När alla satt ner dansade vi och brudföljet in med ännu fler shottar (dom var inte så starka såklart) till en remix av Thinking out loud. Stressen för mig att gå in i klänningen med en stor bricka, men det gick galant!!

SKÅL OCH VÄLKOMNA!!

Här har ju mitt hår raserat totalt vilket jag har haft ångest över, där hänger liksom min lugg :))) MEN det finns viktigare saker i livet.

Som kärlek tillexempel.

Sanna och John hade skrivit om ”Brev från kolonien” till oss som alla gäster sjöng för oss.

Såhär bra tyckte vi att det var. Och ja, jag har insett att jag skrattar med hela min kropp och hals och allting.

Great minds think alike, ÄLSKAR DESSA BILDER. Och tack för sången allihopa!!

Sen drog middagen igång! Det serverades massa god mat och dryck. Vi valde att ha plockmat, där man fick ta det man själv var sugen på. Bästa idén faktiskt.

Och sen började alla talen <333333

Det var helt otroligt. Att få höra andra människor, som har tagit sig tid för att skriva ner vad dom tycker och tänker om oss.

 

Jag grät och skrattade hysteriskt omvartannat. Och jag är så glad över att både min mormor och farmor tog sig mod för att hålla ett tal, dom hade tydligen inte sovit på veckor.

Och vi hade ju fantastiska toastmasters. Jag är så glad och tacksam över all tid dom la ner på vårt bröllop. Allting föll sig så naturligt och perfekt, man märkte att det hade tagit mycket planering. Att vi nästa år ska vara deras toastmasters gör mig lite stressad, ska göra allt jag kan för att det ska kunna bli iallafall en gnutta så bra som deras jobb.

Och det pussades!

Och dansades ibland (oklart när detta skedde men det skedde).

Varmrätten serverades!

Och efter det smög vi iväg. Jag skulle byta klänning och vi skulle fota lite i kvällssolen. Mer om det i ett annat inlägg!

47 kommentarer

 1. Vet inte riktigt vad det är med er två som gör att man blir så enormt påverkad. Men man blir helt varm i hjärtat och typ gråter av lycka när man ser er tillsammans, ni ser så extremt genuint och kärleksfulla. TACK för du delar med dig, och grattis till er båda som verkar ha hittat varsin guldklimp!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh TACK ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Så fint.

 2. Fantastiskt vackert!
  Man blir rörd av alla bilder,
  Så bra fotat, man lever sig lixom in i varje bild.
  All lycka till er!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh det är ju exakt så det ska vara när det är bra tagna bilder!!!!!! Tack!!! ❤️❤️

 3. Jag blir så rörd av att kolla på era fantastiska bröllopsbilder! Även fast man inte känner er, så kan man genom bilderna se och känna den enorma kärlek ni har till varandra och era nära och kära.
  Helt underbart att fotograferna dessutom lyckats fånga alla speciella små ögonblick. T ex den totala lycka du utstrålade när era nära höll sina tal. Kan bara hålla tummarna för att jag i framtiden kommer sitta på mitt bröllop och få uppleva samma genuina glädje ❤️

  • Maja Nilsson Svara

   Vilken fantastisk kommentar!!! Helt otroligt ❤️❤️❤️❤️❤️ Sitter här i soffan och blir alldeles rörd

 4. Hej Maja! Vart gifte ni er? Vilken herrgård? Kramar och tack för en DUNDERBLOGG ❤️

 5. Blir så rörd av bilderna, man ser hur mycket ni verkligen njöt av stunden och kärleken till varandra och era nära!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh så fint tack tack tack ❤️❤️❤️

 6. Ni är så fantastiskt fina och passar så bra ihop! Blir så rörd och känslan speglas verkligen genom varje bild! All lycka till er ?❤️

 7. Men alltså ni är ju bara SÅÅÅ fina!!! Jag på riktigt grät av glädje av att kolla på dessa bilderna, ni utstrålar sådan kärlek & lycka! ♡

 8. Hur vackert!
  Dessa bilder rörde mig så mycket.?❤
  Hur mycket kärlek i alla bilder, spektakulära.
  Så glad att det gick så bra!
  Tack för att du delar dessa bilder med oss !!!
  Du är fantastisk.
  Kyss<3<3<3

  • Maja Nilsson Svara

   Thank you so much Mary!!!! Kisses ❤️❤️

 9. Jättefint bröllop .ni e så fina tsm .Man ser att det e äkta kärlek.?❤️Om man får fråga varför har din Pappa har valt att inte komma på ditt bröllop .Du behöver inte svara om du inte tycker det.?

 10. Torbjörn Svara

  Lite löjligt, men jag blir tårögd av bilderna faktiskt!

  Så underbart och kul det ser ut.
  Vilken FOTOGRAF som fångat allt detta och alla känslor och alla ögonblick!

   • Torbjörn Svara

    Vilka FOTOGRAFER – skulle jag har skrivit förstås ser jag nu i efterhand.

    Emma, du är verkligen såå bra!

  • Maja Nilsson Svara

   Åh vilken fin kommentar! Dom är HELT otroliga, vi är så nöjda det är inte klokt.

 11. Alltså woooowwww! Jag, likt många andra här, blir så otroligt berörd av alla bilder och framförallt av er kärlek till varandra. Tack för att du delar med dig och hoppas av hela mitt hjärta att ni alltid kommer vara lyckliga tillsammans. Stor kram!

  • Maja Nilsson Svara

   Tack tack tack så fina ord!! ❤️❤️

 12. Omg, I have tears in my eyes after seeing these pictures. It’s quite obvious that these speeches must have been really emotional and fun. What a lovely couple you are! Wishing you a lifetime of love and happiness. Greetings from Estonia ♥️

  • Maja Nilsson Svara

   Oh hello all the way to ESTONIA! So cool!!! And thank you for your comment ❤️❤️

 13. Alltså dessa bilder, fick både gåshud och tårar i ögonen. Ni har sån kärlek för varandra som LYYYSER igenom lins och mobil. Wow!
  Jag blir också lite ledsen, för så som ni tittar på varandra och tar i varandra vill jag också ha det med min pojkvän…..

  All lycka till er två, underbart ju!!

  • Maja Nilsson Svara

   Men åh, jag blev lite ledsen av din kommentar. Är du lycklig så tittar ni säkert likadant på varandra som vi gör, bara att ni inte märker av det! Stor kram och kärlek till dig ❤️

 14. neeeei herreguuud! så fint!! lyser kjærlighet lang vei! Blir helt varm i hjertet av og se på disse bildene, så himla FINT

 15. Wow… i’m speechless… Alltså Maja.. WOW!!!!! Så vackert, så mycket kärlek och så underbart… så så magiskt..

  Massor av kärlek till er båda ♡♡♡

  Japp sitter också här tårögd ♡ ni är så fina #älskart

 16. Säger som dom andra här….wow! Sitter med tårar i ögonen! Älskar bröllop!

  • Maja Nilsson Svara

   ❤️❤️❤️❤️ åh så fina kommentarer här inne!!!

 17. Har seröst aldrig börjat gråtit av att bara kolla på bilder, men det gjorde jag nu!

 18. Kommer det att komma några filmsnuttar ihopklippta av bröllopet? Bilderna är helt fantastiska!!!!!

 19. Alexandra Svara

  Wow vilka fantastiska bilder och vilket otroligt vackert bröllop och grymme fest ni haft!

 20. WOW! Jag känner varken dig eller Victor (dock tror jag att jag gör det ibland, känner igen mig SÅ mycket) MEN, jag satt och log samtidigt som tårarna föll ner när jag skrollade igenom detta inlägget. Så fantastiskt med kärlek och er! Ni inspirerar mig till att få uppleva samma lycka <3 stor KRAM

 21. Åh vad fina bilder!! Vad hade ni för shots? Jag ska vara toastmaster på ett bröllop i höst och vill överraska brudparet med shots och isfacklor för den festliga stämningens skull men vill inte ha någon starksprit…

 22. Wow wow wow gråter så mycket när jag ser bilderna. SÅ otroligt fint!! Och mormor och farmor alltså finaste. Hahah fattar inte hur jag kan bli så känslig trots att jag inte känner dig. KRAM

 23. Hej Maja! Jag ska gifta mig i juli i år. Vi kommer ha ett bröllop som ska gå i rosa, grönt och vitt och jag undrar vart ni hittat de fantastiska ”servetterna” ni hade på ert bröllop😍??

Skriv en komentar