Sen fyllde ju Victor år!!!! Så jag hade i smyg bokat en båt som skulle ta oss ut på äventyr. Hade lämnat ballonger och dylikt i receptionen innan så att dom kunde pynta båten. En sämre idé såhär i efterhand, det var inte så roligt som jag trodde och fast jag sällan skäms så var det lite märkligt.

På morgonen hade jag sjungit och kommit med frukost på sängen, sen fick han presenter och så.

Men det var på båten han fick den obligatoriska tårtan!

Efter en låååång dag till havs kom vi hem till hotellet och fixade till oss, spelade lite kort och drack lite öl. Jag skulle ta med födelsedagsbarnet på middag nämligen som jag hade bokat i smyg.

  Min klänning som alla har frågat om kommer ifrån Nelly!

Vi tog in massa smårätter till förrätt som vi mumsade på någon timme innan vi till varmrätt tog in hummerpasta med en flaska vitt vin. Den här middagen svävade vi iväg och pratade om allting ifrån rymden till aliens till havet.

Efter massa prat om sjöodjur osv tog vi oss hem till hotellet.

Dagen efter checkade vi in på ett nytt hotell! Så himla fint hotell!

Camilla gav mig tips att man alltid ska skriva i beskrivningen när man bokar att man firar något. Nu firade vi ju faktiskt också men ändå! Frånochmed nu ska jag alltid skriva att någonting firas.

Vi la oss vid poolen och bara slappade hela dagen.

Jag åt sallad för första gången på typ tre veckor, MUMS var det. Victor höll med mig. En sallad har då aldrig varit så god.

På kvällen tog vi oss ut på middag med Albin och Camilla!

Så mysig kväll! Vi tog in massa varmrätter som vi alla delade på och så skålade vi för att Victor hade fyllt år. Har insett att jag är dålig på att ta bilder på de jag hänger med, tycker att det inte känns så nice. ”Nu tar jag kort till min blogg”.

Dagen efter låg vi här HELA DAGEN. Jag hade en ganska dålig dag och kände mig ledsen så vi bara mös.

På kvällen låg vi här och tittade på solnedgången och åt middag. Perfekt avslut på en perfekt smekmånad <3

Och dagen efter åkte vi ju hem! I helikopter som ni vet om ni har lyssnat på podden :))))))

Tack livet och Viggis för världens bästa resa. <3

 

3 kommentarer

  1. Så jävla fint, älskar att ni pratar om sjöodjur. 😉

    Hade du skrivit att ni firade Victors födelsedag, så kanske det hade blivit ännu mer ballonger för honom den dagen.. hehe :)))

  2. Hej Maja!
    Vad använder du vanligtvis för ögonskugga? Du ser alltid så fräsch ut! Skulle du kunna tänka dig att göra en sminkvideo??

Skriv en komentar