Maja Nilsson Lindelöf

Hej Maja! Alltid undrat om du har någon favoritparfym? Kram

Jag älskar parfymer! Förut var jag fast bestämd att alltid lukta likadant – att ha en signaturdoft. Vilket jag fortfarande har. Däremot har jag utökat till en hel garderob nu vilket jag tycker är så himla roligt. Lukter är ju så starkt för hjärnan och jag har minst tre parfymer jag förknippar med antingen perioder eller minnen i mitt liv. Jag har en från vår resa i Asien, en från tiden i Oslo och en från nu i höstas (ingen favorit längre he he).

Signaturdoften – Chloé

Den här parfymen är verkligen Maja. Victor tror än idag att det är min naturliga doft. Jag köpte en ny flaska till bröllopet bara för att jag skulle lukta precis likadant som jag gjorde när vi träffades.

Smekmånaden – Dior

Jag köpte en ny parfym på flygplatsen i Samara som jag nu har invigt på vår smekmånad. Jag tycker om att ha parfymer som sagt som jag förknippar med minnen och tänker att den här doften kommer jag alltid att minnas som smekmånaden.

Manchester – Hugo Boss

Den här flaskan lämnade jag kvar i England. Älskar den här doften, känner mig så fräsch i den. Köpte den när jag hälsade på Sanna och John i Spanien i januari.

Dejtnight – Yves Saint Laurent

Fick den här av Kenan (<3) och den är något starkare än vad jag brukar använda. Så denna åker på när det vankas fest eller dejt! Mysigt att ha en annan doft för det tycker jag.

Vardag – Clean

Jag får alltid så mycket komplimanger för denna! Den luktar så naturligt men ändå inte enbart tvättmedel. Den här åker ofta på när jag slänger på mig mjukisar men fortfarande vill känna mig lite fräsch.

All around – Mugler

Och här damer och herrar, har ni kanske favoriten. Den alla jämt frågar om och det komiska är att det är den mest populära i England. Man kan typ köpa den på den lokala ica-affären, som de gamla sprayparfymerna om ni minns? KÖP DENNA!

Inlägget innehåller adlinks.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer

 1. förra året skrev du också om chloé och att det var din signaturdoft som victor trodde var din naturliga doft, men då chloé love? är det båda eller har du ändrat till chloé nomade nu?

  • Maja Nilsson Svara

   Jag varvar mellan båda, lyckas aldrig hitta Chloe – Love i butiker, har fått för mig att den börjar gå ur sortimentet utan måste alltid beställa från konstiga hemsidor så då köper jag Nomade på flygplatser istället ?

 2. Alien är to-die-for. Jag hade en busschaufför som stanna mig för att fråga vad det var för parfym så han kunde köpa den till hans fru ? Underbar doft.
  Fortsätt vara den du är, du är grym! ??

 3. Har du funderat nåt mera på att göra en sminkvideo sen när du får tid?
  Ha en bra dag!

 4. Älskar att gå in på din blogg så mycket att jag är inne flera gånger per dag. Tror att du kan bli riktigt stor om du ökar inlägg och kvalite!

  Missförstå mig inte, du håller kvalité och jag kommer fortsätta läsa med ett inlägg per dag också men du är min absoluta favoritblogg och anledningen till att jag börjat blogga igen och jag tror att du kan bli väldigt stor om du höjer dig ett snäpp. Sedan kanske det inte är vad du vill, jag vet att du brottas med bland anant din psykiska hälsa och då ska man ju inte ta på sig för mycket, men om du vill satsa på bloggen eller ha den som en språngbräda tycker jag verkligen att du ska gasa. Mer vardagsinlägg, inredning och kläder önskar jag. Behöver inte vara något speciellt så länge det inspirerar. Tycker det kan vara minst lika intressant med snygga mjukskläder och en hemmakväll som en kväll ute med dina vänner. Men absolut mer kläder, det är du ju så bra på!

  Stor kram!

 5. Alien är fantastisk !!!
  Jag älskar verkligen parfym och rekommenderar det.
  Jag köpte den en gång på flygplatsen och jag blev kär.
  Tack Maja!
  Fortsätt att vara dig!<3<3<3

 6. Hej Maja! Tror att många inklusive jag ska på way out west om några få veckor! Lite outfit tips från shopping-Maja hade ju varit guld!! Kram på dig ❤️

 7. ÄLSKAR såna här inlägg!! Var nyss hos frisören och visade en bild på dig och sa ”såhär vill jag se ut!!”. Skulle bli så glad om du visade vad du använder i håret och hur du stylar det. Gillar när det ser sådär skönt busigt ut.. Tack för all inspiration. Jag och min kille älskar er podd! Kan skratta högt åt er, fortsätt som ni gör!

  • Maja Nilsson Svara

   Hahaha åh va roligt att höra! Tänkte fixa sånt när jag är tillbaka i England! Ni är så många som har frågat så ska absolut göra det! Och TACK ❤️

Skriv en komentar