Maja Nilsson Lindelöf

Måndagen var magiskt. Det var sommar. Varje sommar brukar vi ha några dagar med Sanna och John, ofta Challe och Putte också som jag ofta förknippar sommaren med. Lata dagar utan noll stress, bara god mat och mys. Allting är väldigt okomplicerat när vi hänger vilket jag älskar, alla bara är. Inga måsten, inga men.

Vad är era favoriter på brunchbordet? Eller kanske är det de som är själva grejen med brunch? Att man tar lite av varje. Fick jag bara välja en sak iallafall så hade det varit baguette med ost och smör!

Nellie var redo för pannkakor. Eller mest glassen kanske.

Och älskade lilla Ben var med. Han är fortfarande den minsta människan jag någonsin har sett. Och igår var det första gången Victor och John fick träffa honom.

Victors hand är ju större än hela Ben, bedårande. Och vad är det men män och bebisar? Kom igen liksom.

<3

Sen sken ju solen så vi alla tog oss ut på en promenad till en lekpark.

MIN ÄLSKLING. Är okontrollerat nykär. Nästan så att det är jobbigt. Vill sitta fast med honom nu. Och pussas 24/7. Här sitter han och smsar om vår honeymoon, vi hade lite problem med att hitta den perfekta resan, lite svårt att boka hotell sisådär två dagar innan man ska checka in. Men det skulle ”lösa sig” tydligen.

Vi köpte med pizza och kebab, som vi åt medan mammorna mös med barnen. Ganska ofta hamnar vi i dessa situationer och så hör jag Victor viska ”kan du se oss sitta såhär i en lekpark? Inte jag iallafall, äter hellre pizza”. Vet ju såklart att den dagen vi blir en familj kommer vi att älska lekparken.

Har ni sett att Victor har börjat blivit populär bland damerna i Sverige? Innan var det bara killar som visste vem han var, ”VNL i Benfica” ”VNL i United”. MEN NU – nä nu är det taggar överallt om min man. Så roligt SÅKLART men också väldigt konstigt att se tjej efter tjej kommentera, tagga eller skriva. Är gift med en sexsymbol, jag har ju vetat det hela tiden men känns så märkligt att alla andra har börjat fatta det nu. Stolt över honom iallafall, och att jag lyckades lura in honom innan det var för sent.

Efter parken väntades vin! Och trisslotter! Sanna vann 150 kronor och var väldigt glad över det.

Vi drack lite vin och äpplemust innan vi tog oss hem till Sanna och John igen. Jag och Victor beställde en taxi och åkte hem till Västerås.

När vi kom hem till Västerås så åt vi Maxhamburgare i sängen, tittade på skräckfilm och sen somnade jag vid hans armhåla någonstans. Bästa dagen.

Rekommenderade inlägg

13 kommentarer

 1. Hej fina du! Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om när du reste i Asien med dina kompisar? Vet inte om du kanske redan har gjort det men har följt dig ganska länge och har inte sett ety sådant inlägg. Kram

 2. Hej Maja!

  Har följt dig länge nu i dina kanaler och tycker det är så otroligt kul och inspirerande att följa dig. 🙂 Jag jobbar för tillfället som Art Director på ett företag men min dröm är att jobba med sociala medier med människor som är som du! Som du sa i din och Sannas podd så vet du inte hur du ska hinna med saker, din mailkorg är full etc. Har du inte planer på att anställa en assistent? Antingen på hel/halvtid som kan hjälpa dig på distans. Du skulle kunna ge det en chans som jag tror skulle underlätta för dig enormt mycket! Skriv ett inlägg där du beskriver med vad du behöver hjälp med och vad du söker så skulle nog en del saker lätta från dina axlar nu när dina kanaler växer enormt mycket!
  Kram!

 3. Hej Maja,

  Jag har varit en fan av dig sedan länge nu och ser dig som en fantastisk förebild, inte bara för mig själv utan för alla tjejer i vårt samhälle. Du verkar ha fötterna på jorden, vara svincool och stå för den du är. På toppen av det är du en av de snyggaste tjejerna jag vet! Jag vill bara ärligt säga att du kanske känner att du ”hade tur som lurade in V innan det var för sent” MEN jag hoppas att du förstår att han har en JÄKLA tur som också ”lurade in dig innan de va för sent” för vilken kille vill inte ha dig där ute.

  Ni båda är så så så fina och verkar vara fantastiska människor så jag hoppas du känner det, att det är inte bara du som har turen att få honom!

  Kram och hoppas ni får en underbar smekmånad <3

 4. Hahah trodde verkligen du skulle skriva att Victor viskade något supergulligt om att skaffa barn… men de va om pizza hahha…

 5. Viktor har tur som lurade in dig innan det var försent!
  Tack för fantastisk blogg!

 6. Hej Maja!

  Jag måste bara få säga att wow, du är min största förebild och inspirationskälla. Så fort jag får lite ångest så går jag inte på din blogg, instagram eller sätter på podden och så släpper ångesten på något vis. Det är någonting med dig som förmedlar en sådan trygghet och självsäkerhet som smittar av sig på andra och framförallt mig. Du känns på något vis så himla mänsklig och någonting som jag ofta tänker tillbaka på som du berättade om i er podd, är att du för något år sedan tänkte att ” åh jag vill också förlova mig osv..” att du nästan kände att jag vill också ha de där nu nu nu. Och när jag tänker tillbaka på hur du och Sanna resonerade får de mig att stå lite stadigare och fästa blicken framåt istället för att vilja ha nu nu nu.

  Nu blev detta lite väl långt, men jag vill iallafall att du ska veta hur fantastiskt grym du är.

  Hoppas ni får en fantastisk smekmånad!

 7. Om det är någon som blivit populär bland tjejerna är det du maja!!!!! Gud, du är typ en av grejerna jag och mina tjejkompisar pratar konstant om, hur SNYGG du är och down to earth och framförallt rolig! Självklart är victor en snygging men jag hade sagt att du är snäppet bättre!❣️ Girlcrush everyday!

 8. Kommer alltid älskar dig maja. Du är grym på youtube. Du gör mina dagar bättre. Du kanske känner mig för jag har en fp till dig som heter fptillmajanilsson. Du är så fin❤️?

Skriv en komentar