Maja Nilsson Lindelöf

Det känns som så länge sedan jag satte mig ner och pratade med er. Mina dagar är ju helt kaotiska just nu och jag hinner knappt komma hem och tvätta innan det är dags att åka igen. Men det är härligt. Men utmattande. Lika mycket som jag längtar till en VM-final lika mycket längtar jag till smekmånad på Grekland med Victor. Men den som väntar på något gott. Mina baddräkter och långklänningar ligger iallafall vikta i en resväska redo för att användas. Jag vill somna och vakna upp med Victor minst en vecka i rad nu. Kyssas och prata om den här sommaren. Att vara inne på vecka åtta av facetime-samtal som består av korta meningar om vad man åt till lunch eller vad man ska göra resten av dagen börjar kännas trist. Nu vill jag prata med Victor. På riktigt. Och känna hans närhet.

Jag känner också lite behov efter att ta en paus från bloggen, min plan är att göra det på vår honeymoon. Många märkliga mail, kommentarer och meddelanden har börjat strömma in. Det blir ju såklart så när ens sociala kanaler växer och är man med i leken så får man leken tåla. Men med bloggen blir det speciellt, det är här jag delar med mig av mitt personliga liv. Det är här man känner mig. Så att gå in på mailen och varje dag få personliga frågor om min pappa, om jag har gjort botox, fillers eller opererat mig, frågor om jag har gått upp eller ner i vikt eller min ”konstiga syn på hälsa” eller att någon har hört otrevliga rykten om mig har börjat göra sitt. Jag tar ju inte åt mig, mer att jag vill ta en paus, från allt bara och få vara Maja för en vecka eller två utan massa konstiga otrevliga frågor från främlingar som avslutas med ett fint ”kram”.

Men all den här längtan och behovet efter en paus får vänta lite, nu är det dags för Ryssland igen.

Vi flyger till Samara inatt för att se matchen mot England imorgon! Jag hann vara hemma i ett dygn så jag har hunnit tvätta en massa och packat om. Försökt organisera här hemma så det inte är kaos när jag kommer hem på söndag för att packa om till Moskva ;).

Tröjan är nytvättad och redo!!

Och snart ska jag bege mig mot Arlanda! Vi landar 05 i Samara imorgon så jag hoppas att jag får lite sömn på planet. Vi hörs snart <3

Rekommenderade inlägg

88 kommentarer

 1. Hej Maja!
  Jag tycker du verkar ha en så härlig personlighet – rolig, inspirerande med din stil och vågar vara dej själv, you go girl! Tråkigt med sådana personer som skickar elaka och onödiga kommentarer…
  Hoppas du får en fortsatt bra sommar! ?

 2. Försök att dra in alla fina och positiva kommentarer du får. Pusssssssss

 3. Hej!
  Brukar aldrig kommentera inne på bloggar jag läser el på sociala medier överhuvudtaget,där jag inte känner personen i fråga. Men nu kände jag att jag ville lämna en liten kommentar!

  Vill säga Tack för en underbar blogg!
  En av dom mest intressanta o fina bloggar jag läser! Tack för att du delar med dig så som du gör.
  Men ang det du skrev i detta inlägg om att ta en paus från bloggen,så kan ja förstå om det e nåt du vill göra. Så jag tycker att du ska följa din magkänsla o göra det som känns rätt för just dig! Det som får dig att må bra! Det e viktigast!

  Trevlig sommar Maja!

  Hälsningar/Mikaela

 4. Skönt att tröjan blev tvättad igen 😉

  Klart du ska släppa allt när ni åker iväg, du och Victor. Vi som gillar det du gör, kommer överleva det.

  Ha det fantastiskt i Ryssland IGEN! Ser fram emot ytterligare en rubrik i Aftonbladet ”Segerkyssen för Lindelöf” :))

 5. Fantastiska du! Ta den tid du behöver och fokusera på det som är viktigast i nuet!

 6. Hej Maja! Jag brukar inte kommentera bloggar så ofta, men jag vill bara säga att du verkar vara en så härlig person! Blir alltid glad av att gå in på din blogg. När jag är deppig eller ledsen så brukar jag gå in på din blogg och läsa gamla inlägg eller kolla på dina youtube-klipp! Du inspirerar verkligen mig och jag hoppas du fortsätter med det du gör! Du är grym!
  Ha det bäst
  Kram

  • Maja Nilsson Svara

   Åh va är det sant?????? Så glad jag blir, har ju själv några sånna bloggar jag går in på när jag är nere. STOR KRAM JAG BLEV JÄTTEGLAD.

 7. Hoppas att alla mindre trevliga kommentarer inte förändrar den du är eller det du väljer att dela med dig av, att du verkar vara 100 % dig själv i dina olika kanaler är en stor anledning till att jag följer dig på instagram, läser din blogg och kollar på dina vlogar. Om du vill stänga av en vecka eller två eller tre så du får utrymme att vara privata Maja, gör det!

  • Maja Nilsson Svara

   Tack tack tack – blir helt tårögd nu när jag går igenom alla kommentarer.

 8. Maja… älskar att läsa din blogg. Får nästan alltid tårar i ögonen .. Du är en sån underbar person.. har sett dina vloggar och lyssna på er podd… vilken genuin, go och snygg tjej du är… så naturlig.. så fin och så redig.
  Jag önskar all lycka till dig och Victor och jag hoppas med hela mitt hjärta att ni få en underbar semester… och ett underbart liv tillsammans för alltid.
  All the best… ♡♡♡

 9. Känd eller inte, hade aldrig delat med mig av saker som känns för privata. Jag tycker du är härlig för att du är personlig i din blogg, men det privata stannar hos ens närmsta vänner och familj. Kram ❤️

 10. Maja! Vill också bara säga att du är så jäkla härlig och inspirerande! Det märks att du är dig själv och jag hoppas att du inte tar åt dig av dessa osköna människor som i grund och botten är osäkra och avundsjuka. Skit i dom och fortsätt göra din grej?

 11. Maja du är helt fantastisk och så stark! Du är så värd en semester för att ladda på batterierna med kärlek!
  Puss

 12. Kommenterar sällan någon blogg men kände efter detta inlägg för att skicka iväg ett lTACK för en toppen blogg/instagram!!!
  Du är grym, ta inte åt dig av avundsjuka idioter!!
  Ta en paus med Vigge och njuuut av er smekmånad efter vi tagit hem guldet❤️

 13. Kommenterar sällan någon blogg men kände efter detta inlägg för att skicka iväg ett TACK för en toppen blogg/instagram!!!
  Du är grym, ta inte åt dig av avundsjuka idioter!!
  Ta en paus med Vigge och njuuut av er smekmånad efter vi tagit hem guldet❤️

 14. Hej Maja <3
  Jag följer din blogg slaviskt hehe och blir lika glad varje gång du har skrivit något nytt, oavsett om det är kort tips eller ett längre mer personligt inlägg. Att du klarar av att hålla distans till allt mindre trevligt som skrivs och samtidigt finner orken att vara personlig är imponerande. Såklart tar det ut sin rätt och jag tycker att det låter väldigt klokt att ta en paus och ladda om och framförallt – njuta av livet och sommaren till fullo. Att du och Victor får vara helt lediga tillsammans och bara vara. Bloggen och alla andra sociala medier kommer finnas här när du vill prata med oss igen, tills dess tycker jag att du ska vara ordentligt ledig hihi. Hoppas du får det underbart i Ryssland! Kramar!

 15. ❤❤❤Dear Maja!
  You’re so incredible and you don’t know how thankful I am that you had creating this blog.
  In this blog, your words have made me cry, laugh.
  And when I’m in the bad days, I read your old posts, it makes me feel so much better.
  So thanks for that!!!
  And don’t let anyone destroy you, you’re magnificent and unique.

  I also feel sad when I see these kinds of stupid comments, these people don’t know how much they hurt the other.
  So just focus on all the good things in life and leave it the bad behind.

  Thank you for everything Maja, for simply being you, an incredible person.
  Your friends and family are very lucky to have you in their lives.

  Make the break you need.
  Take as long as you want, we sometimes just need to rest.
  So I wish you the best summer ever.

  Ahhh Maja, now have fun in Russia !!!
  And the best of luck for Sweden!
  I hope Sweden wins.

  Big kiss.❤❤❤

 16. Är så imponerad över all din ärlighet och öppenhet här på bloggis. Mår alltid bra av att gå in att läsa här men du ska må lika bra av att gå in och skriva av dig. Stor kram❤️

 17. Finaste Maja!!

  Håller med ovanstående om att du självklart ska ta en paus på er honeymoon! Tråkigt att avundsjuka människor försöker trycka ner dig med ”snälla” kommentarer, jag tycker att du är sån förebild och så himla rolig att följa! Du och Sanna förgyller vardagen helt klart<3

  Massa kramar och njut på plats imorgon!!

 18. Du är grym, inspirerande och personlig vilket man älskar med din blogg! Helt förståeligt om man behöver en paus då och då. Ha en underbar resa ??

 19. Åh jag tycker du är världens coolaste. Skulle så gärna hänga med dig och Sanna en dag, ni är ju så härliga!!

 20. Du är bäst Maja!
  Så fruktansvärt idiotiskt att folk inte har lite allmänt vett.
  Njut av livet, era framgångar, rå om varandra för alla de saker vi inte har med att göra och se till att slappna av i Grekland, när det kommer.
  Först ser vi fram emot morgondagen.
  Många kramar

 21. Jag blir helt förskräckt när jag hör och ser vad folk skriver till dig och andra. Blir ledsen. Varför tycker folk att det är ok att skriva sånt till dig?

  Jag vill bara att du ska veta att du är min största inspiration just nu. Och det är främst för dina texter i bloggen.

  Keep up the good work. You rock.
  Stor kram till dig, maja

  • Maja Nilsson Svara

   Så kul att läsa! Tack snälla, gör mig motiverad. Stor kram <3

 22. Följer både bloggen, youtube, instagram och podden. Du inspirerar verkligen och skriver otroligt bra och ärligt. Absolut en av mina favoriter i ”sociala medier världen”.

  Och så fint att vi har fått se så mycket av ert bröllop. Wow så mycket kärlek och glädje. Har varit tårögd när jag läst igenom inläggen, speciellt det från vigseln. Så så så himla fint <3

 23. Maja!!! Du är fantastisk och det behövs verkligen en tjej som du i denna galna medievärld. En tjej som har fötterna på jorden, härlig humor och förståelse för andra människor. Hoppas verkligen inte att du tar åt dig av vad en massa knäppa människor skriver från ingenstans. Vi finns här, dina trogna följare som älskar både podd, blogg, vlogg och instagram. Heja dig och stort grattis till bröllopet. Hoppas att ni får en mysig smekmånad och förhoppningsvis ett VM-guld med i bagaget. STOR KRAM

  • Maja Nilsson Svara

   <3 Så glad att jag har er och att ni är så många fantastiska människor där ute som ständigt är positiva här inne. <3 Nu ska jag njuta!! Stor kram

 24. Min slutsats är att många människor är knäppa, verkligen! Svårt att förstå sig på många. Blir ju också lätt att de få som kanske kommenterar eller skickar konstiga saker tar över. Men försök komma ihåg hur många som tycker att du är helt jävla fantastisk! ÄLSKAR din blogg och övriga sociala medier, ser verkligen upp till dig fast vi uppenbarligen inte träffats! Du gör helt rätt i att ”signa ut” under er semester, det behöver alla ibland! Ha nu så himla kul i Ryssland så hoppas och hejar vi på vinst såklart! Vi läsare finns kvar sen. Kärlek!

 25. Du är värd en bloggpaus när du och Victor är på bröllopsresa. Stäng av och njut av varandra. Störst av allt är kärleken. ?

 26. Du är underbar och förtjänar inga tråkiga/elaka kommentarer. Självklart ska du släppa allt när du får vara med Victor igen. Ni är nygifta så njut super mycket av varandra och ha en superbra resa!

 27. Älskar hur du delar med dig till oss, så tråkigt att du ska få sånna kommentarer… NJUT av din ledighet det förtjänar du verkligen!!! Kram

 28. Känner rent spontant att jag är nyfiken på dedär frågorna MEN man får ju fasiken gå till sig själv och tänka om man själv skulle vilja svara på frågorna. Jag hade verkligen inte velat svara på allt TROR jag och skulle därför aldrig ställa frågan till någon annan , speciellt inte en person man ej känner. Lätt att sitta bakom en skärm och fråga osköna frågor eller säga dumma grejer.

 29. Hej!
  Jag kommenterar inte vanligtvis såhär men du är någon som jag verkligen vill ska känna sig uppskattad i influencervärlden. Så himla trist att även du blivit utsatt för lite väl mycket påhopp och kommentarer. Jag hoppas att alla framöver kan respektera dig och ditt privatliv utan att lägga sig i. Så tråkigt när ni på något sätt får ta ansvar för alldeles för orimliga saker och granskas in i minsta detalj. Oavsett vill jag att du ska veta att vi är många som uppskattar och tycker om den sida du visar här i bloggen, och andra kanaler, som blivit den Maja vi ”känner”. Vore trist om de äkta och fina sidorna försvann på grund av dömmande människor.
  Stor kram till dig för att du verkar vara en så härlig och jordnära människa. Skickar även en kram till din man – hela Sverige är stolta över dem. Ha en fantastisk smekmånad!!

  • Maja Nilsson Svara

   Blir så glad när jag läser era kommentarer, sån tur att majoriteten av er är så otroligt kloka och fina. Tacksam över det! <3

 30. Såklart du ska ta en paus! Hoppas ni får en underbar honeymoon, det är ni värda bägge två! ❤️

 31. Du är helt fantastisk!! Smart att inte ta åt dig vad andra tänker och tycker. Alla dina fans hahah kommer vänta på dig med längtan. Ha det fantastiskt nu på eran resa!! Det förtjänar du och victor!! Puss o kram<3

 32. ❤️❤️❤️ Självklart ska du ta paus under er smekmånad!! Bada njut av den så mycket som du kan ❤️ Tråkigt med alla negativa kommentarer och funderingar, vissa människor tänker inte efter innan vad man egentligen gör mot en människa när kommenterar sånt. Tycker du verkar väldigt sund och en bra förebild!

  Tråkigt att Sverige åkte ut idag, men kunde ändå glädjas med dig som nu får iaf åka på smekmånad med din man! Hoppas att ni får en fin smekmånad nu! ❤️❤️

 33. Maja ❤️❤️❤️ Alla dina sociala medier är mina mest besökta. Du är fantastisk. Finns ingen som du, underbara fina Maja.

  P.s vet ej hur du tänker kring din ledighet (som jag för övrigt tycker låter som en toppenidé, alla behöver vila. Både influencers, sjuksköterskor, mammor och presidenter) men om du har funderat på att fixa tidsinställda inlägg till den perioden så skulle det vara kul med några klädcollage med kläder från typ Asos/Nelly/nakd/hm/Gina/bikbok asså lättåtkomliga kläder. För om du vill göra tidsinställda inlägg tänker jag att det för dig rent undermedvetet blir lugnt inombords om det inte är så personliga inlägg. Jag är lite (läs väldigt) full när jag skriver detta och jag tror jag skrivit detta i typ tjugo minuter nu. Hoppas allt låter helt okej iallafall. Hahahahahha. SUMMAN AV KARDEMUMMAN DU ÄR BÄST MAJA!!!!

  • Maja Nilsson Svara

   Tack för tips!!! <3 Så fint att ni förstår. Ska fixa kollage!! Tycker det är himla roligt att fixa med ändå. Hoppas du hade en rolig kväll HAHA. Kärlek <3

 34. Åh kommer sakna dig såååå mycket när du tar paus men det gör du rätt i. Längtar redan tills du är tillbaka !!! Njut av semester❤️❤️❤️❤️ Du är BÄST

  • Maja Nilsson Svara

   Hahaha åhhh <333 ska fixa lite inlägg till er under tiden. NI är bäst

 35. Maja! Du är inte mer än människa, glöm aldrig de. Du är en grym människa. Helt nere på jorden och bjuder på dig själv. Du är den jag uppskattar mest i den här sociala media/bloggvärlden. Du är intressant, inspirerande, har bra värderingar och hjärtat på rätt ställe. Snälla, va alltid dig själv. Älskar hur du inte filtrerar ditt liv, det är de som gör det spännande att följa. Din äkthet! Din ’operfekta’ instagram – ÄLSKAR DET. Det är lustigt att känna så här för nån man aldrig träffat men om du nån gång känner dig ensam i Sthlm så tar jag gärna en öl med dig. Tror vi skulle ha riktigt roligt ihop och kunna bli bra vänner, Sanna kan joina med! Ta hand om dig<3

 36. Hej Maja! Vill bara skicka lite kärlek till dig, du fantastiska kvinna ❤️ Du är en så oerhört stor inspirationskälla och jag älskar hur du blandar humor med allvar i dina sociala kanaler. Fortsätt göra din grej, för du är bäst! Ta hand om dig ❤️❤️

 37. Känner inte dig men tycker du verkar as härlig. Frågor om din familj vad du valt göra för operationer eller INTE valt gjort är helt din ensak och helt sjukt människor ens har mage till att fråga gällande det. Jag har själv levt med en offentlig person och valde vifta bort ALLT. Men jag står till 100% för att backa alla tjejer eller killar för den delen också oavsett känd pojkvän/ flickvän eller inte. Och hade min kille/tjej vart otrogen hade jag velat höra det.. och UPPSKATTAT höra det. För vi är många som har levt i ovisshet med människor som valt inte öppna munnen. Sen finns de folk som har öppna förhållanden också, självklart. Men ibland tror jag man måste stanna upp, tänka och kanske acceptera att alla människor inte vill en illa. För de finns människor som är avundsjuka (absolut) vill en illa (alla dagar i veckan) men också människor som inte är det, som tycker de du och din man gör är beundransvärt men inte har hjärta till sitta kolla på bilder, läsa blogg eller höra podd medvetandes om saker som inte är ok gentemot dig. En kommentar.. utan en ”kram”

 38. Finns ingen härligare tjej än dig! (önskar att Sanna också hade en blogg för hon är ju guld hon med!!) Mår verkligen bra av att följa dig, och det du gör är riktig inspiration för mig, inte dessa konton med perfekta, tråkiga, säger och ser ut som exakt alla andra, pretto-instagram och bloggar.
  Och helt ärligt nu, den kärlek man ser mellan dig o victor?! Hur kan man liksom se på en bild att den är så jävla vacker och äkta! Och hur du skriver och pratar om er kärlek för varandra… får ont i hjärtat alltså. Så fint.
  Bäst är du!

Skriv en komentar