Maja Nilsson Lindelöf

Säg hej till mitt nya beroende när det kommer i sminkväg! Glow drops från Isadora. OH MY GOD, säger jag bara. Jag är som besatt. Jag älskar ju highlight så när jag hittade dessa föll jag pladask. Använder efter foundation samt puder, i pannan, på näsan och på kindbenen. Och detta är basen till min ögonmake varje dag numera så alla ni som har frågat!!

Ni hittar det här! (adlink).

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

  1. Hej! Älskar eran podd och så kul när ni i förr – förra avsnittet hade med några andra ”spelarfruar”, gärna mer sånt! En annan grej som vore superkul är om ni kunde göra typ ett varsitt ”sommarprat”. Ni går igenom eran uppväxt, liv etc etc. Bara en tanke, vore såååå kul att lyssna på! 🙂

  2. Kan du visa lite mer hur du använder dem? Du är så himla snyggt sminkad jämt. En video hur du sminkar dig kanske.

  3. Hej maja!
    Jag äääääälskar din rosa ögonmake! Vad är det för något mer du använder? ?

  4. Vill gärna ha en smink vlogg eller inlägg med allt smink ????

  5. Jag vill veta mer om att John har dejtat Mischa Barton? Jag får liksom inte ihop det tidsmässigt med allt Sanna berättat om hur länge hon och John varit tillsammans och så. Om det var så att dom hade en paus då så tror jag att det hade varit intressant att höra om hur man hittar tillbaka till varandra och kärleken igen efter en paus. Tack!

  6. Matilda Sjöstrand Svara

    Hej har både läst o lyssnar slaviskt på din o sannas podd som förövrigt är det bästa som hänt podd-världen! Tack för den!! Har förstått att du bor i Västerås, vilket även jag gör o även att när du är hemma i vässan brukar du gå ut o springa, jag undrar vart du brukar springa? Har du några ställen att rekommendera för att springa ute? Såå glad för din o vigges skulle o fortsätt med det du gör, du är starka kvinna!!

Skriv en komentar