Min nya favoritklänning som ni har frågat om kommer ifrån H&M!

5 kommentarer

  1. SÅ snygg i håret!!? Är det Elin på kloak som lyckats så bra??

  2. Vilken butik hitta du i? Verkar slutsåld överallt 🙁

  3. Maja! Började lyssna på er podd och plöjde hela skiten på några dagar. Jag kan inte beskriva vad ni gjort för mig. Som att vakna ur en tuff bubbla. Vilken inspiration fast inte på ett ytligt plan utan inre. Du är en autentisk tjej och jag hoppas innerligt att du aldrig slutar vara du för det är när du är dig själv vilket är så jävla svårt idag att vara som du lyser som den starkaste stjärnan jag sett. Dina tänder är det vackraste jag sett bara för att 100 procent dig och unikt. Wow! Sjukt underbart att se en influenser som är på det här sättet. Skönhet kommer från det inre och tänk att du har både och. Du kommer förändra världen! Ha det bäst!!!!

  4. Maja! Jag har en likafan klänning och det är min favorit. Min fråga är, har du något under? Typ shorts elr något med tanke på att den är lite genomskinlig haha.
    Kram!! Du är apsnygg

Skriv en komentar