Godkväll från Västerås. Jag har haft en fin dag idag. En skön dag. Jag har behövt landa lite så imorse vaknade jag vid 08 och jobbade ikapp lite. Pratade med Elin länge om jobb, drack kaffe och ringde Sanna. Sen så har jag storstädat vår lägenhet. Jag gick och köpte en mopp och såpa. Dammade varenda millimeter, sorterade, slängde sopor och tvättade golven. Det känns som ett nytt hem. Det hemmet jag är van vid att ha här i Västerås. Jag brukar ju alltid komma hem ganska korta perioder så det brukar alltid vara städat (mycket tack vare våra mammor såklart) men efter bröllopet och nu Ryssland blev det kaos. Massa kartonger från bröllopet har stått i köket och tvätten har hängt torr i flera veckor. Men nu, idag, så blev det äntligen fint. Och jag känner mig fri.

Idag känner jag mig lite känslig. Har gråtit lite och så men jag har en sådan fin känsla i min kropp. Jag är så nöjd med livet just nu. Och tacksam. Allting har liksom landat för mig med mina balanser. Och insett att jag har det så himla bra. Att få ligga här i sängen nyduschad i vår fina lägenhet är en ynnest. Förresten så fick jag höra idag att vi förmodligen är nära på att köpa ett hus i Manchester, så nu har jag någonting nytt och härligt att se framemot. Att få bygga upp vårt andra hem, den här gången på riktigt. Den här gången ska det bli ett hem där vi som ett gift par ska få leva och i framtiden med våra barn. Det är ett sådant otroligt liv jag får leva. Och idag känner jag mig så glad över det. Det har varit ett tumult år, kanske svårare än vad jag har skrivit om här i bloggen men nu har jag tagit mig hit, och det gör mig tårögd. Livet ändå, och dess kontraster.

Nu ska jag ringa Victor och prata lite sen tänkte jag svara på lite frågor som ni har ställt till mig i kommentarsfälten <3. Tycker om er, tack för alla era fina kommentarer här hemma (skulle skriva inne med råkade skriva hemma, tyckte det var ett fint tecken).

17 kommentarer

 1. Att få följa dig är fantastiskt. Att du delar med dig av allt, högt som lågt. Saker som ger glädje men även saker som smärtar. Har delat dina tårar under de senaste inlägg som du publicerat, som varit så ärliga och fina. Tack för att du är på riktigt. Och för att du bryter normer och lyfter viktiga saker. Hade gärna druckit bubbel med dig och diskuterat livets alla frågor! Massvis med kramar & tack för energin du sprider <3

 2. Fine, fine deg! Elsker å følge deg både på bloggen, poden og Instagram. Du er unik i måten du formidler på og du virker som en så urolig herlig jente. Fortsett sånn ❤ God sommer! Klem

 3. Älskar er Västeråslägenhet! Har kollat på Vloggen men drömmen vore om du även ville lägga upp lite bilder? Ert sovrum är så mysigt och en stor inspiration till sommarens renovering! Fortsätt med allt du gör ??

 4. Hej! Har du lust att visa ditt V du har tatuerat? Jag vill också tatuera en bokstav för min fästman på fingret men undrar lite hur det ser ut, åt ”vilket håll” man har bokstaven osv 🙂 Hittar inga bra på Google 🙂

 5. Tror alla dina läsare uppskattar hur ärlig du är, att du visar att du har det tufft ibland och inte bara försöker få allt att verka lätt och perfekt. Satt och tänkte på en sak höromdagen, jag börja följa dig på instagram under u21-em och idag har du en stor blogg och en grymt bra podd och tusentals följare, det är så häftigt att se hur det gått framåt för dig så snabbt och hur dina kanaler bara växer. Är så glad för din skull och hejar på dig i din karriär ?? Du är grym!!

 6. Fint skrivet! Vart är bokstavstavlan från, där det står Bom dia? Söker efter just en med svart ram!

 7. älskar dina vloggar!!! du är så jävla rolig, skön och jordnära. Fortsätt med det du gör fina fina du <3

 8. Hej Maja och tack för en mycket fin och trevlig blogg!
  Jag lyssnar varje vecka på Livet på läktaren och kan även gå tillbaka och lyssna på 3-4 gamla avsnitt samma dag och ni är lika härliga varje gång, tack för det! Nu till min fråga, jag undrar om du och Sanna funderat på att göra fler gästpoddar, ni gjorde de med några av tjejerna i Ryssland och med en som hjälpte till med Majas bröllop. Men har ni funderat på att kanske ta med någon kompis, någon i eran familj eller era respektive? Då menar jag inte att ni ska sitta och bara prata om dom eller om fotboll, utan mer minnen och deras syn på saker och kanske göra någon sorts tag? Det skulle vara väldigt kul att lyssna på. Kram

 9. Hej! Jag älskar att få inspiration från dig och vi har just köpt ett större hem. Har du några härliga inredningstips till någon som flyttar från en 1:a till ett hus? Du är bäst!! #hejamaja

 10. vet du vad jag älskar mest med din pod? hur du alltid lyckas låta så himla positiv. vet inte om det bara är som du skriver, men det känns inte så. det känns så genuint det du skriver. precis som att du pratar rakt till en direkt från hjärtat. fortsätt så – du är fantastisk!

 11. Alltså vill bara ge dig en BAMSEKRAM!!! Fina Maja, fortsätt med det du gör <3

 12. Fina fina Maja! Så förtjänt av detta och jag unnar dig all lycka i världen <3

 13. ❤❤❤Every time I see your publications, I’m speechless.
  Each one of them is unique, with different feelings, but that always come from the bottom of the heart.
  Thank you Maja, for not only sharing your moments of joy but also those of sadness.
  Looking back, I’m very proud of you, after all your blog, podd, instagram and youtube, have grown so fast !!!
  You’re a great inspiration!
  Where is the yellow table from?
  Amazing.
  Big kiss Maja, be always you.❤❤❤

Skriv en komentar