Maja Nilsson Lindelöf

Här gick dagarna undan, så nu kör vi en liten sammanfattning!

I fredags var det dags för fest! Victors kusin Carro hade fyllt år så det skulle firas. Här är jag färdigfixad och klar, och skickade selfies till Victor. Jag gör alltid det, typ som ”såhär ser jag ut när du är borta och spelar fotboll så att du vet”. Så han inte glömmer bort hur hans fru ser ut menar jag. Och så att han inte glömmer att hon fortfarande inte har lärt sig att städa uppenbarligen.

Kjolen är gammal och kommer ifrån Zara och linnet samt halsbandet från Gina! (adlink). Sminkvideo är på min agenda förresten!! Många många många har frågat om just den här sminkningen.

Det bjöds på massa mumsig mat, och massa bubbel.

Och Victors lillebror Sache var med en stund <3.

Sen var det dags för utgång och jag ringde Victor 400 gånger. Han har nu tvingat mig att köpa något slags alkolås till min mobil. Jag får alltid feeling och vill prata med honom när jag är på snusen. Man blir ju extrakär då. Mindre kul tycker han när han är på träningsläger. Sen att han inte har förstått att det finns någonting som heter ”stör ej” är ju inte mitt problem.

I lördags låg jag bakis heeeela dagen framför tvn och väntade på att det skulle bli söndag. För då kom Victor hem från Göteborg och två mysdagar väntade. Vi åkte ut och badade på Hamre med hans familj på söndagen.

Vi åt massa glass och lyssnade på musik.

Och så ville jag få till en nice bild men han bestämde sig för att skvätta ner mig och kameran istället. Här är Victor in action. Resten av kvällen åt vi hamburgare hemma i lägenheten ensamma, hånglade och kollade på film. Morgonen efter drog vi oss i sängen innan han skulle klippa sig och det tillsist väntade…

Familjemiddag på K9! Vi kom hem vid åtta och Victor packade inför Ryssland och jag låg i sängen och tittade på. Sen hånglade vi lite till innan vi tittade på Batman och åt jordnötsringar i sängen.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Maja, du är så otroligt vacker. Dina bilder är magiska och du är en otroligt fin förebild för andra. ❤️

  2. Du tar så otroligt fina bilder, tex där med glassen och så. Vad är det för kamera och objektiv du använder dig utav? :*

    Älskar din blogg och podden! <3 Kram

Skriv en komentar